Jump to content
Dogomania

Malutki Szorstkuś vel Leon zamarzał na ulicy - od 16.02.2010 r. ma super DS :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Isadora7']

podlinkowane banerki dla chłopaka :)
[SIZE=2]warto wrzucić na pierwsza stronę wątku

Jeeeeeeejeeejjjkuuuuuuuuuuuuuuu :crazyeye: jakie piękne i jak błyskawicznie

Bardzo serdecznie dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Z takimi banerkami to nasz kawaler szybko do domku odfrunie

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Czestuje sie bannerkiem, beda razem z Kapslem tworzyc duet wesolych kawalerow :)
Pięknie dziękujemy, to bardzo pomaga psiakowi :)
Boję się tylko, czy mod nie wytnie Ci wszystkich banerków, bo chyba masz nieco za duży podpis

A banerki są naprawdę fantastyczne, aż się chce je dodawać do podpisu.

Posted

[quote name='fiorsteinbock']qrcze, wiem ze mi sie waz zrobil w podpisie ale kogo mam usunac, kazdy potrzebuje pomocy :([/QUOTE]
Niestety masz rację. Te które znajda się na dogo wszystkie potrzebują pomocy :(

Posted

[quote name='Isadora7']

podlinkowane banerki dla chłopaka :)

[SIZE=2]warto wrzucić na pierwsza stronę wątku

Isadora7 bardzo Ci dziękuję za śliczne banerki dla naszego Puszka :Rose::Rose::Rose:
Muszę tu zaznaczyć ze Cioteczka Izadora7 od razu rareagowała na moją prośbę za co pięknie dziękuję :multi::multi::multi:

Posted

Kochane Cioteczki spieszę z informacją, że na rachunek Puszka wpłynęły dzisiaj pierwsze pieniążki i tak:

150,- kkanarekk - operacja
100,- Babcia kkanarekk - operacja
25,- Jota - hotelik
25,- elik - hotelik

:loveu: :loveu: Bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu:

Jak tylko stwierdziłam, że wpłynęły pieniądze od kkanarkka, przelałam na konto Alinki kwotę 250 zł jako zapłatę za kastrację i usunięcie przepukliny.

Alinko bardzo prosimy o przekazanie tych pieniędzy pani doktor, jako zapłatę za wykonany zabieg. Dziękujemy bardzo :)

Posted

[quote name='AlinaS']Jak tylko dojdą zaraz zapłacę dr Laudańskiej. psisko dochodzi do formy[/QUOTE]
Powinny dojść jutro, tak zwykle jest. Bardzo dziękujemy.
A ile jesteśmy winne za odpchlenie i odrobaczenie ?

Posted

Jak się miewa nasz Szorstkuś:)? dałam już sporo ogłoszeń w internecie i mam nadzieję, że uda się z programem "Kundel bury i kocury"(tylko gaże dla naszych aktorów będzie trzeba ustalić :razz:)

Posted

[quote name='kkanarekk']Jak się miewa nasz Szorstkuś:)? dałam już sporo ogłoszeń w internecie i mam nadzieję, że uda się z programem "Kundel bury i kocury"(tylko gaże dla naszych aktorów będzie trzeba ustalić :razz:)[/QUOTE]
Nooooo gaże trzeba wysokie ustalić, bo potrzeby oboje mają nie małe :)

Drogie, kochane Cioteczki przypominam, że Szorstkuś wabi się obecnie Puszek.Bardzo, bardzo proszę nie mnięszać Puszkowi w łebku i nie przejęzyczać się :mad::mad:
Widzę w ogłoszeniach też Sziorstkusia, proszę gdzie można pozmieniajcie to, bo Puszek to i milej się kojarzy i łatwiej wymówić i prawdziwe jest i już reaguje na to imie.
Poza tym to jakieś niepoważne będzie - ogłaszamy Szorstkusia, a jak przyjdzie do adopcji, okaże się, że to Puszek :roll:

