Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 2 months later...
Posted

Bardo miła,uśmiechnięta,kulturalna.Zwraca uwagę na ruch,budowę,zęby ogląda standardowo bez oglądania "migdałów",bardzo dokładnie dotyka psy.
Jest jednak coś co mi się bardzo nie spodobało:angryy:,ale o tym napiszę po drugiej ocenie.

• 3 weeks later...
Posted

Asiaczek napisał(a):
J.G - zaciekawiłes mnie...

Pzdr.

Asiu to nie ma nic wspólnego z oceną-chodzi tylko o przedstawienie przy ringu i częstowaniem słodyczami...

Posted

Panie Jacku, byłabym wdzięczna za nie mieszanie mnie w sytuacje stwarzane przez innych uczestników wystawy, a w których nie miałam najmniejszego udziału.
Dwuznaczność Pańskiej wypowiedzi sugeruje moją winę, co uważam jest nie ładne i nie w porządku z Pana strony.
Pozdrawiam,

Katarzyna Czarkowska

Posted

A ja bardzo lubię Sędziego K. Czarkowską . Moim zdaniem sędziuje całą V gr z wielkim zaangażowaniem. (żeby też innym psom się tak chciało).
Zna dokładnie wzorce :) I sędziuje pod względem zgodności z wzorcem a nie wydumanej teorii o rasie ...
Jest to już 4 sędzia (obok s. Jakubowskiego, s. Staniszewskiej i S. Augustyniak) w stosunku do których mogę powiedzieć krótko - RESPECT !!

• 3 months later...
Posted

Na mnie również ta Pani zrobiła b. pozytywne wrażenie - chyba w Zabrzu oceniała, o ile nie pomyliłam wystaw :) no w każdym razie 100% kultury, bardzo miła, nie zachowywała się jak niektórzy sędziowie, którzy wyglądają jakby to całe sędziowanie robili na odwal :/ nie przesadza z liczeniem zębów - myślę że psy są jej za to wdzięczne ;) bo nie muszą trzmać paszczy otwartej przez 3 minuty jak u niektórych ;) ogólnie dla mnie też same pozytywy :)