Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Honey']Czy ktoś wie na jakiej wystawie w tym roku będzie przyznawany tytuł „Młodzieżowy Zwycięzca Polski” i "Zwycięzca Polski" ?

Myślę, że tak jak co roku w Poznaniu.

Posted

Honey napisał(a):
Zwycięzca klubu, a ja pytam o Zwycięstwo Polski.

W 2000 roku jak w Poznaniu była Wystawa Europejska to były przyznawane oba tytuły, zarówno Zwycięzca Europy jak i Polski. Dlatego myślę, że tym razem też tak będzie.

Posted

PSYLLA napisał(a):
W 2000 roku jak w Poznaniu była Wystawa Europejska to były przyznawane oba tytuły, zarówno Zwycięzca Europy jak i Polski. Dlatego myślę, że tym razem też tak będzie.

podobno jednak tak nie będzie...były podejrzenia że będzie to w Katowicach ale do dzisiaj z tym cisza

Posted

jo-jo napisał(a):
jestem całkowicie za 8)

Ja tez nie miałabym nic przeciwko temu :cool3:
Swoją droga powinno być to ogłaszane razem z terminarzem wystaw na dany rok, nie sądzicie? Po co taka tajemnica?

Posted

wiesz jakoś nie przypominam sobie żeby przy Poznaniu było coś takiego wpisane ja dowiedziałam się po tym jak nasz kumpel wygrał i dostał Mł.Zw.Pl a my później do niego dołączyliśmy...

Posted

Hehe, nie piszą, bo liczą, że będziemy po wsyztskich wystawach jeździć z nadzieją na tego Zwyciężce może :lol: :lol:
I ja też głosuje na Sopot... Swoją drogą powinni robić co roku na innej wystawie, a nie tylko Poznań...

Posted

Musiałek napisał(a):
A pytałyście w związku???

tam też nie wiedzą ????

jakos mi nie podrodze z takim pytaniem 8))

a poi za tym do ZG nie moge się nigdy dodzwnić a nie sądze żeby w jakiechś pojedynczych Związkach cus mówili

Posted

Ten tytuła przyznawany jest na ostatniej wystawie miedzynarodowej - w tym roku przechodzi na Kielce :) Nie wiem czy to reguła ale będzie przyznawany w Kielcach w tym roku.

• 5 years later...
Posted

czy ktoś wie gdzie w tym roku przyznają zwycięzca polski i młodzieżowy zwyciezca polski?? Poznań?

Oczywiście - Poznań ;)