anita_happy Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 HAIDI i jej sznurkowa kosc :) Quote
Aimez_moi Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 No to swietnie. Ciekawa jestem jaka bedzie jak calkiem urosnie? Quote
happy-mamas Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 pozdrowienia dla p Grażynki--gratuluję decyzji,pogadamy koło lata jak wszyscy będą Pani zazdrościć TAKIEGO PSA .Może polatamy po psiej plaży w Miedzyzdrojach ??pozdrawiam Quote
nincia Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 I znowu z radosci lezki mi polecialy ....serce sie cieszy...HAIDI szczesciara...a Pani Grazynka ANIOL :-) pozdrawiamy bardzo bardzo serdecznie i glaski dla Haidusi prosimy o informacje :-) Quote
anita_happy Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Będzie PRZEPIĘKNA!!!! happy_mamas załapałaś temacik :P hihihi zabieramy Paną Grazyne z nami i PLAZA NASZA!!!! hihihihi tula i HAIDI pierwsza plaza...echh szkoda, ze AStusia nie bedzie z niami :( juz mi sie płakac cche :( ale domek czeka na niego ALE SZAŁ NA PLAZY...biedy szydłowieckie na PROMENADZIE GWIAZD..ecchhhh hihihiih czekamy do lata:) Quote
anita_happy Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 NINA...informacje to ja mam na bieżąco :P hihihih jutro HAIDI ma wizyte u pani wet :) 12.00 Quote
anita_happy Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 ROZLICZENIE wpłat TRANSPORT HAIDI KOSZTY PALIWA /rachunek do wglądu/ - 100zł jamajka860 - wpłaciła 17 zł /deklarowała 10zł/ happy_mamas wpłaciła 20 zł /zostaw w portfelu...to będzie zwrot za aniprazol dla HAIDI/ KAMA210 - deklarowała 10zł /przekazujemy na ogłoszenia dla JEJ SZCZOTKA. Kama deklarowałaś 10 zikow na ogłoszenia dla ASTA :p TERAZ masz swoje 10 zł deklaracji na HAIDI :) PRZEKAZUJEMY DEKLARACJE NA OGŁOSZENIA DLA TWOJEGO SZCZOTKA :) bo ładny jest z niego dziabąg/ AGA35 - wpłaciła 20zł /deklarowała 20 zł/ REASUMUJĄC JESTEŚMY NA PLUSIE:p Pani Grażynka PRZEKAZAŁA NA TRANSPORT HAIDI 300 zł tym samym ZAPOCZĄTKOWAŁA SKARBONKĘ SZYDŁOWIECKA Księgowa - Aimez_moi Skarbnik - Pudzian założony jest już zeszycik wpłat/wydatków, rachunki do wglądu :loveu:D Z I Ę K U J E M Y B A R D Z O :loveu: Quote
dzidzia88 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 no i super...:) widze w oczkach Haidi ze jest zadowolona bardzo... ale kto by nie byl;) u Pani Grażynki:) pozdrawiam serdecznie... Quote
Aimez_moi Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Haidi badz szczesliwa ze swoimi ludziami.... Quote
happy-mamas Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 tula i HAIDI pierwsza plaza...echh szkoda, ze AStusia nie bedzie z niami :( anita-nic nie stoi na przeszkodzie żeby z całym towarzystwem pojechać w okolice przyszłego domku ASTUSIA--tereny wczasowe,agroturystyka itd.--spoko :p Quote
anita_happy Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 happy-mamas SUPER POMYSŁ :) JEŚLI CHODZI O HAJDULKA :/ Troche złe wieści... Haidi w poniedziałek była u bardzo dobrej Pani WET w Lublinie. Pani Wet oczywiście powiedział, ze piekna i się zakochała. ALE... osłuchowo wyszło, że Haidi ma coś nie tak z serduszkiem :( Prawdopodobnie - arytmia. Pani Wet powiedział, żeby nie panikowac...może wyrośnie z tego. Za miesiąc HAIDI idzie na kolejną wizytę i będziemy wiedzieć na czym stoimy. Pani Grażynko, ma Pani w NAS pełne oparcie i pomoc...prosze o tym pamiętać ZAWSZE!!!! Adoptując HAIDI stała sie Pani członkiem NASZEJ Psiej Rodzinki Szydłowiaków :) NIE zostawimy Pani samej. Z DOBRYCH NEWSÓW: - w domu anioł - kanapowiec, a na dworzy devil :) - Haidi musiała być straszona w jakimś domu prze wyrwaniem z piekła:( boi się panicznie płytek i gołych powierzchni...tylko po dywanach kica - spacerować lubi. Nawet poranne sikanie to dla niej okazja wyciągnięcia jej kofanej Pańci na spacerek :) - rano nie lubi wstawać i okazujo to tym, ze rano nie siusi i nie koopka...terrorystka - pokazuje brzunio do całowania swojej nowej Pańci - jeszcze nie kojarzy, ze jej dom to tenn dom..dopiero jak pokona pierwsze stopnie to poznaje i czmycha na kanapyyy, - syn Pani Grazynki urobiony;) W końcu HAIDI to wysokiej klasy blondyneczka:P - podczas wizyty u wet Pani Grażynka i Haidi czekały w kolejce :) Obok nich siedział dumny jak paw rasowiec, który podchody do naszej Haidulki robił - pewnie wpadła mu w oko, jak każdemu :P - Pańcia rasowca zapytala Panią Grażynkę...."co to za rasa???"...hihihih....szydłowiecki pies rzeczny :/ jedyny egzemplarz na kuli ziemskiej JEDYNY OKAZ Życzymy zdrówka Haidi a Pani Pani GRAŻYNKO - samych mile spędzonych chwil z HAIDI :) i coraz mniej spóźnień do pracy z powodu porannych spacerków :) buziale i czekamy na fotki a ja czekam na wakacje :P Quote
