elik Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='Isadora7']podlinkowane banerki dla chłopaka :) [SIZE=2]warto wrzucić na pierwsza stronę wątku Jeeeeeeejeeejjjkuuuuuuuuuuuuuuu :crazyeye: jakie piękne i jak błyskawicznie Bardzo serdecznie dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Z takimi banerkami to nasz kawaler szybko do domku odfrunie Quote
fiorsteinbock Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Czestuje sie bannerkiem, beda razem z Kapslem tworzyc duet wesolych kawalerow :) Quote
elik Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Czestuje sie bannerkiem, beda razem z Kapslem tworzyc duet wesolych kawalerow :) Pięknie dziękujemy, to bardzo pomaga psiakowi :) Boję się tylko, czy mod nie wytnie Ci wszystkich banerków, bo chyba masz nieco za duży podpis A banerki są naprawdę fantastyczne, aż się chce je dodawać do podpisu. Quote
fiorsteinbock Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 qrcze, wiem ze mi sie waz zrobil w podpisie ale kogo mam usunac, kazdy potrzebuje pomocy :( Quote
elik Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='fiorsteinbock']qrcze, wiem ze mi sie waz zrobil w podpisie ale kogo mam usunac, kazdy potrzebuje pomocy :([/QUOTE] Niestety masz rację. Te które znajda się na dogo wszystkie potrzebują pomocy :( Quote
Isadora7 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='fiorsteinbock']qrcze, wiem ze mi sie waz zrobil w podpisie ale kogo mam usunac, kazdy potrzebuje pomocy :( Wymień banerek pseudoschronu na mniejszy sa tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/178904-Dobrocin-4-dni-bez-jedzenia-mimo-ze-od-tygodnia-nic-nie-jedza-Kto-pomoze/page6 ten drugi tez troche za duży ale już mniejsie w oczy będzie rzucać Quote
margo001 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Isadora7']podlinkowane banerki dla chłopaka :) [SIZE=2]warto wrzucić na pierwsza stronę wątku Isadora7 bardzo Ci dziękuję za śliczne banerki dla naszego Puszka :Rose::Rose::Rose: Muszę tu zaznaczyć ze Cioteczka Izadora7 od razu rareagowała na moją prośbę za co pięknie dziękuję :multi::multi::multi: Quote
wire fox Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Banerki prześliczne, fakt - do góry Puszku! Quote
elik Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Kochane Cioteczki spieszę z informacją, że na rachunek Puszka wpłynęły dzisiaj pierwsze pieniążki i tak: 150,- kkanarekk - operacja 100,- Babcia kkanarekk - operacja 25,- Jota - hotelik 25,- elik - hotelik :loveu: :loveu: Bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu: Jak tylko stwierdziłam, że wpłynęły pieniądze od kkanarkka, przelałam na konto Alinki kwotę 250 zł jako zapłatę za kastrację i usunięcie przepukliny. Alinko bardzo prosimy o przekazanie tych pieniędzy pani doktor, jako zapłatę za wykonany zabieg. Dziękujemy bardzo :) Quote
AlinaS Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Jak tylko dojdą zaraz zapłacę dr Laudańskiej. psisko dochodzi do formy Quote
elik Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='AlinaS']Jak tylko dojdą zaraz zapłacę dr Laudańskiej. psisko dochodzi do formy[/QUOTE] Powinny dojść jutro, tak zwykle jest. Bardzo dziękujemy. A ile jesteśmy winne za odpchlenie i odrobaczenie ? Quote
margo001 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Dzękuję za pierwsze wpłaty :multi:moja już wysłana ,mam nadzieję że jutro dotrze ;) Jak dobrze że Puszek czuje się dobrze :loveu: Quote
kkanarekk Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Jak się miewa nasz Szorstkuś:)? dałam już sporo ogłoszeń w internecie i mam nadzieję, że uda się z programem "Kundel bury i kocury"(tylko gaże dla naszych aktorów będzie trzeba ustalić :razz:) Quote
