I-w-o-n-a Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 PATIszon napisał(a):O tam nawet kawalek mnie jest :multi: No...byłaś szybsza od mojego psa :lol: Quote
PATIszon Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 I-w-o-n-a napisał(a):No...byłaś szybsza od mojego psa :lol: Eee tam, wydaje Ci sie, bo bieglam w odwrotnym kierunku :cool3: Quote
I-w-o-n-a Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 PATIszon napisał(a):Eee tam, wydaje Ci sie, bo bieglam w odwrotnym kierunku :cool3: Serio ? ;-) mam jeszcze twój przebieg z Szantą i twoje tyły na przebiegu Juki, chcesz? :p No jeszcze sie pyta!!! Dawaj!:razz: Quote
AniaP Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='I-w-o-n-a'] I od kogo się nie uczyć - czyli ja z moim psem :lol: http://www.zippyvideos.com/7360059933626896/bruce_-_jum.a0/ Hej, a o so chodzi? Co ty chcesz od tego przebiegu? :niewiem: :oops: Quote
I-w-o-n-a Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Szanta i Pati: http://www.zippyvideos.com/6294825913745456/szanta_i_pati/ Quote
I-w-o-n-a Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 AniaP napisał(a):Hej, a o so chodzi? Co ty chcesz od tego przebiegu? :niewiem: :oops: za wolno, za wolno, za wolno :-) Quote
Mokka Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 O, jakie fajne filmiki :cool2: . Powinnam gdzieś mieć filmy z seminarium. Mogę wstawić, jak znajdę? Quote
PATIszon Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Kurcze. Tak patrze na ten bieg i dochodze do wniosku, ze chyba powinnam zaczac biegac! Mokka napisał(a):O, jakie fajne filmiki :cool2: . Powinnam gdzieś mieć filmy z seminarium. Mogę wstawić, jak znajdę? Jasne! Wstawiaj! Quote
I-w-o-n-a Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 A propo startów w zawodach - większość psów patrząc na inne biegające psy bardzo ładnie się napala i biega bardzo fajnie. Niektóre napalają się za bardzo (głównie BC czy belgi) więc one śpią smacznie w klateczkach :p Są też psy dla których zawody są bardzo stresujące i zaczynają CSować (wąchać, sikać, etc). Także musisz wyczuć swojego psa. Dobrym pomysłem jest od początku przyzwyczajanie psa do specyficznych warunków na zawodach już od szczeniaka (i jest to świetna socjalizacja). Mokka - czekamy na filmiki :multi: Quote
TuathaDea Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 A pionowy "tunel" widzieliście? Tzn. studnię? :cool3: http://www.guinnessworldrecords.com/video_content/100239_bb.asx Quote
Mokka Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 To nie border, to przesada. :p To chyba aussie, co? Quote
Mokka Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Mam filmiki! :lol: Seminarium Louny 9 stycznia 2006 Monia - padająca na pysk, po 2 dniach zawodów i do tego seminarium cw 4 medium monia.avi I to samo ćwiczenie w wykonaniu Lucka. cw 4 medium lucky.avi Martyna porusza się po torze zdecydowanie lepiej niż ja :placz: (no, cóż, lata praktyki), ale postanowiłam sobie, że (jeśli się wczesniej nie wykończę), jeszcze przed emeryturą też będę dobrze biegać:diabloti: Quote
I-w-o-n-a Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Fajne filmiki, nie masz więcej? :loveu: Quote
Anulka Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 A propo startów w zawodach - większość psów patrząc na inne biegające psy bardzo ładnie się napala i biega bardzo fajnie. To fajny sposób tylko nie nalezy z nim przesadzić bo w pewnym momencie pies wysiada i robi się flak. Fajnie jest mieć drugiego psa bo ten pierwszy na widok pańci biegnącej na torze dostaje zazwyczaj niezłej szajby. Quote
Wojenka Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 I-w-o-n-a napisał(a):A propo startów w zawodach - większość psów patrząc na inne biegające psy bardzo ładnie się napala i biega bardzo fajnie. Niektóre napalają się za bardzo (głównie BC czy belgi) więc one śpią smacznie w klateczkach U mnie-obecność starszej siostry Wojenki bardzo przeszkadza.:angryy: Wtedy Woja chce się popisać jaka to ona jest luzaczka i jak fajnie może być bezkarnie nieposłuszna:angryy: :angryy: .Gdy nie ma siostry-nie ma problemu:p . A mojego psa muszę na zawodach izolować-do klatki,przykryć ją jeszcze kocem i postawić w najbardziej zacisznym miejscu jakie da się znaleźć;) Przed samym przebiegiem wyciągamy z klatki i się nakręcamy:p . To tak a propos dziwaków i autystyków...;) Quote
PATIszon Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 Wojenka napisał(a): A mojego psa muszę na zawodach izolować-do klatki,przykryć ją jeszcze kocem i postawić w najbardziej zacisznym miejscu jakie da się znaleźć;) Przed samym przebiegiem wyciągamy z klatki i się nakręcamy:p . To tak a propos dziwaków i autystyków...;) Ja dokladnie tak samo! Dziekuje wszystkim, ktorzy przekonali mnie do klatki! :modla: Quote
PATIszon Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Co tu tak cicho!!! Bu! Oto obiecany (co prawda na innym topiku) filmik z naszego "chodzenia przy nodze" ja bym go zatytuowala: "Chodzacy CS" Ps. niestety nie maial nikogo do pomocy, Pajo sie wypla, wolala grzebac w piasku, wiec wybaczcie, ze tak sie pojawiam i znikam.... Quote
Mokka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 No nieźle, tylko jakie Ty zwroty robisz? Dookoła? :roll: No, dobra, ładnie, ładnie :lol: . Quote
PATIszon Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Mokka napisał(a):No nieźle, tylko jakie Ty zwroty robisz? Dookoła? :roll: No, dobra, ładnie, ładnie :lol: . Jakos tak wyszlo. Nie czepiaj sie, bo sie w sobie zamkne.:cool1: Quote
Saba Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Wojenka napisał(a): A mojego psa muszę na zawodach izolować-do klatki,przykryć ją jeszcze kocem i postawić w najbardziej zacisznym miejscu jakie da się znaleźć;) Przed samym przebiegiem wyciągamy z klatki i się nakręcamy:p . To tak a propos dziwaków i autystyków...;) Sabie też by się to przydało. Klatki nie mam, więc albo siedzi w samochodzie, albo w jakimś zakamarku :lol: Quote
AniaP Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Wind']Pati, Filmik super, ale skapisz nagrody :p Ale Pati pojawia się i znika. ;) :lol: Quote
Recommended Posts