Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zakładam nowy temat na wystawę CAC-Daugavpils/Łotwa. 6-7.3.2010 r.

6.03.2010 r. - grupy: 2,3,9
7.03.2010 r. - 1,4,5,6,7,8,10.

Drugi termin - 31.01.2010 r.
Ceny: I pies - 40 euro, II i następne - 35 Euro, puppy i weterany - 20 Euro, konkurencje hodowlane - 10 Euro.
Można płacić na wystawie, po wysłaniu listu gwarancyjnego. Wysokość płatności na wystawie uzaleznione od daty wysłania formularza.

http://www.dogs.lv/index.php?mode=exb&id=1&depart=1842&sdepart=748

Ktoś chętny...?
Miejsce w busie jeszcze jest:)

Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Szkoda, że nikt nie chce jechac na tę wystawę. Z wystawy 2-dniowej zrobiła się wystawa 1-dniowa. A to może oznaczać, że jest mało psów zgłoszonych...

Ja dzisiaj dostałam mailowe potwierdzenie przyjęcia psów i stąd tez pochodzi moja wiedza, że wystawa jest 1-dniowa...

Pzdr.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

My wróciliśmy z wystawy zadowoleni, plan minimum wykonany:

Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek) - w.o.1, Best Puppy
JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżezik) - dosk.1, CAC, CQ, BOB (juz drugi wniosek na CH.LV)
Abotere's WAHZIRI (Wazi) - dosk.1, CAC.

LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka ) - dosk.1, CAC, CQ (drugi wniosek na CH.LV)
FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (Felka) - dosk.1, CAC (rozpoczęty Veteran Latvia Champion!).

Miejsce wystawy - Polska Szkoła Średnia w Daugavpils, niedaleko Polskie gimnazjum im. J. Piłsudskiego, polski Kościół...

Zgłoszonych psów - niecałe 360. Może kogoś w przyszłym roku skusi ta wystawa?

Katalogi - płatne 2 Euro. A sama wystawa rozpoczęła się o 11.00 (przyjmowanie psów od 9.00), skończył a ok. godz. 15.30. My o 16.00 ruszylismy do W-wy:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']My wróciliśmy z wystawy zadowoleni, plan minimum wykonany:

Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek) - w.o.1, Best Puppy
JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżezik) - dosk.1, CAC, CQ, BOB (juz drugi wniosek na CH.LV)
Abotere's WAHZIRI (Wazi) - dosk.1, CAC.

LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka ) - dosk.1, CAC, CQ (drugi wniosek na CH.LV)
FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (Felka) - dosk.1, CAC (rozpoczęty Veteran Latvia Champion!).

Miejsce wystawy - Polska Szkoła Średnia w Daugavpils, niedaleko Polskie gimnazjum im. J. Piłsudskiego, polski Kościół...

Zgłoszonych psów - niecałe 360. Może kogoś w przyszłym roku skusi ta wystawa?

Katalogi - płatne 2 Euro. A sama wystawa rozpoczęła się o 11.00 (przyjmowanie psów od 9.00), skończył a ok. godz. 15.30. My o 16.00 ruszylismy do W-wy:)

Pzdr.
Gratuluję bardzo serdecznie wspaniałych wyników.
Poproszę o stawkę pomeranianów (tylko psy z klasy championów) z góry dziękuję bardzo serdecznie.

Posted

[quote name='J.G']Gratuluję bardzo serdecznie wspaniałych wyników.
Poproszę o stawkę pomeranianów (tylko psy z klasy championów) z góry dziękuję bardzo serdecznie.[/QUOTE]
Zgłoszone były tylko zwergspitz (097) - czy to o te chodzi?
Psów w tej rasie nie było żadnego. Tylko 4 suki (2 - kl mł.; 2 - kl. otwarta).

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Zgłoszone były tylko zwergspitz (097) - czy to o te chodzi?
Psów w tej rasie nie było żadnego. Tylko 4 suki (2 - kl mł.; 2 - kl. otwarta).

Pzdr.[/QUOTE]
Tak o to chodzi:loveu:,wielkie dzięki,teraz jeszcze bardziej żałuję że nie pojechałem na tą wystawę:-(.

Posted

[quote name='J.G']Tak o to chodzi:loveu:,wielkie dzięki,teraz jeszcze bardziej żałuję że nie pojechałem na tą wystawę:-(.
A namawiałam... Co prawda dosyć delikatnie namawiałam, zle, wiesz, ze mna zawsze warto jeździć;) Przynosze szczęście innym, serio-serio...

[quote name='piotrjan']Asiu wielkie gratki !!! :multi::multi::multi:
... nas wystraszyła obsada sędziowska !!!
A ja co do obsady sędziowskiej poszłam na zywioł. Mnie p. E. Kuleshova nie oceniała, ale ryzyk-fizyk, prawda?

A Twoja stawka przedstawiała się tak:
PSY
kl.mł.
GRAND BAIKAL ARCTIC ICE

SUKI
kl.p
GAMBA THE GREAT WARRIOR ARCTIC ICE.

A i SH był chyba II na grupie:) Ale... widziałam ładniejsze...to moje zdanie:)

Pzdr.

Posted

Ja chciałem jechać 6 Talinn , 7 Dzwińsk , ale po tych zmianach organizacyjnych dobrze , że się nie zdecydowałem . Może w przyszłym roku z kimś kto przynosi szczęście byłoby warto :-) .

Posted

[quote name='shirkan']Gratulacje!
Jeśli to nie problem mogę prosić stawkę amstaffów?[/QUOTE]
Aż się zdziwisz, jaka była stawka;)
PSY
kl.mł.
MIA ALBACHIARA CABERNET BACARORO
CENTAVR RED AMBER BALTIC

SUKI
kl.mł.
CECILIA RED AMBER BALTIC.

Pzdr.

Posted

[quote name='narisowa']GRATKI ! GRATKI !
Asiu możesz zerknąć, czy była taka egzotyka jak field spaniel ;)[/QUOTE]
Nie, az takiej egzotyki nie wymagaj...
Nie było ani jednego:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Nie, az takiej egzotyki nie wymagaj...

Pzdr.[/QUOTE]

dzięki serdeczne :)
w estonii ostatnio były ;) to mogło się i na łotwie zdarzyć;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Nie, az takiej egzotyki nie wymagaj...

Pzdr.[/QUOTE]

dzięki serdeczne :)
w estonii ostatnio były ;) to mogło się i na łotwie zdarzyć;)

Posted

Asiaczku, a czy może jakiś posokowiec bawarski (Bavārijas asinspēdu dzinējsuns) zaplątał się na tą wystawę. Czasami na Łotewskich wystawach można je spoktać. Jeśli tak, to bardzo proszę o stawkę.