margo001 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 AlinaS dziekuję za fotki Puszka i Foksi :loveu: Quote
margo001 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 A co tu tak cicho u mojego Puszka :mad: Quote
Pipi Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ja myślę,że AlinaS nas trochę zaniedbuje. Quote
wire fox Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Wczoraj przecież Alina wstawiła fotki Puszka :) Nie możemy domagać się reportażu codziennie :):) Quote
enia Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Jota napisał(a):Wczoraj przecież Alina wstawiła fotki Puszka :) Nie możemy domagać się reportażu codziennie :):) ale małe zdanko co jakiś czas :) Pan Puch chyba uderza w konkury do Foksi??? hm.....:loveu: fajnie by było gdyby razem poszli na swoje......:loveu: Quote
elik Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 enia napisał(a):ale małe zdanko co jakiś czas :) Pan Puch chyba uderza w konkury do Foksi??? hm.....:loveu: fajnie by było gdyby razem poszli na swoje......:loveu: No, choćby czy już całkiem zagoiła się mu rana po operacji ? I kiedy będzie miał wyciągnięte szwy ? Oj Puszku, Puszku.... jesteś takim kochanym psiakiem, a taki smutny masz los ================================================ Łałłłłłłłłłł ale zwrot. Dopiero co pisałam, że Puszek ma smutny los, a tu Puszek ma szanse na domek :multi::multi::multi: Jutro rano jedziemy z kkanarekk na wizytę, jeśli wypadnie pozytywnie, Państwo chcieliby, żeby Puszek zawitał w domku jak najszybciej. To bardzo dobrze, że Puszek jest pokojowo nastawiony do kotów :lol: Na razie nic więcej nie powiem, nie powiem, nie powiem, ale mam dobre przeczucia :eviltong: Quote
margo001 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Elik super :multi: oby to już był ten domek wreszcie mocno zaciskam kciuki :thumbs::thumbs::thumbs: a jutro zemre w pracy z ciekawości :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
elik Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 margo001 napisał(a):Elik super :multi: oby to już był ten domek wreszcie mocno zaciskam kciuki :thumbs::thumbs::thumbs: a jutro zemre w pracy z ciekawości :mdleje::mdleje::mdleje: Nie zemrzesz Cioteczko, szkoda byłoby takiego serducha :) poślę Ci sms-a Ten domek to znowu "sprawka" kkanarekk :) Quote
Pipi Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ło la boga :multi::multi::multi: Puszku,trzymam kciuki,baaardzo mocno. Quote
enia Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ale wieści z samego rana!!! trzymam kciuki jak nie wiem co:multi::loveu: Quote
elik Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Dziękujemy Cioteczkom, dziękujemy, na pewno bardzo nam to pomoże :) Relację z wizyty macie oczywiście pewną jak w banku. Sierściuszku zmykaj z mojego podpisy, bo inne psiurki potrzebują pomocy :loveu: ================================================== No i ...... stało się to, co musiało się stać, bo Puszek to super psiak. Domek jest na szóstkę z serduszkiem, a właściwie z duuuuuuuużym serduchem :loveu: Puszek zapewne o takich właśnie opiekunach marzył w swoich snach. Państwo są pod urokiem Puszka i jego zimowej historii. Puszek będzie szóstym członkiem tej Rodziny, która obecnie składa się z Seniorki Rodu i Jej pięknookiej rzadkiej rasy kotki - kkanarekk wyjaśni co to za rasa (Jej Mama swego czasu bardzo chciała takiego właśnie kotka mieć), Synowej i jej tchórzofretki Depty oraz Syna, którego pupilkiem będzie nasz (jeszcze przez chwilę) Puszek. Tak kotka jak i tchórzofretka są kochane, rozumiane i hi hi hi rozpieszczane :eviltong: Do tego właśnie domku nasz Puszek pasuje jak ulał. Kochane Cioteczki, tym razem mam pewność, że to jest właśnie TEN DOMEK. Państwo chcą, aby Puszek zawitał w Ich domu jak najszybciej. W związku z tym SZUKAMY TRANSPORTU na trasie Warszawa - Kraków Quote
wire fox Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 To bardzo dobra wiadomość :) :) Zmykaj Puszku do domu :) Quote
elik Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Jota napisał(a):To bardzo dobra wiadomość :) :) Zmykaj Puszku do domu :) Tak, bardzo dobra, tylko jak zwykle transport jest trudny do pokonania, a Państwo nie mają możliwości pojechać po Puszka :( Quote
kkanarekk Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 elik napisał(a):Tak, bardzo dobra, tylko jak zwykle transport jest trudny do pokonania, a Państwo nie mają możliwości pojechać po Puszka :( Elik ja szukam ciągle wśród znajomych tak jak obiecałam :) może się uda. Przekręciłaś imię fretki:mad: a właściwie fretka po to jest Pan fretek i nazywa się Depek :) ale naprawdę potwierdzam słowa Elik to świetny dom, pełen miłości taki właśnie należy się naszemu Puszkowi :multi::multi: Quote