W imieniu Puszka bardzo proszę, nie zmianiajmy mu już imienia :modla::modla::modla:

Posted

Bardzo piękne podziękowania dla Cioci Margo001, która zasiliła dzisiaj puszkę Puksza kwotą 150,- zł

[SIZE=2]Ciociu Margo001 duża buzia :kiss_2: :kiss_2::Rose::Rose: :loveu: :loveu:

[SIZE=2]Dzięki temu Puszek ma opłacone lokum od 28.01. do 14.02. - poszedł przelew do Alinki na kwotę 180,- zł

Na koncie Puszka została mizerna kwota i nie będzie już pewnych wpłat, bo wszystkie uregulowałyśmy już lutowe deklaracje w całości. Do zapłacenia pozostaje odrobaczenie, odpchlenie i hotelik 15-28.02.
W tej sytuacji proponuję poszperać w zakamarkach szaf, kufrów, garderob, tudzież inkszych zakamarków i zorganizowanie bazarku. Czas pili, bo bazarek powinien potrwać przynajmniej 2 tygodnie, a wpłaty będą spływać też kilka dni. Jak nic zrobi się nam marzec.
Co o tym myślicie ?

Prośba do jawnych, jak i niejawnych wielbicieli naszego Puszka o wsparcie go grosikiem, lub fantami na bazarek. Bardzo prosimy. :loveu:

Posted

[quote name='Isadora7']Ja go podniosę.
Elik odpowiem dzisiaj napytania na moimbazarku (na tak) wczoraj klawiatura mi padła.[/QUOTE]
ok dziękuję będę pilnie śledzić bazarkowy wątek :)

Posted

[quote name='AlinaS']Puszek ma się świetnie chyba już prawie doszedł do siebie po zabiegu[/QUOTE]
Znaczy się powraca do pełni sił nasz kawaler.
Alinmko, czy dotarł przelew dla Pani Doktor ?
A jak widzisz fruzyrkę naszego Puszka ? Może też przydałyby mu się jakieś podstrzyżyny ?
Masz jakieś pomysły w tym temacie ?

Posted

Przelew wczoraj dotarł. Z dr Laudańską jest już Puszek rozliczony. Nie chcę zapeszać, nie wiem czy mogę podjąć decyzję ale chyba mam potencjalny domek dla Puszka. Samotna pani chciałaby przytulankę do poduszki. Domek z ogródkiem. Puszek byłby kanapowym jedynakiem i przylepą.

Posted

[quote name='AlinaS']Przelew wczoraj dotarł. Z dr Laudańską jest już Puszek rozliczony. Nie chcę zapeszać, nie wiem czy mogę podjąć decyzję ale chyba mam potencjalny domek dla Puszka. Samotna pani chciałaby przytulankę do poduszki. Domek z ogródkiem. Puszek byłby kanapowym jedynakiem i przylepą.[/QUOTE]
Wiedziałam, że Puszek miejsca u Ciebie Alinko nie zagrzeje, ale że tak prędko ktoś go wypatrzy tego się nie spodziewałam. :-o
Kochany Puszek, tak szybko przyszłoby nam rozstać się z naszym pupilkiem :-(
Qrcze tak wiele pytań miałabym do domku :roll:
W jakim wieku jest Pani ? Boszszsz wiem, okropna jestem, ale nasz kawaler jest dość młody, a to wielka tragedia, gdy pies zostaje sam, a rodzina najczęściej nie ma nic do zaproponowania psiakowi.
Czy to byłby pierwszy, czy kolejny psiak ?
Gdzie Pani mieszka, czy jest zinternetowana ?
Czy....
No ale to już pytania do Pani
Wiem, że kkanarekk bardzo intensywnie szuka dla słodziaka domku, że razem z Foksią mają być pokazani w krakowskim "Kundku burym i kocurach".
Poczekajmy co powie kkanarek i margo001