Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I znowu z radosci lezki mi polecialy ....serce sie cieszy...HAIDI szczesciara...a Pani Grazynka ANIOL :-) pozdrawiamy bardzo bardzo serdecznie i glaski dla Haidusi prosimy o informacje :-)

Posted

Będzie PRZEPIĘKNA!!!!

happy_mamas załapałaś temacik :P
hihihi

zabieramy Paną Grazyne z nami i PLAZA NASZA!!!!
hihihihi

tula i HAIDI pierwsza plaza...echh

szkoda, ze AStusia nie bedzie z niami :(

juz mi sie płakac cche :(
ale domek czeka na niego

ALE SZAŁ NA PLAZY...biedy szydłowieckie na PROMENADZIE GWIAZD..ecchhhh
hihihiih

czekamy do lata:)

Posted

ROZLICZENIE wpłat TRANSPORT HAIDI

KOSZTY PALIWA /rachunek do wglądu/ - 100zł

jamajka860 - wpłaciła 17 zł /deklarowała 10zł/

happy_mamas wpłaciła 20 zł /zostaw w portfelu...to będzie zwrot za aniprazol dla HAIDI/

KAMA210 - deklarowała 10zł /przekazujemy na ogłoszenia dla JEJ SZCZOTKA. Kama deklarowałaś 10 zikow na ogłoszenia dla ASTA :p TERAZ masz swoje 10 zł deklaracji na HAIDI :) PRZEKAZUJEMY DEKLARACJE NA OGŁOSZENIA DLA TWOJEGO SZCZOTKA :) bo ładny jest z niego dziabąg/

AGA35 - wpłaciła 20zł /deklarowała 20 zł/

REASUMUJĄC JESTEŚMY NA PLUSIE:p
Pani Grażynka PRZEKAZAŁA NA TRANSPORT HAIDI 300 zł
tym samym ZAPOCZĄTKOWAŁA SKARBONKĘ SZYDŁOWIECKA
Księgowa - Aimez_moi
Skarbnik - Pudzian
założony jest już zeszycik wpłat/wydatków, rachunki do wglądu

:loveu:D Z I Ę K U J E M Y B A R D Z O :loveu:

Posted

tula i HAIDI pierwsza plaza...echh

szkoda, ze AStusia nie bedzie z niami :(
anita-nic nie stoi na przeszkodzie żeby z całym towarzystwem pojechać w okolice przyszłego domku ASTUSIA--tereny

wczasowe,agroturystyka itd.--spoko

:p

Posted

happy-mamas SUPER POMYSŁ :)

JEŚLI CHODZI O HAJDULKA :/

Troche złe wieści...

Haidi w poniedziałek była u bardzo dobrej Pani WET w Lublinie. Pani Wet oczywiście powiedział, ze piekna i się zakochała.
ALE...
osłuchowo wyszło, że Haidi ma coś nie tak z serduszkiem :( Prawdopodobnie - arytmia.
Pani Wet powiedział, żeby nie panikowac...może wyrośnie z tego. Za miesiąc HAIDI idzie na kolejną wizytę i będziemy wiedzieć na czym stoimy.
Pani Grażynko, ma Pani w NAS pełne oparcie i pomoc...prosze o tym pamiętać ZAWSZE!!!!

Adoptując HAIDI stała sie Pani członkiem NASZEJ Psiej Rodzinki Szydłowiaków :)

NIE zostawimy Pani samej.

Z DOBRYCH NEWSÓW:
- w domu anioł - kanapowiec, a na dworzy devil :)
- Haidi musiała być straszona w jakimś domu prze wyrwaniem z piekła:( boi się panicznie płytek i gołych powierzchni...tylko po dywanach kica
- spacerować lubi. Nawet poranne sikanie to dla niej okazja wyciągnięcia jej kofanej Pańci na spacerek :)
- rano nie lubi wstawać i okazujo to tym, ze rano nie siusi i nie koopka...terrorystka
- pokazuje brzunio do całowania swojej nowej Pańci
- jeszcze nie kojarzy, ze jej dom to tenn dom..dopiero jak pokona pierwsze stopnie to poznaje i czmycha na kanapyyy,
- syn Pani Grazynki urobiony;) W końcu HAIDI to wysokiej klasy blondyneczka:P
- podczas wizyty u wet Pani Grażynka i Haidi czekały w kolejce :) Obok nich siedział dumny jak paw rasowiec, który podchody do naszej Haidulki robił - pewnie wpadła mu w oko, jak każdemu :P - Pańcia rasowca zapytala Panią Grażynkę...."co to za rasa???"...hihihih....szydłowiecki pies rzeczny :/ jedyny egzemplarz na kuli ziemskiej JEDYNY OKAZ

