brzośka Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 takie wieści uskrzydlają :loveu: i sprawiają, że wiara w lepsze jurto powraca :) Quote
ALMA2 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Kochane Cioteczki, piękne dobre, słodkie - Wasz cudowny:p piesek jest w nowym domku - oby odnalazł w nim szczęcie.:loveu: Przyszła do Was żebrać:oops: o złotóweczki na naszego Leosia, który jest w hoteliku u Uli. Piesek nie ma szczęścia, niektórzy go opuścili i brak mu stałych deklaracji. Nie ukrywam, że jest nam bardzo ciężko, może ktoś mógłby wspomóc Leosia małą stałą deklaracją lub wpłatą jednorazową. Bardzo prosimy. Tu jest watek Leosia. http://www.dogomania.pl/threads/198005-Terierek-w-TRAGICZNYM-stanie.Ju%C5%BC-w-hotelu.Potrzebna-og%C5%82osze%C5%84-i-DOMU!-( Może któraś z Cioteczek obecnych u na wątku ma dobrą passę i przekaże ją Leosiowi. Serdecznie zapraszam. Quote
Ewa Marta Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='AniaGucio']Kobitki i wujku UBOCZE, Rufus jest niesamowity!! Pani do mnie dzisiaj zadzwoniła przeprosić, że nie mogą przyjechać i radosnym głosem oświadczyła mi, że Rufus dzisiaj został po raz pierwszy sam w domu. Zaniemówiłam, wyobraziłam sobie wygryzione drzwi, pogryzioną kanapę... i jeszcze na dodatek dzisiaj była burza... nie wytrzymałam i po godzinie wysłałam SMS-a. Pani Asia mi odpisała: "Wszystko w najlepszym porządku. To najwspanialszy pies świata! Nie znacie sie :)". To najpiękniejsza pomyłka, jaka mi się zdarzyla w takim razie, skoro się nie znamy:-) A Rufus po prostu czuje, że to koneic jego tułaczki. Wierzę w to, bo to naprawdę mądry pies, więc co będzie we własnym domu rozrabiał:-) Wreszcie dosyć tułaczki, kojców, samotności... taki dar od losu potrafi docenić. Quote
Nadziejka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 :painting::modla::thumbs:wiesci nad wiesciami Anussssss:multi: Quote
wiga138 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Trzymaj się cieplutko Rufusku i buziaczek w Twój sliczny nosek :):):):) Quote
mmd Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Dobre duszki, pomóżcie! Santino przez jakiś czas wspierała Rufcia, sama borykając się z finansami psiaka, którego znalazła. Do tej pory jakoś było, a teraz spadło wszystko naraz: dług w hotelu, dług za operację łapki i najgorsze teraz - parwo. I to teraz kiedy znalazł się BDT i wszystko zaczęło jakoś iść. Strasznie mi żal psiaka i jej: http://www.dogomania.pl/threads/206279-Rudi-ma-PARWO!!!!!-jest-w-b.-z%C5%82ym-stanie!!!!-B%C5%82agam-o-wsparcie-na-leki. Quote
AniaGucio Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Cioteczki, co prawda planowałam nie ruszać jeszcze pieniędzy Rufusa, ale jeżeli nie macie nic przeciwko, 200zł przelałabym na Rudi'ego z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/206279-Rudi-ma-PARWO!!!!!-jest-w-b.-z%C5%82ym-stanie!!!!-B%C5%82agam-o-wsparcie-na-leki./page15. Co Wy na to?? Quote
AniaGucio Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='ronja']jeśli o mnie chodzi - jak najbardziej:)[/QUOTE] Dzięki Ronju! Z tego co widzę, większość wielbicielek Rufcia śledzi już stan Rudi'ego i wspomaga finansowo! Quote
mmd Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='AniaGucio']Cioteczki, co prawda planowałam nie ruszać jeszcze pieniędzy Rufusa, ale jeżeli nie macie nic przeciwko, 200zł przelałabym na Rudi'ego z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/206279-Rudi-ma-PARWO!!!!!-jest-w-b.-z%C5%82ym-stanie!!!!-B%C5%82agam-o-wsparcie-na-leki./page15. Co Wy na to?? Tak, tak, tak !! :multi::multi: Quote
Lida Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Pewnie Aniu. Niech Rufus pdzieli się z kolegą w potrzebie. A gdyby Rufuskowi była potrzeban znów pomoc (oby nie!!!), to wrócimy i będziemy znów go wspierać. Teraz pomocy potrzebuje Rudi, niech więc ją dostanie jak najszybciej. Quote
AniaGucio Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='Lida']Pewnie Aniu. Niech Rufus pdzieli się z kolegą w potrzebie. A gdyby Rufuskowi była potrzeban znów pomoc (oby nie!!!), to wrócimy i będziemy znów go wspierać. Teraz pomocy potrzebuje Rudi, niech więc ją dostanie jak najszybciej.[/QUOTE] Już przelałam pieniążki. Quote
