Marinka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Haidi, to dziś Twój zabieg - trzymaj się maleńka. Quote
anita_happy Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 juz po sterylce...ale jeszcze spi!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 HAIDI JUZ W DOMU!!!! smutaśna ma minke.... Pani Grażynka wywalczyła zmianę kołnierza na kaftanik!!!! i w ten sposób HAIDI ma kombinezon w groszki i wyglada jak laleczka Quote
Marinka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dzielna mała dziewczynka :loveu::loveu::loveu: Dobrze, że Pani Grażynka uparła się na fartuszek :lol:, dziewczynce będzie w nim znacznie wygodniej :lol: Nadal jest pod wpływem narkozy, czy już się wybudziła? Quote
anita_happy Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 wybudzona to ona była juz o 15.30!!!ale jakis bład na lini był i Pani grazynce powiedziano, ze Haidi jeszcze kima!!! a tu mała czekała na swoją Pańcie..a Pańcia czekała na Haidi... echhh DOBRA A TERAZ FOTTTTTTTTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Quote
Marinka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Nic tylko całować ten słodki pycholek :loveu::loveu::loveu: Quote
anita_happy Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 I HICIOR!!!!! HAIDI w sterylkowym przebraniu... Quote
anita_happy Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 JA JAK mam w fuull rozdzielczosci!!!to widze jakie ona ma cudne oczka!!!!!!!!!!!! CUDO PIESA Quote
Marinka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Śliczności kochane, już sobie wyobrażam jak domek tymczasowy zareaguje na te cudne foty. Prawdziwa Miss Word :loveu::loveu::loveu: Quote
evel Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Matko, Haidi jest jak moja Zu, tylko jak negatyw, bo Zuzol czarny :loveu: Quote
wapiszon Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Dobrze,ze sterylka bez komplikacji. A kubraczek - cudny!!!! Quote
pudzian321 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 wreszcie jakieś fotki Haidulka tak zapominać o DT anita!!! :D a teraz na DT jest negatyw Haidi-Gapa Quote
anita_happy Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 tiaaa negatyw...gapa http://www.dogomania.pl/threads/179466-G-A-P-A-szczeniak-HiStOrYjA-PSA-kt-UDAWAA-KAPCIA-TRAGEDIA-jednego-AKTU podziwiać Quote
Marinka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='pudzian321']wreszcie jakieś fotki Haidulka tak zapominać o DT anita!!! :D a teraz na DT jest negatyw Haidi-Gapa Ten negatyw zupełnie przypomina moją kochaną Sabę :loveu::loveu::loveu::lol::lol::lol: Quote
Marinka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='anita_happy']weź ja sobie:P[/QUOTE] Chętnie bym to zrobiła... tylko czy potrafiłabym je odróżnić :evil_lol: Edit: Weszłam na wątek Gapy :lol: i dostrzegłam różnicę :lol: Gapa ma śliczny biały krawacik, którego mojej Sabie brakuje Quote
evel Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Dziewczyny, spytajcie proszę Pani Haidi jak można zrobić taki super kubraczek ;) Moja ma za dwa tygodnie sterylkę no i też będę jej musiała zapewnić jakieś takie wdzianko, bo nie wierzę, że nie będzie grzebać przy szwach :evil_lol: Quote
Recommended Posts