Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kochane Cioteczki, piękne dobre, słodkie - Wasz cudowny:p piesek jest w nowym domku - oby odnalazł w nim szczęcie.:loveu:

Przyszła do Was żebrać:oops: o złotóweczki na naszego Leosia, który jest w hoteliku u Uli.
Piesek nie ma szczęścia, niektórzy go opuścili i brak mu stałych deklaracji. Nie ukrywam, że jest nam bardzo ciężko, może ktoś mógłby wspomóc Leosia małą stałą deklaracją lub wpłatą jednorazową. Bardzo prosimy.
Tu jest watek Leosia.

http://www.dogomania.pl/threads/198005-Terierek-w-TRAGICZNYM-stanie.Ju%C5%BC-w-hotelu.Potrzebna-og%C5%82osze%C5%84-i-DOMU!-(

Może któraś z Cioteczek obecnych u na wątku ma dobrą passę i przekaże ją Leosiowi. Serdecznie zapraszam.

Posted

[quote name='AniaGucio']Kobitki i wujku UBOCZE, Rufus jest niesamowity!! Pani do mnie dzisiaj zadzwoniła przeprosić, że nie mogą przyjechać i radosnym głosem oświadczyła mi, że Rufus dzisiaj został po raz pierwszy sam w domu. Zaniemówiłam, wyobraziłam sobie wygryzione drzwi, pogryzioną kanapę... i jeszcze na dodatek dzisiaj była burza... nie wytrzymałam i po godzinie wysłałam SMS-a. Pani Asia mi odpisała:
"Wszystko w najlepszym porządku. To najwspanialszy pies świata! Nie znacie sie :)".

To najpiękniejsza pomyłka, jaka mi się zdarzyla w takim razie, skoro się nie znamy:-)
A Rufus po prostu czuje, że to koneic jego tułaczki. Wierzę w to, bo to naprawdę mądry pies, więc co będzie we własnym domu rozrabiał:-) Wreszcie dosyć tułaczki, kojców, samotności... taki dar od losu potrafi docenić.

Posted

Dobre duszki, pomóżcie! Santino przez jakiś czas wspierała Rufcia, sama borykając się z finansami psiaka, którego znalazła. Do tej pory jakoś było, a teraz spadło wszystko naraz: dług w hotelu, dług za operację łapki i najgorsze teraz - parwo. I to teraz kiedy znalazł się BDT i wszystko zaczęło jakoś iść. Strasznie mi żal psiaka i jej:
http://www.dogomania.pl/threads/206279-Rudi-ma-PARWO!!!!!-jest-w-b.-z%C5%82ym-stanie!!!!-B%C5%82agam-o-wsparcie-na-leki.

Posted

[quote name='ronja']jeśli o mnie chodzi - jak najbardziej:)[/QUOTE]

Dzięki Ronju! Z tego co widzę, większość wielbicielek Rufcia śledzi już stan Rudi'ego i wspomaga finansowo!

Posted

Pewnie Aniu. Niech Rufus pdzieli się z kolegą w potrzebie. A gdyby Rufuskowi była potrzeban znów pomoc (oby nie!!!), to wrócimy i będziemy znów go wspierać. Teraz pomocy potrzebuje Rudi, niech więc ją dostanie jak najszybciej.

Posted

[quote name='Lida']Pewnie Aniu. Niech Rufus pdzieli się z kolegą w potrzebie. A gdyby Rufuskowi była potrzeban znów pomoc (oby nie!!!), to wrócimy i będziemy znów go wspierać. Teraz pomocy potrzebuje Rudi, niech więc ją dostanie jak najszybciej.[/QUOTE]

Już przelałam pieniążki.