AniaGucio Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 (edited) Niestety, nic mi się już nie mieści w pierwszych postach, więc muszę rozliczenie wstawić tutaj: [FONT=Times New Roman]LIPIEC[/FONT] [FONT=Times New Roman]Zostało: [/FONT][FONT=Times New Roman]1192,9zł - 200zł[/FONT][FONT=Times New Roman] na rzecz Rudi'ego [/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman] RAZEM: [/FONT][FONT=Times New Roman]992,92zł[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] SIERPIEŃ[/FONT] [FONT="] 992,92zł + 10zł Aneta Grymek (wpłacone 12.07.) + 6zł Colette (wpłacone 8.07.) + 19zł Lida (wpłacone 01.07.) + 10zł Aneta Grymek (wpłacone 12.08.) [FONT=Times New Roman]RAZEM: [/FONT][FONT=Times New Roman]1037,92zł[/FONT][FONT=Times New Roman] - 150zł na Volverin'a - 150zł [/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman]na [/FONT][FONT="][FONT=Times New Roman]Grandę - 100zł na Sonię z Krzyczek (rozliczenie w poście # 1 ) - 150zł na Uranka (rozliczenie w poście # 2 ) - 200zł na Brunona (rozliczenie w poście # 4) = 287,92zł [/FONT] [/FONT] WRZESIEŃ + 287,92zł - z poprzedniego m-ca + 6zł - wpłata dokonana przez Colette + 10zł - wpłata dokonana przez Aneta Grymek PAŹDZIERNIK 303,92zł - z poprzedniego m-ca + 6zł - wpłata dokonana przez Colette + 10zł - wpłata dokonana przez Aneta Grymek LISTOPAD +319,92zł - z poprzdniego m-ca + 6zł - wpłata dokonana przez Colette + 10zł - wpłata dokonana przez Aneta Grymek GRUDZIEŃ 335,92zł - z poprzedniego miesiąca + 6zł - wpłata dokonana przez Colette + 10zł - wpłata dokonana przez Aneta Grymek STYCZEŃ 351,92zł - z poprzedniego miesiąca +10zł - wpłata dokonana przez Anetę Grymek RAZEM= 361,92zł LUTY 361,92zł - z poprzedniego m-ca - 100zł - Dżordż - 100zł - Gabor SUMA = 161,92zł Edited February 7, 2012 by AniaGucio Quote
mmd Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 A jakieś wieści z DS? Pewnie monotonia: mizianie, zabawa i spacerki :diabloti: Szykuje się jakieś spotkanie? Quote
AniaGucio Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='mmd']A jakieś wieści z DS? Pewnie monotonia: mizianie, zabawa i spacerki :diabloti: Szykuje się jakieś spotkanie?[/QUOTE] Z tego co mi mówili, Rufus jest bardzo grzeczny i jak to Pani powiedziała: "chyba czekał na nich i vice versa". Miał mieć sesję zdjęciową w weekend, ale przy takiej pogodzie to chyba z sesji nici :( Nowi właściciele Rufusa mieli mnie odwiedzić w tym tygodniu, ale ciągle im coś wypadało... Jestem umówiona na środę koło 14.00 - 14.30. Może uda mi się go odwiedzić w piątek lub sobotę - później będzie już ciężko, bo wyjeżdżam na kilka tygodni z Wwy. Quote
santino Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Aniu z całego serca (swojego i Rudiego) dziękuję Tobie za pomoc i Rufusowe pieniążki!!! Doszły dzisiaj. Mam nadzieję, że Rudi będzie miał tyle szczęścia co Rufusek i odnajdzie swoich kochających ludzi!! Jeszcze raz pięknie dziękuję!! :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
mala_czarna Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Zatkało mnie!! Dawno nie zaglądałam, a tu takie wieści!! Aniu, strasznie się cieszę, że Rufusek już w domu, bo tyle czasu bidulek szukał swojego miejsca na ziemi :) Quote
AniaGucio Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='santino']Aniu z całego serca (swojego i Rudiego) dziękuję Tobie za pomoc i Rufusowe pieniążki!!! Doszły dzisiaj. Mam nadzieję, że Rudi będzie miał tyle szczęścia co Rufusek i odnajdzie swoich kochających ludzi!! Jeszcze raz pięknie dziękuję!! :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: :) Życzę mu zdrówka i kochającego domku!! Quote
mmd Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='AniaGucio']:) Życzę mu zdrówka i kochającego domku!![/QUOTE] Pracujemy nad tym :) Quote
AniaGucio Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='mmd']Pracujemy nad tym :)[/QUOTE] Wiem, że pracujecie - nie piszę, ale czytam wątek :) Quote
Agnieszka_K Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 jak to się stało, że ja wątku Rufusa prze kilka dni nie widziałam, dopiero teraz patrze - a kochana mordeczka już w domu!!!:loveu::multi::bigcool::Cool!::ylsuper: bardzo się cieszę!!!:):):) i fajnie, że pieniązki poszły na Rudiego z parwo..:( niech mu szczęście przyniosą:) Quote
mmd Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Dziwnie będzie - przyzwyczaiłam się do wątku Rufusa :) No, ale taka kolej rzeczy - w końcu do domu każdy musi iść :) Quote
Recommended Posts