dzidzia88 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 No pozdrawiamy i trzymamy kciuki żeby bylo wszystko ok...:) Quote
nincia Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 oj oj no kurde dobrze by bylo zeby mala z tego wyrosla...moja sabutka tez miala problemy z serduszkiem i wyrosla z tego teraz normalne wiek robi swoej i juz nie jest wydolna krazeniowo.. mala HAIDUNIA ma duze szanse ze wszystko bedzie OK!!! trzymamy kciuki!!! i tak jak Anita napisala jest w nas pelne oparcie dla Pani Grazynki buziolki :* Quote
Marinka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 nincia napisał(a):oj oj no kurde dobrze by bylo zeby mala z tego wyrosla...moja sabutka tez miala problemy z serduszkiem i wyrosla z tego teraz normalne wiek robi swoej i juz nie jest wydolna krazeniowo.. mala HAIDUNIA ma duze szanse ze wszystko bedzie OK!!! trzymamy kciuki!!! i tak jak Anita napisala jest w nas pelne oparcie dla Pani Grazynki buziolki :* Dr W. to świetny lekarz. Jestem pewna, że pod jej troskliwą opieką malutka dojdzie do siebie i nic złego jej nie spotka. Quote
Aimez_moi Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 O kurcze, mam nadzieje, że wszystko sie unormuje. Quote
anita_happy Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 dzis dostałam TAAAKKEEEGOOOOO emilka :) od dziewczynek z Lublina :) zostawmy kłopoty z serduszkiem - Haidul to młody zwierz, ma szanse na ozdrowienie jak jej życie ustabilizuje sie :) a tu przeklejam ostatniego emilka "........... sunia angażuje mnie bardzo , bo spacerki przytulanki, zabawa, znowu spacerek , jedzonko itd.Jest cudowna, ale czuję sie jak mama kangura, z małym w torbie. To moją sunię dopiero zadowoliłoby.Znalazła sobie 2 azyle:1-kanapka moja czyli jej 2. dworek ale tylko jedna wybrana przez nią ścieżka zdrowia ze śnieżkiem po obydwu stronach. W pozostałe miejsca można`ją wołami ciągnąć.Trzeba wziąć na ręce, przenieśc na rękach kawałek i postawić i jak się spodoba to idziemy dalej a jak nie to na rączki i dalej próbujemy. Jak znajdzie się na swoim obsiusianym i obkupkanym, ulubionym terenie to wyczynia cuda na śniegu.Raz skacze jak zajączek i dziwi sie bardzo że jest tylko 5m smyczy albo nurkuje w śniegu i widać tylko rude uszka albo włazi na kupki śniegu i stoi z podniesionymi uszkami jak Haidi zdobywca. Sąsiadka mówi , że jej mąż stał w oknie i gapił się co na wyrabia. Do domu nawet po 40 min nie wróci. Znowu na ręce,potem na snieżek i obydwie biegem do domciu. Sama wchodzi już na te pierwsze schodki przed blokiem, a potem kładzie się na brudnym, mokrym betonie 2 m od drzwi i znowa na rączki , ja otwieram drzwi i z przyjemnością sunia kica do domku. Jak wg niej jestem za długo w kuchni lub w lazience to piszczy siedząc na środku pp jak świątek frasobliwy, a jak idę w jej stronę to wraca do pokoju wskakuje na kanapkę i merda ogonkiem. Tak mnie zaprasza na zabawy lub przytulanie na kanapkę. Słodziak przekochany.Zrobiłam rano ukradkiem 2 zdjęcia . Ukradkiem, bo je jak się na nią nie patrzy inaczej odsuwa sie od miski. Jedno jak je (miseczka doszła do progu kuchni !!!). Drugie jak siedzi przed ogromnym lustrm i przegląda się. Sama poezja-chociaz zdjęcia nie bardzo wyszły bo w pp ciemno było. Pozdrawiamy obydwie ..........." i foteczki :P :crazyeye:hmmmm...ani kroku dalej.... :crazyeye:.......to sobie przysiąde.....ale ani kroku dalej.... :razz:.....troche podjem.... :lol:..... :lol:.....lustereczko powiedz - kto jest najpiękniejszy na świecie ?? :loveu: :loveu: :loveu:H A I D I - oczywiście:loveu::loveu::loveu: Quote
emilak Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 przepraszam za off'a: http://www.dogomania.pl/threads/179532-KAE-sek-URATOWANY-juA-w-hotelu-ale-brakuje-300-zA-deklaracji-POMOCY Quote
Marinka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Hahaha ... a Pani Grażynka wspomniała, że lubi czarne psiaki, o gładkiej, krótkiej sierści....i proszę - ma Haidi :loveu::lol:...Haidi :loveu:co Ty masz w sobie :loveu::loveu::loveu: Quote
Aimez_moi Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 No.... tak jakby..... czarna jest troszke...... no moze na podniebieniu..... chociaz. Quote
nincia Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Aimez dokladnie :-) no super ciesze sie bardzo a haidusiek wyglada rewelacyjnie widac ze jest zadowolona jak i jej Pancia :-) pozdrawiam serdecznie Pania Grazynke i glaski dla Haidi:-D Quote
kaczadupka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 jaka ona jest piekna w ogole ten maly puszek! sliczna heidi! powodzenia!!! Quote
Recommended Posts