elik Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='kkanarekk']Jak się miewa nasz Szorstkuś:)? dałam już sporo ogłoszeń w internecie i mam nadzieję, że uda się z programem "Kundel bury i kocury"(tylko gaże dla naszych aktorów będzie trzeba ustalić :razz:)[/QUOTE] Nooooo gaże trzeba wysokie ustalić, bo potrzeby oboje mają nie małe :) Drogie, kochane Cioteczki przypominam, że Szorstkuś wabi się obecnie Puszek.Bardzo, bardzo proszę nie mnięszać Puszkowi w łebku i nie przejęzyczać się :mad::mad: Widzę w ogłoszeniach też Sziorstkusia, proszę gdzie można pozmieniajcie to, bo Puszek to i milej się kojarzy i łatwiej wymówić i prawdziwe jest i już reaguje na to imie. Poza tym to jakieś niepoważne będzie - ogłaszamy Szorstkusia, a jak przyjdzie do adopcji, okaże się, że to Puszek :roll: W imieniu Puszka bardzo proszę, nie zmianiajmy mu już imienia :modla::modla::modla: Quote
elik Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Bardzo piękne podziękowania dla Cioci Margo001, która zasiliła dzisiaj puszkę Puksza kwotą 150,- zł [SIZE=2]Ciociu Margo001 duża buzia :kiss_2: :kiss_2::Rose::Rose: :loveu: :loveu: [SIZE=2]Dzięki temu Puszek ma opłacone lokum od 28.01. do 14.02. - poszedł przelew do Alinki na kwotę 180,- zł Na koncie Puszka została mizerna kwota i nie będzie już pewnych wpłat, bo wszystkie uregulowałyśmy już lutowe deklaracje w całości. Do zapłacenia pozostaje odrobaczenie, odpchlenie i hotelik 15-28.02. W tej sytuacji proponuję poszperać w zakamarkach szaf, kufrów, garderob, tudzież inkszych zakamarków i zorganizowanie bazarku. Czas pili, bo bazarek powinien potrwać przynajmniej 2 tygodnie, a wpłaty będą spływać też kilka dni. Jak nic zrobi się nam marzec. Co o tym myślicie ? Prośba do jawnych, jak i niejawnych wielbicieli naszego Puszka o wsparcie go grosikiem, lub fantami na bazarek. Bardzo prosimy. :loveu: Quote
margo001 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 elik nie masz za co mi dzękować w końcu to odemnie nasz Puszek,więc łachy nie robię :evil_lol: AlinaS jak się ma nasz Puszek ? Quote
Isadora7 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ja go podniosę. Elik odpowiem dzisiaj napytania na moimbazarku (na tak) wczoraj klawiatura mi padła. Quote
elik Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='Isadora7']Ja go podniosę. Elik odpowiem dzisiaj napytania na moimbazarku (na tak) wczoraj klawiatura mi padła.[/QUOTE] ok dziękuję będę pilnie śledzić bazarkowy wątek :) Quote
AlinaS Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Puszek ma się świetnie chyba już prawie doszedł do siebie po zabiegu Quote
elik Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='AlinaS']Puszek ma się świetnie chyba już prawie doszedł do siebie po zabiegu[/QUOTE] Znaczy się powraca do pełni sił nasz kawaler. Alinmko, czy dotarł przelew dla Pani Doktor ? A jak widzisz fruzyrkę naszego Puszka ? Może też przydałyby mu się jakieś podstrzyżyny ? Masz jakieś pomysły w tym temacie ? Quote
AlinaS Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Przelew wczoraj dotarł. Z dr Laudańską jest już Puszek rozliczony. Nie chcę zapeszać, nie wiem czy mogę podjąć decyzję ale chyba mam potencjalny domek dla Puszka. Samotna pani chciałaby przytulankę do poduszki. Domek z ogródkiem. Puszek byłby kanapowym jedynakiem i przylepą. Quote
elik Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='AlinaS']Przelew wczoraj dotarł. Z dr Laudańską jest już Puszek rozliczony. Nie chcę zapeszać, nie wiem czy mogę podjąć decyzję ale chyba mam potencjalny domek dla Puszka. Samotna pani chciałaby przytulankę do poduszki. Domek z ogródkiem. Puszek byłby kanapowym jedynakiem i przylepą.[/QUOTE] Wiedziałam, że Puszek miejsca u Ciebie Alinko nie zagrzeje, ale że tak prędko ktoś go wypatrzy tego się nie spodziewałam. :-o Kochany Puszek, tak szybko przyszłoby nam rozstać się z naszym pupilkiem :-( Qrcze tak wiele pytań miałabym do domku :roll: W jakim wieku jest Pani ? Boszszsz wiem, okropna jestem, ale nasz kawaler jest dość młody, a to wielka tragedia, gdy pies zostaje sam, a rodzina najczęściej nie ma nic do zaproponowania psiakowi. Czy to byłby pierwszy, czy kolejny psiak ? Gdzie Pani mieszka, czy jest zinternetowana ? Czy.... No ale to już pytania do Pani Wiem, że kkanarekk bardzo intensywnie szuka dla słodziaka domku, że razem z Foksią mają być pokazani w krakowskim "Kundku burym i kocurach". Poczekajmy co powie kkanarek i margo001 Quote
Recommended Posts