smoczepole Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Właśnie się dowiedziałam, że zostanie wydana moja druga książka. Będzie w niej wątek kynologiczny. Zbieram już materiały do kolejnej. Jeśli znacie lub pamiętacie zabawne anegdoty związane z wystawami lub z pieskami, proszę o przesłanie ich na maila: m.zaczynska@siedlecki.pl. W trzeciej także będzie o kynologi (uprzedzam tylko, że to nie naukowe opracowanie). A tu ciekawostka: http://pies.onet.pl/810,1,1,11_najdrozszych_ras_psow_w_polsce,galeria.html Quote
J.G Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Cudownie-Wielkie serdeczne gratulacje,daj znac jak będzie już w sprzedaży. Quote
filonek_bezogonek Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 no a ja nadal nie mam autografu w "gonić króliczka" Ale widze, że załatwię to "hurtowo" z kolejnymi książkami. pzdr. M. Quote
smoczepole Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Dzięki za pierwsze opowieści! Na razie bezkonkurencyjny jest piesek, który wciągał jąderka na widok pani sędzi.:) Czekam na szczegóły miłości kocio-szczurzej, bo mnie zaintrygowała. Pytajcie też znajomych wystawców. Dzięki! Quote
smoczepole Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Dzięki za pierwsze opowieści! Na razie bezkonkurencyjny jest piesek, który wciągał jąderka na widok pani sędzi.:) Czekam na szczegóły miłości kocio-szczurzej, bo mnie zaintrygowała. Pytajcie też znajomych wystawców. Dzięki! Rany, coś mi wyrzuca o błędach w operacji, spróbuję jeszcze raz, ale jak znowu mnie wklepie pare razy, to wybaczcie nadgorliwość. Quote
Recommended Posts