Jump to content
Dogomania

Malutki Szorstkuś vel Leon zamarzał na ulicy - od 16.02.2010 r. ma super DS :)

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jota napisał(a):
Wczoraj przecież Alina wstawiła fotki Puszka :)
Nie możemy domagać się reportażu codziennie :):)

ale małe zdanko co jakiś czas :)
Pan Puch chyba uderza w konkury do Foksi??? hm.....:loveu:
fajnie by było gdyby razem poszli na swoje......:loveu:

Posted

enia napisał(a):
ale małe zdanko co jakiś czas :)
Pan Puch chyba uderza w konkury do Foksi??? hm.....:loveu:
fajnie by było gdyby razem poszli na swoje......:loveu:

No, choćby czy już całkiem zagoiła się mu rana po operacji ?
I kiedy będzie miał wyciągnięte szwy ?
Oj Puszku, Puszku.... jesteś takim kochanym psiakiem, a taki smutny masz los
================================================
Łałłłłłłłłłł ale zwrot. Dopiero co pisałam, że Puszek ma smutny los, a tu Puszek ma szanse na domek :multi::multi::multi:
Jutro rano jedziemy z kkanarekk na wizytę, jeśli wypadnie pozytywnie, Państwo chcieliby, żeby Puszek zawitał w domku jak najszybciej. To bardzo dobrze, że Puszek jest pokojowo nastawiony do kotów :lol:
Na razie nic więcej nie powiem, nie powiem, nie powiem, ale mam dobre przeczucia :eviltong:

Posted

margo001 napisał(a):
Elik super :multi: oby to już był ten domek wreszcie mocno zaciskam kciuki :thumbs::thumbs::thumbs: a jutro zemre w pracy z ciekawości :mdleje::mdleje::mdleje:

Nie zemrzesz Cioteczko, szkoda byłoby takiego serducha :) poślę Ci sms-a
Ten domek to znowu "sprawka" kkanarekk :)

Posted

Dziękujemy Cioteczkom, dziękujemy, na pewno bardzo nam to pomoże :)
Relację z wizyty macie oczywiście pewną jak w banku.
Sierściuszku zmykaj z mojego podpisy, bo inne psiurki potrzebują pomocy :loveu:
==================================================

No i ...... stało się to, co musiało się stać, bo Puszek to super psiak.

Domek jest na szóstkę z serduszkiem, a właściwie z duuuuuuuużym serduchem :loveu:
Puszek zapewne o takich właśnie opiekunach marzył w swoich snach. Państwo są pod urokiem Puszka i jego zimowej historii.
Puszek będzie szóstym członkiem tej Rodziny, która obecnie składa się z Seniorki Rodu i Jej pięknookiej rzadkiej rasy kotki - kkanarekk wyjaśni co to za rasa (Jej Mama swego czasu bardzo chciała takiego właśnie kotka mieć), Synowej i jej tchórzofretki Depty oraz Syna, którego pupilkiem będzie nasz (jeszcze przez chwilę) Puszek. Tak kotka jak i tchórzofretka są kochane, rozumiane i hi hi hi rozpieszczane :eviltong:
Do tego właśnie domku nasz Puszek pasuje jak ulał.
Kochane Cioteczki, tym razem mam pewność, że to jest właśnie TEN DOMEK.

Państwo chcą, aby Puszek zawitał w Ich domu jak najszybciej. W związku z tym

SZUKAMY TRANSPORTU
na trasie Warszawa - Kraków

Posted

Jota napisał(a):
To bardzo dobra wiadomość :) :) Zmykaj Puszku do domu :)

Tak, bardzo dobra, tylko jak zwykle transport jest trudny do pokonania, a Państwo nie mają możliwości pojechać po Puszka :(

Posted

elik napisał(a):
Tak, bardzo dobra, tylko jak zwykle transport jest trudny do pokonania, a Państwo nie mają możliwości pojechać po Puszka :(

Elik ja szukam ciągle wśród znajomych tak jak obiecałam :) może się uda.