Posted (edited)

Niestety, nic mi się już nie mieści w pierwszych postach, więc muszę rozliczenie wstawić tutaj:

[FONT=Times New Roman]LIPIEC[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Zostało: [/FONT][FONT=Times New Roman]1192,9zł
- 200zł
[/FONT][FONT=Times New Roman] na rzecz Rudi'ego [/FONT][FONT=Times New Roman]
[/FONT][FONT=Times New Roman]
RAZEM:
[/FONT][FONT=Times New Roman]992,92zł[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]
[FONT=&quot] SIERPIEŃ[/FONT]

[FONT=&quot]
992,92zł
+ 10zł Aneta Grymek (wpłacone 12.07.)
+ 6zł Colette (wpłacone 8.07.)
+ 19zł Lida (wpłacone 01.07.)
+ 10zł Aneta Grymek (wpłacone 12.08.)

[FONT=Times New Roman]RAZEM: [/FONT][FONT=Times New Roman]1037,92zł[/FONT][FONT=Times New Roman]
- 150zł na Volverin'a
- 150zł
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Times New Roman]na [/FONT][FONT=&quot][FONT=Times New Roman]Grandę
- 100zł
na Sonię z Krzyczek (rozliczenie w poście # 1 )
- 150zł
na Uranka (rozliczenie w poście # 2 )
- 200zł na Brunona (rozliczenie w poście # 4)

= 287,92zł
[/FONT]

[/FONT]

WRZESIEŃ

+ 287,92zł - z poprzedniego m-ca
+ 6zł - wpłata dokonana przez Colette
+ 10zł - wpłata dokonana przez Aneta Grymek

PAŹDZIERNIK

303,92zł - z poprzedniego m-ca

LISTOPAD

+319,92zł - z poprzdniego m-ca

GRUDZIEŃ

335,92zł - z poprzedniego miesiąca

STYCZEŃ

351,92zł - z poprzedniego miesiąca
+10zł - wpłata dokonana przez Anetę Grymek

RAZEM= 361,92zł

LUTY

361,92zł - z poprzedniego m-ca
- 100zł - Dżordż
- 100zł - Gabor

SUMA = 161,92zł

Edited by AniaGucio
Posted

[quote name='mmd']A jakieś wieści z DS? Pewnie monotonia: mizianie, zabawa i spacerki :diabloti:
Szykuje się jakieś spotkanie?[/QUOTE]

Z tego co mi mówili, Rufus jest bardzo grzeczny i jak to Pani powiedziała: "chyba czekał na nich i vice versa". Miał mieć sesję zdjęciową w weekend, ale przy takiej pogodzie to chyba z sesji nici :(

Nowi właściciele Rufusa mieli mnie odwiedzić w tym tygodniu, ale ciągle im coś wypadało... Jestem umówiona na środę koło 14.00 - 14.30. Może uda mi się go odwiedzić w piątek lub sobotę - później będzie już ciężko, bo wyjeżdżam na kilka tygodni z Wwy.

Posted

Aniu z całego serca (swojego i Rudiego) dziękuję Tobie za pomoc i Rufusowe pieniążki!!! Doszły dzisiaj. Mam nadzieję, że Rudi będzie miał tyle szczęścia co Rufusek i odnajdzie swoich kochających ludzi!!

Jeszcze raz pięknie dziękuję!!
:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='santino']

Aniu z całego serca (swojego i Rudiego) dziękuję Tobie za pomoc i Rufusowe pieniążki!!! Doszły dzisiaj. Mam nadzieję, że Rudi będzie miał tyle szczęścia co Rufusek i odnajdzie swoich kochających ludzi!!

Jeszcze raz pięknie dziękuję!!
:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

:) Życzę mu zdrówka i kochającego domku!!

Posted

jak to się stało, że ja wątku Rufusa prze kilka dni nie widziałam, dopiero teraz patrze - a kochana mordeczka już w domu!!!:loveu::multi::bigcool::Cool!::ylsuper:

bardzo się cieszę!!!:):):)

i fajnie, że pieniązki poszły na Rudiego z parwo..:( niech mu szczęście przyniosą:)