AniaGucio Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Agnieszka_K napisał(a):cześć cioteczki i wujku, cześć Rufusku! z Rufuskiem rozumiem coraz lepiej?:) Hej :) Rufus szybko się uczy - mądry z niego chłopak ! Duża w tym zasługa Jamora Quote
brzośka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 AniaGucio napisał(a):Hej :) Rufus szybko się uczy - mądry z niego chłopak ! Duża w tym zasługa Jamora I oby tak dalej :) dawno nie pisałam, ale zaglądam codziennie ;) Quote
Maruda666 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Rufusku, jak w takim tempie będziesz się socjalizował, to galopem domku trzeba szukać :) Quote
pola53 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Maruda666 napisał(a):Rufusku, jak w takim tempie będziesz się socjalizował, to galopem domku trzeba szukać :) Myślę, że już nawet trzeba by zacząć szukać :). Quote
Agnieszka_K Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 jak dobrze takie wieści czytać:) to co szukamy domku?:D Quote
AniaGucio Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Trzeba Rufusowi i Jamorowi dać jeszcze trochę czasu - im więcej Rufus się nauczy tym lepiej. Myślę, że wybiorę się do Rufuska na początku marca i na spokojnie porozmawiam z Jamorem. Ze względów zdrowotnych na razie nie bardzo mogę :(. Quote
mmd Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 To dobry termin. Na razie z moich obserwacji wynika, że wyadoptowanie psiaka teraz to prawie cud. Szkoda nawet się zabierać, bo chłopak wikt i opierunek ma, nic nas nie goni. Od połowy marca powinno się trochę ruszyć. Quote
AniaGucio Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Przez następne 3 dni będę sporadycznie na dogo :( Jamora mi napisał, że " ktos kto adoptuje rufusa bedzie miał z niego pożytek. to dobry i madry psiak" :) Quote
Agnieszka_K Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='AniaGucio'] Jamora mi napisał, że " ktos kto adoptuje rufusa bedzie miał z niego pożytek. to dobry i madry psiak" :) uuu jaka pochwała od nauczyciela :D Rufusek to prymus:) Quote
Ewa Marta Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Super wiadomości:-) Oby tylko trafił się fajny dom, taki, który Rufusa doceni:-) Quote
swagnieszka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 no to bardzo dobre wieści - mądry Rufusek :) Quote
AniaGucio Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 swagnieszka napisał(a):no to bardzo dobre wieści - mądry Rufusek :) A Twoja psinka jeszcze się nie odnalazla? Kurcze, szkoda, ze nie ma jednego ogolnokrajowego rejestru zwierząt zaginionych o którym wszyscy by wiedzieli :( byłoby dużo łatwiej Jamor nic nie pisał przez te ostatnie 2 dni o Rufusku? Jestem w szpitalu i z telefonu nie mogę wejść na jego forum :( Quote
AniaGucio Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Podrzuce Rufcia o poranku... Dobrego dnia dogomaniacy :) Quote
pola53 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 AniaGucio napisał(a):Podrzuce Rufcia o poranku... Dobrego dnia dogomaniacy :) Czego i Tobie życzymy :). Quote
swagnieszka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 AniaGucio napisał(a):A Twoja psinka jeszcze się nie odnalazla? Kurcze, szkoda, ze nie ma jednego ogolnokrajowego rejestru zwierząt zaginionych o którym wszyscy by wiedzieli :( byłoby dużo łatwiej Jamor nic nie pisał przez te ostatnie 2 dni o Rufusku? Jestem w szpitalu i z telefonu nie mogę wejść na jego forum :( Niestety Aniu o Hansie nic nie wiadomo :placz: Życzę Ci dużo zdrówka i mam nadzieję, że to nic poważnego... Zaraz sprawdzę czy Jamor coś pisał ;) Quote
swagnieszka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 nic Jamor nie pisał Aniu co u Rufuska :) Quote
AniaGucio Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 swagnieszka napisał(a):nic Jamor nie pisał Aniu co u Rufuska :) Dziękuje Ci bardzo! Na razie robią mi badania - dziękuje :). Cale szczęście dzisiaj mnie wypisują :) Quote
swagnieszka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 AniaGucio napisał(a):Dziękuje Ci bardzo! Na razie robią mi badania - dziękuje :). Cale szczęście dzisiaj mnie wypisują :) no to dobrze :) trzymam kciuki :) Quote
P78 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Zajrzyjcie proszę na wątek Micha, którego jutro czeka skomplikowana operacja :-( ZOBACZCIE JAKA BIDA :-( http://www.dogomania.pl/threads/2026...%C5%82!-POMOCY! Quote
Ewa Marta Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Aniu, zdrowiej i wychodź już stamtąd:-) W domu lepiej dochodzi się do siebie:-) Quote
AniaGucio Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Ewa Marta napisał(a):Aniu, zdrowiej i wychodź już stamtąd:-) W domu lepiej dochodzi się do siebie:-) Wiadomo,że nie ma jak w domku :). Dzisiaj mnie wypisali, ale niestety za dwa tygodnie muszę wrócić :(... najgorsze dopiero przede mną :( Quote
Recommended Posts