Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

... więc tak - Jamor może go zawieść, ale wizytę trzeba przeprowadzić na własną rękę. Niestety, jest jeden ale to wielki problem - Jamor wyjeżdża 27 i nie bedzie go do 4 lipca :( (masakra). Gdyby miał go zawozić to tylko w ten piątek lub ta sobota :(

Posted

Dziewczyny, co robić?? Napisałam do DIF, ale nie mam pewności, czy w ogóle wejdzie dzisiaj na dogo. Ten Jamorowy wyjazd wszystko nam psuje - szkoda, że nie powiedział o tym wcześniej!

Posted

Asia-s odpowiedziała na moją prośbę i przeprowadzi wizytę w piątek :). Mam tylko nadzieję, że Pani się nie rozmyśliła. Trzymajcie kciuki, jak wszystko dobrze pojdzie to już w sobotę Rufcio będzie w nowym domu!!

Posted

Niezłe emocje :diabloti: Tyle było spokoju, nic się nie działo, a teraz takie przyspieszenie :)
Trzymam kciuki za wszystko - wizytę, panią i Rufusa, żeby poszło dobrze.

Posted

Już wszystko ustalone :)

Asia-s jutro jedzie na wizytę przedadopcyjną do Państwa - jak nie będzie miała żadnych zastrzeżeń, Rufus jedzie w sobotę lub niedzielę. Pani próbowała wczoraj zadzwonić do Jamora, ale nie mogła się dodzwonić. Wierzę, jej, bo ja wczoraj też miałam problem. Powiedziała, że zadzwoni dzisiaj :). Ale emocje, ufff :) :)

Posted

Asia-s po wizycie niech tu wlezie i napisze, plizzzz :)
Dobrze, że się znalazła. Intuicja mi mówiła, że trzeba się pospieszyć, ja po prostu czułam, że trzeba zadziałać :)
Oby wszystko poszło sprawnie i składnie. Rufusek w nowy tydzień by wszedł jako dumny, "domny" pies:). Wreszcie będzie miał swoje do pilnowania. Niech tylko już wszystko się poukłada.

Posted

mmd napisał(a):
Asia-s po wizycie niech tu wlezie i napisze, plizzzz :)
Dobrze, że się znalazła. Intuicja mi mówiła, że trzeba się pospieszyć, ja po prostu czułam, że trzeba zadziałać :)
Oby wszystko poszło sprawnie i składnie. Rufusek w nowy tydzień by wszedł jako dumny, "domny" pies:). Wreszcie będzie miał swoje do pilnowania. Niech tylko już wszystko się poukłada.

Niech sie pouklada, trzymam kciuki!Ania a Ty co tu jeszcze robisz?:)

Posted

O rany, jak dobrze, że znalazła się chętna na wizytę:-) Ja już kombinowałam, jak się wytłumaczyć przed rodziną i nie jechać na spotkanie, ale wiem, że byłoby potem ciężko w domu wytrzymać:-( Obraziliby się na bank. Na szczęście nie mam już takiego dylematu i Asia-s pomoże, dzięki!!!!!
Fajnie by bylo, gdyby zaptytała, gdzie będzie mial w domu posłanie. Bo w ogrodzie byłaby buda, do ktorej mógłby wchodzić w ciągu dnia, kiedy biegałby po ogrodzie, ale generalnie miałby stały wstęp do domu - tak mi Pani mówiła.

Posted

Właśnie, a jak z podpisaniem umowy - jako że wszystko tak szybko się dzieje, nie mam jak 'podrzucić' Jamorowi umowy z moimi danymi i podpisem... co zrobić w takiej sytuacji??

Posted

AniaGucio napisał(a):
Właśnie, a jak z podpisaniem umowy - jako że wszystko tak szybko się dzieje, nie mam jak 'podrzucić' Jamorowi umowy z moimi danymi i podpisem... co zrobić w takiej sytuacji??

Wyslac mailem albo porosic Jamora moze ma swoja umowe a Ty Aniu tylko podasz Jamorowi swoje dane.