Przekręciłaś imię fretki:mad: a właściwie fretka po to jest Pan fretek i nazywa się Depek :) ale naprawdę potwierdzam słowa Elik to świetny dom, pełen miłości taki właśnie należy się naszemu Puszkowi :multi::multi:

Posted

kkanarekk napisał(a):
Elik ja szukam ciągle wśród znajomych tak jak obiecałam :) może się uda...

Ja rozpuściłam wici, więc gdybyś znalazła transport, daj mi znać.

kkanarekk napisał(a):
...Przekręciłaś imię fretki:mad: a właściwie fretka po to jest Pan fretek i nazywa się Depek :) ...

Wiedziałam, wiedziałam, że cuś przekręcę z tym Fretkiem :evil_lol:

Posted

Dałam ogłoszenie na gumtree o transport i na wątku transportowym, i szukam wśród znajomych. Dzwoniłam na jedno ogłoszenie i transport by kszotował 50 zł za 100 km czyli trochę ponad 300 zł...

Posted

enia napisał(a):
ale numer:)
a Foksi nie chcą do kompletu???:p
dziewczyny idziecie jak burza- jestem pod wrażeniem :lol:

Enia, jak tylko Foksia będzie miała ogłoszenie, to zobaczysz jak domki będą się o nią biły. To piękna sunia i z super charakterem. Tylko musimy ułożyć tekst i zacząć ogłaszać. Był problem bo nie miała dobrego zdjęcia, ale teraz ma :)

kkanarekk napisał(a):
...Dzwoniłam na jedno ogłoszenie i transport by kszotował 50 zł za 100 km czyli trochę ponad 300 zł...

Myślę, że znajdziemy taniej

Posted

Dziękujemy Kochanym Cioteczkom za doping i pozytywne fluidy :loveu:

Powiem Wam, że margo001 to dopiero pokazała jak można szybko domek znaleźć.
Kilka dni temu uratowała malutką sunieczkę z cieczką przed amorami sfory amantów. Gdyby nie ona, suczka byłaby w okropnych opałach.
Przygarnęła ją i dała schronienie, jak i Puszkowi u siebie w zakładzie. Na spacerku spotkała koleżankę, której odeszła sunia niedawno i koleżanka przygarnie sunię. Margo001 nie odda jej jednak przed końcem cieczki :) No i bardzo dobrze. Po cieczce wysterylizujemy dziewczynkę i już bezpieczna pójdzie do domku.
Ta margo001 to taka cicha woda :loveu:
To taka prawie Pipi tyle, że w Bychawie :evil_lol:
=================================================

Transport zamówiony, niestety dopiero na wtorek :( Ale ta sytuacja ma swoja dobrą stronę, bo oznacza, że dużo psiaczków wędruje do nowych domków :)
Np pati-c mogłaby podjąć się transportu dopiero w piątek :razz:
Puszeczku kochany, wkrótce się zobaczymy, ależ cię wymiziam :loveu:
Powiem Wam Cioteczki na dobranoc, że Puszek będzie mieszkał w odległości ok. 1 km od mojego domu - oczywiście mierząc w linii prostej. Będzie chadzał do tego samego lekarza, co moje psiaki i Brutusek, psiak któremu znalazłam domek w styczniu br. Fajnie, prawda ?
Acha, Puszek, aby całkowicie zapomnieć o przeszłości, będzie się wabił Leon.

Posted

elik napisał(a):
Dziękujemy Kochanym Cioteczkom za doping i pozytywne fluidy :loveu:

Powiem Wam, że margo001 to dopiero pokazała jak można szybko domek znaleźć.
Kilka dni temu uratowała malutką sunieczkę z cieczką przed amorami sfory amantów. Gdyby nie ona, suczka byłaby w okropnych opałach.
Przygarnęła ją i dała schronienie, jak i Puszkowi u siebie w zakładzie. Na spacerku spotkała koleżankę, której odeszła sunia niedawno i koleżanka przygarnie sunię. Margo001 nie odda jej jednak przed końcem cieczki :) No i bardzo dobrze. Po cieczce wysterylizujemy dziewczynkę i już bezpieczna pójdzie do domku.
Ta margo001 to taka cicha woda :loveu:
To taka prawie Pipi tyle, że w Bychawie :evil_lol:

.

I dzięki temu mam najlepiej strzeżony zakład w Bychawie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: