Jump to content
Dogomania

Malutki Szorstkuś vel Leon zamarzał na ulicy - od 16.02.2010 r. ma super DS :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='kkanarekk']Napisałam maila w sprawie Puszka do programu "Kundel bury i kocury" z prośbą o pomoc w znalezieniu mu idealnego domku. Koleżanka, której suka(przybłąkała się już w zaawansowanej ciąży) urodziła 8 szczeniąt, poprzez ten program znalazła domy dla trzech a wysłała tylko maila, którego wyświetlili podczas programu. Może i naszemu Puszkowi się uda :) :p[/QUOTE]
To wspaniała wiadomość ,oby się udało Puszkowi i Foksi wystapić w programie :multi:

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kkanarekk']Deklaracja od mojej babci 100 zł:multi::lol:
Zastanawiam się Elik na co to przeznaczamy? Myśle że na zabiegi będzie najlepiej.[/QUOTE]

kkanarekk ucałuj Babcię odemnie bardzo dziękujemy :buzi::cool2::thumbs::iloveyou:

Posted

[quote name='kkanarekk']Deklaracja od mojej babci 100 zł:multi::lol:
Zastanawiam się Elik na co to przeznaczamy? Myśle że na zabiegi będzie najlepiej.
Kochana Babcia, kochanego kkanarkka

Stokrotne D Z I Ę K U J E M Y :loveu::klacz::cool2::Rose::Rose::Rose:
Złote serca. Te kwiaty to dla Pani Babci:B-fly:
Masz rację teraz operacja jest najpilniejsza, choć i apartament w hoteliku też trzeba zapłacić.

[quote name='Pipi']Kochana Babcia.Kanarku,podziękuj bardzo Babci w moim imieniu.
Tobie bardzo dziękuję :loveu:
Pipi Kochana witaj. Dzięki, że jesteś. Przybywaj częściej, zapraszamy :loveu:

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Dzien Dobry Puszku![/QUOTE]
Koniecznie podlinkuj banerek bazarku. Chciałam sie nim zaposiłkować i zobaczyć jakie nam szanse na licytowane książki, a tu kicha, banerek nie działa :(
Dzięki podlinkowanym banerkom więcej ludzi trafia na wątek, a jak banerek nie przekierowuje na wątek, to nic z niego :)

Posted

Już Babci podziękowałam :) sami byśmy go chętnie do domu wzięli ale ostatnio adoptowaliśmy psiaka i Babcia z dwoma mogłaby sobie nie poradzić :( . Elik wydaję mi się, że lepiej jest z tej kwoty co narazie mamy zapłacić za operacje a ja narazie założę za hotelik. Te zabiegi trzeba wykonać jak najszybciej żeby zwiększyć jego szanse na adopcje.

Posted

Już Babci podziękowałam :) sami byśmy go chętnie do domu wzięli ale ostatnio adoptowaliśmy psiaka i Babcia z dwoma mogłaby sobie nie poradzić :shake: . Elik wydaję mi się, że lepiej jest z tej kwoty co narazie mamy zapłacić za operacje a ja narazie założę za hotelik. Te zabiegi trzeba wykonać jak najszybciej żeby zwiększyć jego szanse na adopcje. ;)

Posted

Już Babci podziękowałam :) sami byśmy go chętnie do domu wzięli ale ostatnio adoptowaliśmy psiaka i Babcia z dwoma mogłaby sobie nie poradzić :shake: . Elik wydaję mi się, że lepiej jest z tej kwoty co narazie mamy zapłacić za operacje a ja narazie założę za hotelik. Te zabiegi trzeba wykonać jak najszybciej żeby zwiększyć jego szanse na adopcje. ;)

Posted

Witam,
Po dwudniowej walce z grypą i całkowicie nieskutecznymi próbami wejścia na dogo:placz:,
czytam właśnie wątek i przykro mi z powodu Puszkowej przepukliny, ale może nie będzie źle zwłaszcza,że Puszek ma tyle Cioć i Babć:lol::lol: - w takim towarzystwie nie zginie !!!
Elik - moja deklaracja jest miesięczna, oczywiście.
Czy dalej pełnisz funkcję Podskarbiego :lol::lol:?

Posted

[quote name='elik']Kuruj się Joteczko, grypisku się nie daj.
Też mam taka nadzieję, że uda sie pokonać prozę życia, czytaj suchoty kieszeniowe i Puszek będzie w pełni zdrowym i sprawnym facetem :)
Jako żywo, tak. Widać przylgnęła do mnie ta funkcja.
Kuruj się Joteczko, grypisku się nie daj.
Też mam taka nadzieję, że uda się pokonać prozę życia, czytaj suchoty kieszeniowe i Puszek będzie w pełni zdrowym i sprawnym facetem
Jako żywo, tak. Widać przylgnęła do mnie ta funkcja.