elik Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 kkanarekk napisał(a):Elik ja szukam ciągle wśród znajomych tak jak obiecałam :) może się uda... Ja rozpuściłam wici, więc gdybyś znalazła transport, daj mi znać. kkanarekk napisał(a):...Przekręciłaś imię fretki:mad: a właściwie fretka po to jest Pan fretek i nazywa się Depek :) ... Wiedziałam, wiedziałam, że cuś przekręcę z tym Fretkiem :evil_lol: Quote
enia Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 ale numer:) a Foksi nie chcą do kompletu???:p dziewczyny idziecie jak burza- jestem pod wrażeniem :lol: Quote
kkanarekk Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Dałam ogłoszenie na gumtree o transport i na wątku transportowym, i szukam wśród znajomych. Dzwoniłam na jedno ogłoszenie i transport by kszotował 50 zł za 100 km czyli trochę ponad 300 zł... Quote
elik Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 enia napisał(a):ale numer:) a Foksi nie chcą do kompletu???:p dziewczyny idziecie jak burza- jestem pod wrażeniem :lol: Enia, jak tylko Foksia będzie miała ogłoszenie, to zobaczysz jak domki będą się o nią biły. To piękna sunia i z super charakterem. Tylko musimy ułożyć tekst i zacząć ogłaszać. Był problem bo nie miała dobrego zdjęcia, ale teraz ma :) kkanarekk napisał(a):...Dzwoniłam na jedno ogłoszenie i transport by kszotował 50 zł za 100 km czyli trochę ponad 300 zł... Myślę, że znajdziemy taniej Quote
margo001 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Co za super wiadomość :multi::multi::multi::multi: :buzi::bigcool::bigcool::bigcool:Cioteczki jesteście najukochańsze na świecie :loveu::loveu::loveu: Dziękuję :loveu: Quote
elik Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Dziękujemy Kochanym Cioteczkom za doping i pozytywne fluidy :loveu: Powiem Wam, że margo001 to dopiero pokazała jak można szybko domek znaleźć. Kilka dni temu uratowała malutką sunieczkę z cieczką przed amorami sfory amantów. Gdyby nie ona, suczka byłaby w okropnych opałach. Przygarnęła ją i dała schronienie, jak i Puszkowi u siebie w zakładzie. Na spacerku spotkała koleżankę, której odeszła sunia niedawno i koleżanka przygarnie sunię. Margo001 nie odda jej jednak przed końcem cieczki :) No i bardzo dobrze. Po cieczce wysterylizujemy dziewczynkę i już bezpieczna pójdzie do domku. Ta margo001 to taka cicha woda :loveu: To taka prawie Pipi tyle, że w Bychawie :evil_lol: ================================================= Transport zamówiony, niestety dopiero na wtorek :( Ale ta sytuacja ma swoja dobrą stronę, bo oznacza, że dużo psiaczków wędruje do nowych domków :) Np pati-c mogłaby podjąć się transportu dopiero w piątek :razz: Puszeczku kochany, wkrótce się zobaczymy, ależ cię wymiziam :loveu: Powiem Wam Cioteczki na dobranoc, że Puszek będzie mieszkał w odległości ok. 1 km od mojego domu - oczywiście mierząc w linii prostej. Będzie chadzał do tego samego lekarza, co moje psiaki i Brutusek, psiak któremu znalazłam domek w styczniu br. Fajnie, prawda ? Acha, Puszek, aby całkowicie zapomnieć o przeszłości, będzie się wabił Leon. Quote
margo001 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 elik superrrrrrrrr :multi: to ja jestem szcześliwa jeszcze bardziej z tego powodu,bo wiem że Puszek będzie pilnowany jak trzeba :loveu: Quote
Onaa Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Czyli to jednak Kraków był tym Miejscem dla psiaczka :). Quote
margo001 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 elik napisał(a):Dziękujemy Kochanym Cioteczkom za doping i pozytywne fluidy :loveu: Powiem Wam, że margo001 to dopiero pokazała jak można szybko domek znaleźć. Kilka dni temu uratowała malutką sunieczkę z cieczką przed amorami sfory amantów. Gdyby nie ona, suczka byłaby w okropnych opałach. Przygarnęła ją i dała schronienie, jak i Puszkowi u siebie w zakładzie. Na spacerku spotkała koleżankę, której odeszła sunia niedawno i koleżanka przygarnie sunię. Margo001 nie odda jej jednak przed końcem cieczki :) No i bardzo dobrze. Po cieczce wysterylizujemy dziewczynkę i już bezpieczna pójdzie do domku. Ta margo001 to taka cicha woda :loveu: To taka prawie Pipi tyle, że w Bychawie :evil_lol: . I dzięki temu mam najlepiej strzeżony zakład w Bychawie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
margo001 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Dogo07 napisał(a):Czyli to jednak Kraków był tym Miejscem dla psiaczka :). Ja od początku mówiłam że ten Kraków mu pisany,chyba dzięki Tobie :loveu: Quote
Recommended Posts