luka1 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Jest to baaardzo kochany pies który kocha ludzi i jest do nich bardzo przyjazny. Jest delikatny uważa na ludzkie gesty i mimikę twarzy. Szybko przyzwyczaja sie do nowego miejsca. Potrzebuje właściciela który zapewni mu domowe ciepło oraz zżyje się z nim jak z własnym dzieckiem. W zamian Bonzo odwzajemni na pewno wszystkie okazywane mu uczucia. Jest czysty załatwia sie tylko na spacerach. Je sucha karmę a za smakałyki pokazuje swoje cyrkowe sztuczki))). Jest bardzo wrażliy i silnie przeżywa wszelkie zdażenia wokól niego. Jest to pies pilnujący, każdy nieznany mu osobnik jest obszczekiwany ale to raczej z chęci zwrócenia na siebie uwagi. O ile szanuje i kocha każdego człowieka to jest bardzo zaborczy. Właściciel lub opiekun jest tylko jego i żadnego innego zwierzaka nie toleruje. Jednym zdaniem nie toleruje innych zwierząt. W związku z powyższym najlepszym i rozsądnym domem dla niego byłby domek jednorodzinny z ogrodzonym terenem. Nadaje się równiez do bloku ale właściciel będzie musiał szególnie uważać na spacerach na psy sąsiadów.[/FONT] [FONT=Arial]Borys.ma 4,5 lat , jest wykastrowany,zaszczepiony i zaczipowany bardzo kochany, w hotelu przebywa długo i zaczyna cierpieć psychicznie z powodu braku człowieka.[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
luka1 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 i kolejne fotki [FONT=Arial][FONT=Arial]Borys jako szczeniak został adoptowany ze schroniska , po prawie 4 latach został zwrócony jak niepotrzebny mebel do tego samego schroniska . Był źle traktowany przez właściciela , kilka miesięcy przebywa w hotelu dla zwierząt i bardzo tęskni za stałym opiekunem . A jaki jest naprawdę ? tak opisuje go tymczasowy opiekun; [/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]"Bonzo - Truteń :cool3: jest wesoły i rozrabia. Na razie nie toleruje psów ale do ludzi jest super. Patrząc na jego roześmiany pyszczek mam wrażenie że to taki łobuziak co krzyczy na inne psy ale widząc człowieka uspokaja się i mówi: ,, no co ......, ja jestem grzeczny :eviltong:" [/FONT][/FONT] Quote
Igiełka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Piękny psiak-dalmatyńczyki bardzo lubią ludzkie towarzystwo -sama wiem coś o tym. Quote
Dorota Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Najpierw był Pongo, ale to imię podobno przynosi dalmatom pecha więc został Bonzo , bo Pongo -Bonzo , szybciej się połapie ale Piotr w hotelu mówi Bonzo , a na zewnątrz wszyscy Borys , więc wątek Borysa . On jest cudownym psem , zna komendy podstawowe , siad, zostań, podaj łapę , przybij piatkę , ale nie lubi innych psów nie ma znaczenia płeć , nie lubi , był kiedys pogryziony dotkliwie , może to jest przyczyną . Ale on czeka rok w hotelu na dom , mam nadzieję że teraz dopisze mu szczęście , bardzo przeżywa już brak ,tylko swojego pana ,opiekuna pragnie mieć na wyłączność ,:loveu: Quote
malibo57 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Cześć chłopaku o tajemniczym imieniu! Borys - ładnie. Borys NIE może zostać dłużej w boksie. Bo się zapadnie... Quote
Dorota Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Śliczny, mądry:loveu: i szuka dobrego domku;) Quote
Dorota Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Asiamm , dzięki serdeczne dzieki, Borys super psiak , przypominam , potrafi kochac , i bardzo chce mieć kogo kochać:loveu: Quote
dalmibea Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Czesc psiaku, u mnie zostaniesz Bonzo, ciesze sie ze widze nareszcie twoje nowe zdjecia na sniegu, jestes sliczny, a to ze nie lubisz innych psow, no coz , moja dalmatka tez nie lubi innych psow i jest najkochansza na swiecie Quote
Dorota Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 On jest pięknym psem , o pięknym serduszku:loveu: Quote
Dorota Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Witam Borysku , ciotki odwiedźcie go , wiem że jetescie zajęte ale troszkę tylko troszkę bywajcie, proszę:lol: Quote
Ziutka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Dorota napisał(a):ciotki odwiedźcie go Melduje się i zaglądam do Boryska naszego kochanegoooo :) Quote
Dorota Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Nie ma Mikrusa , ale jest Borys , on chce i może życ prosi tylko , o dobry domek Quote
Ziutka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ogłosiłam Boryska na gumtree, miejmy nadzieję, ze ktoś się zakocha... Quote
Dorota Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ja jestem zakochana od ponad roku:loveu: Borys to weteran :evil_lol: Quote
Dorota Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Przebił nawet Rufiego , Rufi to młoda fala:evil_lol: Quote
Ziutka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Zrobiłam wszystkim naszym dalmatyńczykom gumtree ;) Quote
Dorota Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 kocham Cę Ziuteczko ,i dziękuję , no i witam kochanego Boryska , mam nadzieję że los jego odmieni się wreszcie:loveu: Quote
luka1 Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 a widzę na poczcie zapytanie w sprawie Boryska Quote
Recommended Posts