Życzymy zdrówka Haidi
a Pani Pani GRAŻYNKO - samych mile spędzonych chwil z HAIDI :)
i coraz mniej spóźnień do pracy z powodu porannych spacerków :)

buziale i czekamy na fotki
a ja czekam na wakacje :P

Posted

oj oj no kurde dobrze by bylo zeby mala z tego wyrosla...moja sabutka tez miala problemy z serduszkiem i wyrosla z tego teraz normalne wiek robi swoej i juz nie jest wydolna krazeniowo.. mala HAIDUNIA ma duze szanse ze wszystko bedzie OK!!! trzymamy kciuki!!! i tak jak Anita napisala jest w nas pelne oparcie dla Pani Grazynki buziolki :*

Posted

nincia napisał(a):
oj oj no kurde dobrze by bylo zeby mala z tego wyrosla...moja sabutka tez miala problemy z serduszkiem i wyrosla z tego teraz normalne wiek robi swoej i juz nie jest wydolna krazeniowo.. mala HAIDUNIA ma duze szanse ze wszystko bedzie OK!!! trzymamy kciuki!!! i tak jak Anita napisala jest w nas pelne oparcie dla Pani Grazynki buziolki :*

Dr W. to świetny lekarz. Jestem pewna, że pod jej troskliwą opieką malutka dojdzie do siebie i nic złego jej nie spotka.

Posted

dzis dostałam TAAAKKEEEGOOOOO emilka :) od dziewczynek z Lublina :)
zostawmy kłopoty z serduszkiem - Haidul to młody zwierz, ma szanse na ozdrowienie jak jej życie ustabilizuje sie :)

a tu przeklejam ostatniego emilka
"...........
sunia angażuje mnie bardzo , bo spacerki przytulanki, zabawa, znowu spacerek , jedzonko itd.Jest cudowna, ale czuję sie jak mama kangura, z małym w torbie. To moją sunię dopiero zadowoliłoby.Znalazła sobie 2 azyle:1-kanapka moja czyli jej
2. dworek ale tylko jedna wybrana przez nią ścieżka zdrowia ze śnieżkiem po obydwu stronach. W pozostałe miejsca można`ją wołami ciągnąć.Trzeba wziąć na ręce, przenieśc na rękach kawałek i postawić i jak się spodoba to idziemy dalej a jak nie to na rączki i dalej próbujemy. Jak znajdzie się na swoim obsiusianym i obkupkanym, ulubionym terenie to wyczynia cuda na śniegu.Raz skacze jak zajączek i dziwi sie bardzo że jest tylko 5m smyczy albo nurkuje w śniegu i widać tylko rude uszka albo włazi na kupki śniegu i stoi z podniesionymi uszkami jak Haidi zdobywca. Sąsiadka mówi , że jej mąż stał w oknie i gapił się co na wyrabia. Do domu nawet po 40 min nie wróci. Znowu na ręce,potem na snieżek i obydwie biegem do domciu. Sama wchodzi już na te pierwsze schodki przed blokiem, a potem kładzie się na brudnym, mokrym betonie 2 m od drzwi i znowa na rączki , ja otwieram drzwi i z przyjemnością sunia kica do domku. Jak wg niej jestem za długo w kuchni lub w lazience to piszczy siedząc na środku pp jak świątek frasobliwy, a jak idę w jej stronę to wraca do pokoju wskakuje na kanapkę i merda ogonkiem. Tak mnie zaprasza na zabawy lub przytulanie na kanapkę. Słodziak przekochany.Zrobiłam rano ukradkiem 2 zdjęcia . Ukradkiem, bo je jak się na nią nie patrzy inaczej odsuwa sie od miski. Jedno jak je (miseczka doszła do progu kuchni !!!). Drugie jak siedzi przed ogromnym lustrm i przegląda się. Sama poezja-chociaz zdjęcia nie bardzo wyszły bo w pp ciemno było.
Pozdrawiamy obydwie
..........."

i foteczki :P

:crazyeye:hmmmm...ani kroku dalej....

:crazyeye:.......to sobie przysiąde.....ale ani kroku dalej....

:razz:.....troche podjem....

:lol:..... :lol:.....lustereczko powiedz - kto jest najpiękniejszy na świecie ??

:loveu: :loveu: :loveu:H A I D I - oczywiście:loveu::loveu::loveu:

Posted

Hahaha ... a Pani Grażynka wspomniała, że lubi czarne psiaki, o gładkiej, krótkiej sierści....i proszę - ma Haidi :loveu::lol:...Haidi :loveu:co Ty masz w sobie :loveu::loveu::loveu:

Posted

Aimez dokladnie :-) no super ciesze sie bardzo a haidusiek wyglada rewelacyjnie widac ze jest zadowolona jak i jej Pancia :-) pozdrawiam serdecznie Pania Grazynke i glaski dla Haidi:-D