Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy!!

A teraz to już naprawdę zmykam :)

Przepraszam, że nie aktualizowałam postu z rozliczeniem -jak zapłacę Jamorowi (jutro, pojutrze), zrobię z tym porządek. Jest kilka nowych wpłat-deklaracji za luty na koncie - dziękuję!!

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Właśnie wróciłam...

Wiedziałam że Rufus mnie pozna :multi:!:loveu:! Ucieszył się jak głupi, a potem zaczął mi dawać całuski raz po raz- zapomniałam, że nie wolno się uśmiechać, bo potrafi uderzyć w zęby ;). U Pati byliśmy przed czasem i dobrze, bo dzięki temu mieliśmy więcej czasu u Jamora. Zdziwiłam się, bo nie próbował atakować męża ajlii, chyba tylko raz lekko kłapnął zębami - dał się zapakować do samochodu i ruszyliśmy. Widziałam, że zarówno jemu jaki i Pati było ciężko... dostaliśmy zabawkę, jedzonko i ruszyliśmy. W samochodzie było już trochę gorzej ;) bo Rufus strasznie się awanturował, a jak któreś z nas próbowało go uciszyć, lament był jeszcze głośniejszy. W połowie drogi spasował i już tylko czasami coś pod nosem burknął.

Jamora obszczekał i nastraszył swoimi strasznymi zębiskami... a przed wyjazdem pozwolił już wejść do boksu :). Dziewczyny i wujku - jestem dobrej myśli. Jamor wywarł na mnie bardzo dobre wrażenie - mam nadzieję, że szybko się polubią z Rufuskiem :). Wiadomo, przez następne parę dni Rufusowi będzie ciężko - przyzwyczaił się do Pati, psów, kotów i podwórka... trzeba zrobić wszystko, żeby szybko znalazł domek!!

Wiem, że obiecałam zdjęcia, ale cyknęłam tylko 3 czy 4 i do niczego się nie nadają... Jutro jak będzie ładna pogoda, Jamor pstryknie mu kilka zdjęć i mam nadzieję, że już coś napisze!

Posted

AniaGucio napisał(a):
Jamora obszczekał i nastraszył swoimi strasznymi zębiskami... a przed wyjazdem pozwolił już wejść do boksu :)

Jestem pewna, że bronił Ciebie tak jak kiedyś:-) Jak mu zniknęłaś z oczu, szybko zaprzyjaźni się z Jamorem. Tak samo było ze mną przecież. Przy Topbie chciał mnie zjeść, a jak poszłam do niego sama, grzecznie pozwolil nałożyć szelki i wyszliśy na spacer.
Bardzo się cieszę, że Rufus już u Jamora., Teraz będzie tylko lepiej:-)

Posted

Kiepskiej jakości te zdjęcia, ale i tak wstawię ;) Przyjrzyjcie się jego sierści - po bokach ma taki cieniutki pasek długaśnych frędzli - jeszcze nie widziałam czegoś takiego :)

Posted

mmd napisał(a):
Nie wygląda na nieszcześliwego:)

Bo to jest bardzo, ale to bardzo radosny i pozytywny pies. Potrzebuje tylko ciut tresury i ustalenia granic:-) Pamiętam ten jego piękny pychol:-)

Posted

Jutro jak będzie pogoda to może Jamor zrobi nowe i lepsze zdjęcia...

Pojawił się krótki wpis odnośnie Rufusowego przyjazdu: "Przyjechał Rufus od Aniagucio. Na przywitanie chciał mnie zjesc, ale chyba zobaczył ze koscisty wiec sobie odpuscił. Pomimo ze chłopak ma juz swoje lata, to bardzo aktywny. Jest pewny siebie. Popatrzymy, zobaczymy."

Posted

Witam, no to pierwsza noc Rufuska u Jamora :) Na pewno będzie dobrze, z tego co zdążyłam się zorientować to Jamor nie z takimi problemami dawał sobie radę ;) Czekamy na informację jak postępy...

Wiem, że nie powinnam, ale szukamy pilnie dt na sam weekend dla pięknego DONka - może ktoś może pomóc:
http://www.dogomania.pl/threads/200968-M%C5%82ody-pi%C4%99kny-DON-ek-ze-Starej-Mi%C5%82osnej-szuka-swojego-pana-lub-nowego-domku!/page2

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
cześć Rufusku jak ci tam?:)

Specjalnie zarejestrowałem się u Jamora, żeby wiedzieć z pierwszej ręki, co u Rufusa. Podobno apetyt mu dopisuje...:loveu:

Posted

No właśnie widziałam :) Pogoda jest ładna, więc są duże szanse na szaleństwo na dworze i zdjęcia... Rufus lubi towarzystwo suczek, więc może jak Jamor go puści z jakąś to humor mu się poprawi i stwierdzi, że nie jest tam tak źle ;)

Posted

UBOCZE napisał(a):
Specjalnie zarejestrowałem się u Jamora, żeby wiedzieć z pierwszej ręki, co u Rufusa. Podobno apetyt mu dopisuje...:loveu:

oono to będziemy mieć stałe źródło newsów od wujka:)
jak apetyt dopisuje to znaczy że się zaaklimatyzował :D

Posted

AniaGucio napisał(a):
Całkiem zapomniałam: zrobiliśmy wczoraj 260km - koszt transportu wyniósł 143zł.

Dzisiaj siadam i robię porządek z rozliczeniem i wpłatami!!

Zajrzyj też do Jamora, Rufus mu się podoba:-) I zdjęcia zamieścił, ale nie umiem przeklejeć...