AniaGucio Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Witajcie cioteczki!! Przepraszam, że Was tak zaniedbuję, ale w ten weekend mam ostatni zjazd... za 2 tygodnie egzamin i miejmy nadzieję obrona :) Życzę Wam wszystkim miłych snów :) P.S. Rufusem chyba aktywnie spędza czas - na Jamorowym forum pojawiło się zdjęcie, na którym Rufus jest wśród obcych mu ludzi i psów. Zdaje się, że Jamor ostro się wziął za "wychowywanie" naszego kawalera!! Quote
pola53 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Witajcie. A ja mam wolne!!! Wreszcie się wyspałam! Cieszy mnie to, że Rufusek robi postępy. Ja też zaglądam codziennie na Jamorowe forum i widzę, że facet (Rufus) skumplował się już ze swoim przewodnikiem. To super pies i bardzo chce swojego człowieka. Najlepiej świadczy o tym jego przywiązanie do Ani. Poznał ją po tak długim czasie. On zobaczył w niej serducho większe niż u innych i postanowił że to będzie jego człowiek. Cóż, życie czasem pisze inne scenariusze :(. Gdyby nie te moje dwie szalone psice, to Rufus już dawno byłby u mnie. Quote
AniaGucio Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 pola53 napisał(a):Witajcie. A ja mam wolne!!! Wreszcie się wyspałam! Cieszy mnie to, że Rufusek robi postępy. Ja też zaglądam codziennie na Jamorowe forum i widzę, że facet (Rufus) skumplował się już ze swoim przewodnikiem. To super pies i bardzo chce swojego człowieka. Najlepiej świadczy o tym jego przywiązanie do Ani. Poznał ją po tak długim czasie. On zobaczył w niej serducho większe niż u innych i postanowił że to będzie jego człowiek. Cóż, życie czasem pisze inne scenariusze :(. Gdyby nie te moje dwie szalone psice, to Rufus już dawno byłby u mnie. Bo to rzeczywiście pospalas - ja od jutra tez mam ferie :) Quote
mmd Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Rufcio pewnie pojedzie parę razy do miasta patrzeć na ludzi:) Będzie z niego grzeczny piesek. Quote
Nadziejka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 :multi::loveu::multi:Super superrrrrrr! Cudownie sie Rufiasek uklada , beda z niego psiaki przytulaki Aniu:loveu: Quote
WiosnaA Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ciekawe,jak minęła Rufuskowi niedziela :lol: Quote
AniaGucio Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 A oto co pani ze zdjęcia pisze na Jamorowym forum o Rufusku ;) "Rufus też pięknie się prezentuje ,mieliśmy przyjemność go poznać ,fajny pies.Raz tylko wydał jakieś dzwięki brzuchomówcze do Pako i Astora w stylu'' spadać chłopaki teraz ja idę na smyczy z Jamorem''. :) Quote
Agnieszka_K Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ej Rufusku pełna socjalizacja widzę ;) Quote
pola53 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Dzień dobry Rufusku, dzień dobry cioteczki. No niech się chłopak socjalizuje i zmiata do jakiejś fajnej chałupki. Quote
AniaGucio Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Przyszły wpłaty od Hekate1, Santino i Anety Grymek - bardzo dziękuję :) Rozliczenie zaktualizowane !! Quote
Nadziejka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 :iloveyou::bye:dla calej ekipy Rufiaskowej Walentynkowo serduszkowo dla Rufuska:loveu: Quote
pola53 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ewa gonzales napisał(a)::iloveyou::bye:dla calej ekipy Rufiaskowej Walentynkowo serduszkowo dla Rufuska:loveu: Dla Ciebie cioteczko też serdeczne pozdrowionka. Walentynki to co prawda obce święto w naszej kulturze, ale skoro jest to wysyłam Ci tak duże serducho jak Twoje własne :) Quote
AniaGucio Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Dzień dobry Dogomaniacy, dzień dobry Rufusku!! Ciekawe jak tam Rufus?? Dzisiaj mija tydzień! Quote
brzośka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 mmd napisał(a):Już tydzień? Ale to zleciało. no dokładnie! aż się wierzyć nie chce :roll: Quote
swagnieszka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Witam i ja Wszystkich :) czy możecie wkleić link do Jamora - i ja popatrzyłabym troszku na Rufuska jaki to dzielny chłopak ;) Quote
mmd Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Rufciu, nikt do Ciebie nie zagląda, to ja się przywitam. Quote
UBOCZE Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Bo Rufusek przecież u Jamora i niektórzy zaglądają bezpośrednio na jego forum. Podobno z dyscypliną nie ma problemów. Będą z niego ludzie, a raczej psy...;) Quote
AniaGucio Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 mmd napisał(a):Rufciu, nikt do Ciebie nie zagląda, to ja się przywitam. Zaglądamy zaglądamy :) UBOCZE napisał(a):Bo Rufusek przecież u Jamora i niektórzy zaglądają bezpośrednio na jego forum. Podobno z dyscypliną nie ma problemów. Będą z niego ludzie, a raczej psy...;) Ja zaglądam i tutaj i na Jamorowe forum ;) Rufusowi potrzebna była męska ręka - my baby chyba za bardzo się z nim cackałyśmy ;): "Rufus jest normalnym psem, zakumał równanie przy nodze. Potrafi się szybko zdyscyplinować." ...ale to, że jest łasy na smakołyki wiedziałam ;) : "...jedyny problem jaki z nim mam , to to ze łapczywie chwyta smakołyki a przy tych temperaturach to ręka boli, oj oj boli. teraz dla nas najgorszy czas, bo nie ma śniegu a woda zamarznięta . trzeba zacisnąć zęby i wytrzymać, jeszcze kilka dni i będzie cieplej." Quote
swagnieszka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 zaglądamy... albo próbujemy, bo dzisiaj to dogo nie chciało współpracować ;) Quote
AniaGucio Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 swagnieszka napisał(a):zaglądamy... albo próbujemy, bo dzisiaj to dogo nie chciało współpracować ;) Od samego rana szwankowało :( Quote
AniaGucio Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Żeby nie było, że nie zaglądam ;) Dzień dobry cioteczki i wujku :loveu: Quote
Agnieszka_K Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 cześć cioteczki i wujku, cześć Rufusku! z Rufuskiem rozumiem coraz lepiej?:) Quote
Recommended Posts