wire fox Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Dzięki dziewczyny za relację - rzeczywiście miałyście dzień pełen wrażeń :) Bardzo się cieszę,że psiaki szczęśliwie odbyły podróż !!! Quote
AlinaS Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Zawieruszyło misie jeszcze parę zdjęć ale na fotosiku coś się pozmieniało i zgłupiałam zupełnie - nie mogę znaleźć linków do zdjęć Quote
elik Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [quote name='AlinaS']Zawieruszyło misie jeszcze parę zdjęć ale na fotosiku coś się pozmieniało i zgłupiałam zupełnie - nie mogę znaleźć linków do zdjęć Jak się już zalogujesz, to nad tymi szarymi prostokątami widać wytłuszczone napisy: Dodaj. Przeglądaj, Ustawienia.... wszystkie na jednym poziomie, w jednej linii Pod: Przeglądaj masz do wyboru: Moje zdjęcia, Moje albumy, Albumy grupowe, Ulubione - tym razem ustawione w pionie, jedno pod drugim. Wybierasz co Co pasuje i już :) Quote
AlinaS Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Już chyba wiem w nowym Fotosiku jak to zrobić Tutaj Puszek zwiał na kocią grzejnikową półeczkę i myślał sobie że nie zauważę że on drzwi wyjściowych woli pilnować Dziwczyny zdjęć żałują to może moje stare obetrą troszkę łzy Quote
AlinaS Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Jak kazałam łobuziakowi wrócić do pokoju to myślał że jak wskoczy na kocią półkę w przedpokoju to go nie zobaczę i tam zostawię a to łatwiej do drzwi wyjściowych się wymknąć Quote
elik Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Aaaa to taki spryciucha :) A tak wyglądał zaraz po przyjeździe do Krakowa. Niestety nie mamy więcej zdjęć Leonka, bo najpierw robiłyśmy zdjęcia Foksi - przed nią była jeszcze droga do Olkusza. A potem wsiadłyśmy do samochodu i zapomniałyśmy, że jeszcze Leonek miał mieć zrobione zdjęcia :( Ale nic straconego. Leoś mieszka tak blisko....... Quote
margo001 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='elik']Aaaa to taki spryciucha :) A tak wyglądał zaraz po przyjeździe do Krakowa. Niestety nie mamy więcej zdjęć Leonka, bo najpierw robiłyśmy zdjęcia Foksi - przed nią była jeszcze droga do Olkusza. A potem wsiadłyśmy do samochodu i zapomniałyśmy, że jeszcze Leonek miał mieć zrobione zdjęcia :( Ale nic straconego. Leoś mieszka tak blisko....... O matko jaka jestem szczęśliwa że wreszcie Psiaczki na miejscu:multi::multi::multi: i że wreszcie dotarłam na watek bo jak na złość mój net odmówił posłuszeństwa :-( ale nie odpuściłam i czekałam cierpliwie :evil_lol: Ja się cieszę chcociaż z jednego zdjęcia naprawdę :multi::multi::multi:ale macie się cioteczki poprawić na przyszłość :mad: Quote
margo001 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Elik , kkanarek i inne cioteczki które pomogły mi dać Puszkowi lepsze życie jesteście kochane za co Wam bardzo bardzo DZIĘKUJĘ :iloveyou::iloveyou: Quote
margo001 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Och Ty mój Puchu kochany :loveu: jak przypomnę sobie jak siedziałeś przed moim zakładem na chodniku i ludzie Cię deptali........ w taki mróz i przysypiałeś tracąc nadzieję na lepszy los...........:shake::-(:placz: nie myślałam wtedy że szczęscie sie do Ciebie uśmiechnie w tak krótkim czasie :roll:a teraz nie mogę uwierzyć że to się stało,że znalazłeś swojego człowieka który Cię pokocha całym sercem :multi::multi::multi:nie pozostaje mi nic jak czekam na relację z nowego domku ;) Alinko doskonale wiem za czym płaczesz :placz: Quote
elik Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Margo, Leonek to super miły, grzeczny, cihutki psiak. A śliczny taki, że echhhh :loveu: Po cichu Ci powiem, że skardł serducha i kkanarekk i moje :oops: On całkiem podopbny do Ciebie, taka cicha woda... a serca skutecznie kradnie ;) Quote
enia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Pampuszek pierwszą noc na swoim ma za sobą :) Quote
