AniaGucio Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Jamor jest poza zasięgiem ... :( Spróbuje jeszcze przed 21 Quote
AniaGucio Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Dupa blada - chyba ma wyłączony telefon :( Quote
AniaGucio Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 ... więc tak - Jamor może go zawieść, ale wizytę trzeba przeprowadzić na własną rękę. Niestety, jest jeden ale to wielki problem - Jamor wyjeżdża 27 i nie bedzie go do 4 lipca :( (masakra). Gdyby miał go zawozić to tylko w ten piątek lub ta sobota :( Quote
AniaGucio Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Dziewczyny, co robić?? Napisałam do DIF, ale nie mam pewności, czy w ogóle wejdzie dzisiaj na dogo. Ten Jamorowy wyjazd wszystko nam psuje - szkoda, że nie powiedział o tym wcześniej! Quote
mmd Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Nie wiem, może ktos z Warszawy się zlituje. Ale niefart. Quote
AniaGucio Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Asia-s odpowiedziała na moją prośbę i przeprowadzi wizytę w piątek :). Mam tylko nadzieję, że Pani się nie rozmyśliła. Trzymajcie kciuki, jak wszystko dobrze pojdzie to już w sobotę Rufcio będzie w nowym domu!! Quote
mmd Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Niezłe emocje :diabloti: Tyle było spokoju, nic się nie działo, a teraz takie przyspieszenie :) Trzymam kciuki za wszystko - wizytę, panią i Rufusa, żeby poszło dobrze. Quote
AniaGucio Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Już wszystko ustalone :) Asia-s jutro jedzie na wizytę przedadopcyjną do Państwa - jak nie będzie miała żadnych zastrzeżeń, Rufus jedzie w sobotę lub niedzielę. Pani próbowała wczoraj zadzwonić do Jamora, ale nie mogła się dodzwonić. Wierzę, jej, bo ja wczoraj też miałam problem. Powiedziała, że zadzwoni dzisiaj :). Ale emocje, ufff :) :) Quote
mmd Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Asia-s po wizycie niech tu wlezie i napisze, plizzzz :) Dobrze, że się znalazła. Intuicja mi mówiła, że trzeba się pospieszyć, ja po prostu czułam, że trzeba zadziałać :) Oby wszystko poszło sprawnie i składnie. Rufusek w nowy tydzień by wszedł jako dumny, "domny" pies:). Wreszcie będzie miał swoje do pilnowania. Niech tylko już wszystko się poukłada. Quote
AniaGucio Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Kobity zbieram sie bo nigdy nie wyjadę!! Po drodze zrobię listę pytań i wieczorem przekażę Asi. Quote
Ellig Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 mmd napisał(a):Asia-s po wizycie niech tu wlezie i napisze, plizzzz :) Dobrze, że się znalazła. Intuicja mi mówiła, że trzeba się pospieszyć, ja po prostu czułam, że trzeba zadziałać :) Oby wszystko poszło sprawnie i składnie. Rufusek w nowy tydzień by wszedł jako dumny, "domny" pies:). Wreszcie będzie miał swoje do pilnowania. Niech tylko już wszystko się poukłada. Niech sie pouklada, trzymam kciuki!Ania a Ty co tu jeszcze robisz?:) Quote
Ewa Marta Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 O rany, jak dobrze, że znalazła się chętna na wizytę:-) Ja już kombinowałam, jak się wytłumaczyć przed rodziną i nie jechać na spotkanie, ale wiem, że byłoby potem ciężko w domu wytrzymać:-( Obraziliby się na bank. Na szczęście nie mam już takiego dylematu i Asia-s pomoże, dzięki!!!!! Fajnie by bylo, gdyby zaptytała, gdzie będzie mial w domu posłanie. Bo w ogrodzie byłaby buda, do ktorej mógłby wchodzić w ciągu dnia, kiedy biegałby po ogrodzie, ale generalnie miałby stały wstęp do domu - tak mi Pani mówiła. Quote
AniaGucio Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Ellig napisał(a):Niech sie pouklada, trzymam kciuki!Ania a Ty co tu jeszcze robisz?:) Nie ma jak mobilny internet :) Quote
Ellig Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 AniaGucio napisał(a):Nie ma jak mobilny internet :):eviltong::eviltong::eviltong: Dobrej drogi:) Quote
AniaGucio Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Kobitki, trzeba by pomyśleć nad umową - na dogo znalazłam coś takiego: http://www.dogomania.pl/threads/185424-UMOWA-ADOPCYJNA...-Prosz%C4%99-o-poprawki-xD co o tym sądzicie?? może ktoś z Was ma gotową?? Quote
AniaGucio Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Właśnie, a jak z podpisaniem umowy - jako że wszystko tak szybko się dzieje, nie mam jak 'podrzucić' Jamorowi umowy z moimi danymi i podpisem... co zrobić w takiej sytuacji?? Quote
Ellig Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 AniaGucio napisał(a):Właśnie, a jak z podpisaniem umowy - jako że wszystko tak szybko się dzieje, nie mam jak 'podrzucić' Jamorowi umowy z moimi danymi i podpisem... co zrobić w takiej sytuacji?? Wyslac mailem albo porosic Jamora moze ma swoja umowe a Ty Aniu tylko podasz Jamorowi swoje dane. Quote
Recommended Posts