Jump to content
Dogomania

Malutki Szorstkuś vel Leon zamarzał na ulicy - od 16.02.2010 r. ma super DS :)

Recommended Posts

Posted

elik napisał(a):
Margo, Leonek to super miły, grzeczny, cihutki psiak. A śliczny taki, że echhhh :loveu:
Po cichu Ci powiem, że skardł serducha i kkanarekk i moje :oops:
On całkiem podopbny do Ciebie, taka cicha woda... a serca skutecznie kradnie ;)

Nie tylko Wasze moje tez skradł :loveu:
A jak nasz skarb po pierwszej nocce sie sprawuje ,sa jakieś wieści z domku ?

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kkanarekk']Ale miło się czyta taki wątek, mam kolejne dobre wiadomości :) dostalłam wczoraj zdjęcie jak nasz Leonek siedział sobie na łóżu Państwa szykował się do spania razem z nimi :)
dodam fotkę, coby powyższa relacja była wiarygodna :)

A poniżej Leon z Panem Fretkiem :)

Zdjęcia niezbyt wyraźne, bo to MMS-y. Może doczekamy się zdjęć z cyfrówki :)

Posted

margo001 napisał(a):
Jak już razem na kanapie leżą to z czasem się chłopaki dogadają ;)

Mówiłam, że to tylko kwestia czasu :)

Posted

kkanarekk napisał(a):
Jakie chłopaki!! Pan Kot to przecież Pani kotka!! Leonek jest elegancki i pewnie dlatego dogaduje się z kobietami :cool3:

No jak zwykle, pokręcona jestem.
A Ty Koleżanko nie mogłaś wcześniej starszej pani kopnąć w kostkę, że bzdety gada:)

Posted

[SIZE=2]Komentarz do tego zdjęcia to SMS, jaki otrzymała do kkanarekk.
Publikuję go na wątku za zezwoleniem autora :)
[SIZE=2]
Pies ułożył się obok śpiącej fretki. Ale cudem jest to, że fretka go nie użarła. Kota w takich sytuacjach gryzie bez namysłu. Wygląda na to, że bardzo się lubią. Wczoraj wieczorem próbowaliśmy Leona nauczyć się bawić. On niestety nie umie i ma lęki, że to w niego np piłką chcą rzucać. Turlaliśmy piłkę wzdłuż przedpokoju i ganiała za nią fretka. Z resztą to jej ulubiona zabawa. Potem Leon złapał i ganiali razem z fretką. Niestety pies boi się mężczyzn i też Grześka, ale wszystko w swoim czasie. Zakochał się też wczoraj w golden retriver o imieniu Zuzia bo biegali i szalał z nią po śniegu na psim placu zabaw :) z kotem się mijają nawet nos w nos. Jest tolerancja ale na razie tylko tyle. Kot już nie chodzi na wysokościach i Leonowi zdarzyło się od niego oberwać. Tak dla porządku :)

[SIZE=2]

Bardzo dziękujemy. Ofiarowaliście Państwo Leosiowi wspaniałe warunki życia. Po tym co go dotychczas spotkało trudno się dziwić, że odczuwa lęk przed mężczyznami. Niestety to oni głównie są sprawcami cierpień bezdomnych zwierząt :( Dzięki Panu, Panie Grzegorzu, Leon przekona się, że to tylko niektórzy panowie są beeeee :)

Posted

Nie no cioteczki nie wiem jak Was ,ale mnie te foteczki rozłożyły na łopatki :multi:mówiłam od razu że to psiak pozytywnie nastawiony do innych zwierzaków,ale że z fretką aż taka czułość :crazyeye:
Pisałam równiez na początku że boi się facetów co niektórych nawet bardzo,można było od razu na ulicy zauważyć kogo najbardziej :placz:byłam zdziwiona jak Alinka powiedziała mi że Puszek z mężem na łożku i go nie odstępuje :crazyeye: mam nadzieję że to kwestia czasu :roll:

Posted

No właśnie Alinko,pamiętasz jak zadzwoniłam i zdziwiło mnie że on z Twoim mężem się tak zakumplował ?Niektórych ewidentnie było widać że nie lubi:angryy: mój mąż co bardzo pragnął żeby Puszkowi pomóc i żarcie mu przynosił itd ,uwierz jak wchodzil to drentwiał na jego widok :-(

Posted

http://images8.fotosik.pl/214/16e87f53e18d77e1med.jpg to zdjęcie na jakąś wystwę koniecznie trzeba wysłać,w kalendarzach i to na pierwszej stronie powinno się znaleźć - koniecznie.Nagroda gwarantowana,czyż nie tak????
Piękni są.

Ja o fretkach nie stety nic raczej nie wiem.Widyje je tu biedulki po chlewach mykające,zupełnie dzikie.A tu,proszę,z Leonem na łóżku.Coś wspaniałego,na prawdę.Jacy wspaniali ludzie,Leon szczęściarzu.Dziękuję :loveu:

Posted

No to kochane Cioteczki siadać, stołeczki pod dup... podkładać.
Teraz to dopiero hicior, paczajta

Czy to jest przyjaźń, czy jest to ....

Szkoda, że jakość zdjęć jest taka, jaka jest. Gdyby z cyfrówki zrobić, w konkursie I nagroda murowana. Za każde jedno z osobna :)

Posted

margo001 napisał(a):
:crazyeye::multi:to wprost niewiarygodne, to naprawdę jest miłosć :loveu::loveu::loveu:
Dobrze że Leonek odjajczony ,bo jeszcze trochę sex zaczęłyby uprawiać :evil_lol:

Hi hi hi hi Ty bezwstydna kobieto hi hi hi hi :diabloti: :cool2:

Posted

no właśnie ciotki co oni robią???:loveu:
ale na poważnie gdyby panciostwo zrobili ładne foty to można w jakiejś psiej gazecie umieścić.....