AlinaS Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Troszkę rano ale z niecierpliwością czekamy na wieści z nowego domku. Czy udało mu się czmychnąć między nogami? W domu to niemam wątpliwości że grzeczniutki był -tylko ta chęć wychodzenia... Quote
elik Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='AlinaS']Troszkę rano ale z niecierpliwością czekamy na wieści z nowego domku. Czy udało mu się czmychnąć między nogami? W domu to niemam wątpliwości że grzeczniutki był -tylko ta chęć wychodzenia... Nie wiem czy możemy liczyć na częste reklacje o Leonku, ale choć z pierwszej nocy..... :razz: Państwo zostali poinformowani o miłości Leosia do drzwi wyjściowych i na pewno są na tyle czujni, że Leonek nie czmychnie niespostrzeżenie. Acha, byłabym zapomniała, Kkanarekk przekazała informację z domku Leosia, że Leonek zawarł już bliższą znajomość z Panem Fredkiem :) który zaprosił się na podusię Leonka i zabrał mu zabawkę, co nie wywołało żadnego protestu ze strony Leosia - wspólna zabawka to początek przyjaźni. Natomiast Pan Kot patrzy na te zabiegi z pełną dezaprobatą - on, Pan z wyższych sfer nie zawiera tak szybko znajomości. Ale czas pokaże.... Quote
wire fox Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Miejmy nadzieję,że Leonek - nasz Johny Walker - szybko przemieni się w domatora :lol:! Powodzenia psiaczkowi i wszystkim co przyczynili się do jego uratowania :multi::multi:! Quote
elik Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='Jota']Miejmy nadzieję,że Leonek - nasz Johny Walker - szybko przemieni się w domatora :lol:! Powodzenia psiaczkowi i wszystkim co przyczynili się do jego uratowania :multi::multi:! hi hi hi ładnie to tak samej sobie ?? Quote
wire fox Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Elik , a cóż ja jestem :lol: mały Pikuś przy WAS drogie Cioteczki :loveu::loveu::loveu:! :iloveyou: Wszystkie Ochy i Achy Wam się przede wszystkim należą, i nie ma w tym żadnej hipokryzji :lol:! Quote
elik Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Jota napisał(a): ... Wszystkie Ochy i Achy Wam się przede wszystkim należą, i nie ma w tym żadnej hipokryzji :lol:! Ja już nie będę się powtarzać, tylko :mad::mad::mad: Quote
wire fox Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 No cóż, wiem dobrze ,że dyscyplina często by mi się przydała :):) Od razu działałabym lepiej :) i uniknęłabym "wewnętrznego rozmemłania". Nie mam więc nic przeciwko temu, a nawet dziękuję - to już zakrawa na masochizm :):) Quote
kkanarekk Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ale miło się czyta taki wątek, mam kolejne dobre wiadomości :) dostalłam wczoraj zdjęcie jak nasz Leonek siedział sobie na łóżu Państwa szykował się do spania razem z nimi :) Quote
kkanarekk Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 AlinaS napisał(a):Prosimy- wklej Niestetyzdjęcie mam w komórce i nie mam kabla potrzebnego żeby je przerzucić do komputera postaram się coś wykombinować może się uda :) Quote
enia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 ale wiecie to też nie można tak sobie dać wejść na łeb- bo to potem może być kłopotliwe....... nooo co innego Foksia- pełna kultura, wybrała sobie oddzielne łóżeczko i jak dama zasnęła.....ciekawe co będzie dalej....:evil_lol: zatem czekamy na foty Pampuszka:lol: Quote
elik Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Miało mnie nie być, ale przeca musze :) Zelektryzowała mnie wiadomość, że w książeczce Foksi nie ma wpisu o sterylizacji. Łapę za telefon i sprawdzać brzuszek kazowywuję........... uffff blizna jest :) Co robić ?? Chyba książeczkę odesłać do wetki, żeby wpis uzupełniła i książeczkę odesłała. Czy tak ? No taki wpis musi być :razz: Alinko, poproszę na PW dokładny adres łącznie z kodem. Quote
enia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 przepraszam kochane, ale czasami nie mamy wyjścia i offujemy: przyjaciół zwierzyńca Pipi i wszystkich chętnych zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/179278-Aza-psie-dziecko-wyrzucone-na-mrA-z-Prosimy-o-wsparcie-finansowe-na-hotelik dziękuje za wyrozumiałość..... Quote
Recommended Posts