[quote name='kkanarekk']Już Babci podziękowałam :) sami byśmy go chętnie do domu wzięli ale ostatnio adoptowaliśmy psiaka i Babcia z dwoma mogłaby sobie nie poradzić :shake: . Elik wydaję mi się, że lepiej jest z tej kwoty co narazie mamy zapłacić za operacje a ja narazie założę za hotelik. Te zabiegi trzeba wykonać jak najszybciej żeby zwiększyć jego szanse na adopcje. ;)
Kochane Cioteczko ogłaszam natentychmiastową zbiórkę funduszy dla Puszka. Trzeba zapłacić za hotelik 1-14 luty br. - 140 zł i tak też myślę, że z operacją nie ma co zwlekać.
Wszyscy sponsorzy są w posiadaniu n-ru mojego konta, bardzo więc proszę o jak najszybsze wpłaty.
Ponieważ jestem już skarbonką dla Foksi, bardzo proszę o zaznaczenie w tytule przelewu swojego nicku i że to dla Puszka np margo001 na hotelik Puszka. To bardzo ważne, inaczej będę musiała się dopytywać na którego psiaka jest to wpłata, zwłaszcza, że tak kkanarekk, jak i Jotka będą wpłacały na oba psiaczki :loveu: :calus: :Rose: Dzięki Wam jeszcze jedno psie życie odmienia się na lepsze.
Cioteczki, kocham Was

Margo001, bardzo przepraszam, że ciągle przemianowuję Cię na margo007.
Gdzie tylko zdołam wypatrzyć pomyłkę, przerobię Cie na tę właściwą :loveu:

Posted

Wróciliśmy właśnie z Puszkiem i z Biszkoptem od pani dr i pożegnaliśmy się bezpowrotnie z jajeczkami i przepukliną Puszkową. Puszek dzielnie wybudzony przeszedł się troszkę po domu i położył się dalej spać. Podobnie jak i Biszkopt

Posted

[quote name='AlinaS']Wróciliśmy właśnie z Puszkiem i z Biszkoptem od pani dr i pożegnaliśmy się bezpowrotnie z jajeczkami i przepukliną Puszkową. Puszek dzielnie wybudzony przeszedł się troszkę po domu i położył się dalej spać. Podobnie jak i Biszkopt
To bardzo nas cieszy, że nasza chłopczyna już po, a męskość Kochana Cioteczko margo007 nie od jaj się bierze :evil_lol:
Sorki, że na wątku Puszka, ale on i Foksia to prawie para - poszedł przelew za hotelik Foksi.
Zbieramy się w siłę i za kastrację + przepuklinę też prędko chcemy uregulować, jak również hotelik Puszka.
Cioteczki Kochane teraz to już ekspres z wpłatami, bardzo proszę i pięknie dziękuję :loveu::Rose::Rose::Rose:

A Puszka i Biszkopta proszę od nas wymiziać za to, że dzielnie znieśli zabieg.

Posted

[quote name='elik']To bardzo nas cieszy, że nasza chłopczyna już po, a męskość Kochana Cioteczko margo007 nie od jaj się bierze :evil_lol: [/QUOTE]

Elik jak zwykle pozostaje mi tylko podpisać się pod Twoimi słowami - oj tak, tak :lol:.

Przelew na Puszka wędruje do Ciebie jeszcze dzisiaj.

[quote name='elik'] A Puszka i Biszkopta proszę od nas wymiziać za to, że dzielnie znieśli zabieg.[/QUOTE]

Koniecznie!!!

Dzięki Alinko - teraz widzę,że nasze psiaki lepiej trafić nie mogły :lol:

Posted

[quote name='kkanarekk']Już Babci podziękowałam :) sami byśmy go chętnie do domu wzięli ale ostatnio adoptowaliśmy psiaka i Babcia z dwoma mogłaby sobie nie poradzić :shake: . Elik wydaję mi się, że lepiej jest z tej kwoty co narazie mamy zapłacić za operacje a ja narazie założę za hotelik. Te zabiegi trzeba wykonać jak najszybciej żeby zwiększyć jego szanse na adopcje. ;)[/QUOTE]
Kkanarekk Ty sie jeszcze zastanów nad Puszkiem ja wiem co mówię P.Alinka pewnie potwierdzi ;)
Ja pieniążki jutro wpłacę dzis nie dałam rady :mad:
[quote name='AlinaS']Psiaki wymiziane i to jeszcze jak:loveu:. Dzielne :loveu:chłopaki dochodzą do siebie[/QUOTE]

Dziękujemy za wymizianie psiaczków i wspaniałą opiekę :Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='Jota']...Przelew na Puszka wędruje do Ciebie jeszcze dzisiaj.
Koniecznie!!!
Dzięki Alinko - teraz widzę,że nasze psiaki lepiej trafić nie mogły :lol:[/QUOTE]
Jotko, ja też podpisuje się pod Twoimi słowami i to oboma rencami :loveu:

Posted

[quote name='AlinaS']Jka zwykle przesadzacie z pewnością mogły dużo lepiej trafić ale robię co mogę żeby nie było im najgorzej
No i właśnie dlatego uważamy, że lepiej trafić nie mogły, bo od możliwości, ważniejsze jest serce :loveu:
Można wiele móc, a niewiele robić.

Posted

[quote name='Isadora7']Zaraz robie banerek ślicznocie[/QUOTE]
Ogromnie dziękujemy. Psiak jest uroczy, zakochany w ludziach, a zwłaszcza dzieciach i bezkonfliktowy w stosunku do innych zwierzaczków w tym także kotów.
Bardzo dziękujemy :loveu:
Kurcze tak chciałam strzelić wdzięcznymi emotikami i nie otwierają się :( Może potem mi się otworzą.