Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witam cioteczki i wujka!

Ale ten nasz chłopak przystojny. Weszłam przed chwileczką na Jamorowe forum - rzeczywiście Jamor pisze, że fajny z niego pies, kontaktowy i da się wyeliminować pewne niepożądane zachowania :multi::multi: Z resztą co ja Wam tu będę pisać - wkleję to co Jamor napisał o Rufusie:

"Fajny ten Wasz Rufus. Bardzo kontaktowy , wesoły i bez lęków, wiec co ja mam z nim robic ? To ze startuje z paszcżą do obcych jak jest na smyczy , to da sie wyeliminowac, pojdzie w tłum na spacery to mu sie znudzi. NIe wolno mu tylko na to pozwalac i zdziebko pośłuszenstwa, ale wpierw musi mnie poznac aby było wszystko ok. Biega za mną, jest łasy na smakołyki, wiec lux. Do psów róznie, raczej nie wykazuje checi do zabawy, nawet z sukami, gosc w sumie ma swoje lata. Jak ktorys z wybiegu wkłada mu ryja i zagląda da do boksu , to rufus go wyprasza, widac na zdjeciach. Mięczak nie jest."

Zaraz wstawię też i zdjęcia :)

Posted

[quote name='brzośka']małe sprostowanie - moja wpłata nie jest za luty i grudzień, tylko od lutego do grudnia 2011, bo ja przecież ino zeta miesięcznie deklarowałam :p

Hej!

No właśnie się zdziwiłam, że to wpłata za luty i grudzień... :roll: ;) Zaraz poprawię :)

Dzięki!!

Posted

Widzisz, a u mnie jest odwrotnie - kiedyś wydawał mi się ogromny :) a teraz... Jamor to ma na stanie wielgaśne bydle - ogromnego husky'ego. Gdyby kręcili horror "wściekle psy husky" mógłby zagrać bez charakteryzacji.

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
jaka uśmiechnięta paszcza;)
tylko te zdjęcia z akcji wypraszania psów ze swojego lokum są przerażające - naprawdę bałabym się go:)

Myślę, że nie Ty jedna :)