swagnieszka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Witaj Aniu, Ciocie i Wujku Ubocze :) to co, teraz rozglądamy się za dobrym domkiem dla Rufuska żeby miał gdzie wracać od Jamora? Quote
AniaGucio Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 swagnieszka napisał(a):Witaj Aniu, Ciocie i Wujku Ubocze :) to co, teraz rozglądamy się za dobrym domkiem dla Rufuska żeby miał gdzie wracać od Jamora? Zobaczymy co powie Jamor... mam nadzieję, że już od marca będzie można go ogłaszać :) Quote
mmd Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Też tak myślę. Musimy wykorzystać wiosenny "sezon". Quote
swagnieszka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Witam Rufuska i jego Przyjaciół :cool3: Quote
mmd Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Witam:) Mi się wydawało, że to dziś, a to dopiero we wtorek:) Quote
AniaGucio Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Maruda666 napisał(a):Rufus, pakujesz się już pomalutku?? Można tak powiedzieć... ajlii nie bardzo chce żebym z nimi jechała - boją się, że Rufus może być zbyt podekscytowany. Prawka nie mam, więc chyba będę musiała jechać osobno, pociągiem. Quote
mala_czarna Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 To ja tak po koleżeńsku zaproszę tutaj :( http://www.dogomania.pl/threads/201745-Dwie-malutkie-Ostrowianki-prosz%C4%85-o-pomoc-w-zebraniu-deklaracji!!! Quote
AniaGucio Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='mala_czarna']To ja tak po koleżeńsku zaproszę tutaj :( http://www.dogomania.pl/threads/201745-Dwie-malutkie-Ostrowianki-prosz%C4%85-o-pomoc-w-zebraniu-deklaracji!!! Może jest ktoś kto byłby w stanie pomóc?! Quote
WiosnaA Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 AniaGucio napisał(a):Można tak powiedzieć... ajlii nie bardzo chce żebym z nimi jechała - boją się, że Rufus może być zbyt podekscytowany. Prawka nie mam, więc chyba będę musiała jechać osobno, pociągiem. Rufus zna i lubi Ciebie Aniu ...po wesołym przywitaniu ,pewnie wtulił by się chłopak na Twoje kolana i jechał szczęśliwy....tak mi się wydaje. Quote
AniaGucio Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 WiosnaA napisał(a):Rufus zna i lubi Ciebie Aniu ...po wesołym przywitaniu ,pewnie wtulił by się chłopak na Twoje kolana i jechał szczęśliwy....tak mi się wydaje. No właśnie niekoniecznie... Też mi się to nie bardzo podoba, ale ajlii ma rację - Rufus mógłby być zbyt podekscytowany i "latać" po całej tylnej kanapie... EwaMarta coś wie na ten temat, prawda?! Wiozłyśmy go kilka razy i za każdym razem byłam cała mokra, bo Rufus miał owsiki w pupie Quote
Agnieszka_K Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 no Rufusek w końcu się przeprowadza:D trochę u Jamora a potem już koniecznie do jakiegoś super domku własnego!:) Rufus - powodzenia i bądź grzeczny;) Quote
AniaGucio Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Hej! Wieczorem będę jeszcze rozmawiać z ajlii... jak nie zapomnę, wezmę ze sobą aparat Quote
Ewa Marta Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 AniaGucio napisał(a):Przepraszam za ciszę!! Uzgodniłam z Ajlii i Pati, że transport Rufcia odbędzie się we wtorek - Jamor zajęty, nie odpowiada, ale myślę, że nie będzie większego problemu :). Fantastyczna wiadomość!!! Doczytałam, że nie wiadomo, czy jedziesz z nimi... No cóż... Rufus wprawdzie rozrabial troszkę, jak z Tobą jechał dp Pati, ale tak naprawdę chodziło mu bardziej o przedostanie się zza kraty na tylną kanapę. Mokre byłyśmy od całusów i od trzymania go na siedzeniu... Potem troszkę spasował. Udawało się go nawet położyć na kolanach i dzięki głaskaniu jakoś dojechał:-) Sama nie wiem, co jest lepsze.... Trudno powiedzieć, jaki to teraz pies, poza tym nie widział Cię długo, więc może nawet nie poznać... A jakby jechał w klatce, a Ty obok? Quote
ela40 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Witam Rufuska. Fufusek szykuje się do drogi? A przy okazji może ktoś pomoże porozsyłać? http://allegro.pl/show_item.php?item=1450183824 Quote
AniaGucio Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Ewa Marta napisał(a):Fantastyczna wiadomość!!! Doczytałam, że nie wiadomo, czy jedziesz z nimi... No cóż... Rufus wprawdzie rozrabial troszkę, jak z Tobą jechał dp Pati, ale tak naprawdę chodziło mu bardziej o przedostanie się zza kraty na tylną kanapę. Mokre byłyśmy od całusów i od trzymania go na siedzeniu... Potem troszkę spasował. Udawało się go nawet położyć na kolanach i dzięki głaskaniu jakoś dojechał:-) Sama nie wiem, co jest lepsze.... Trudno powiedzieć, jaki to teraz pies, poza tym nie widział Cię długo, więc może nawet nie poznać... A jakby jechał w klatce, a Ty obok? Myślisz, że mnie nie pozna?? Psy chyba tak szybko nie zapominają... Wieczorem będę jeszcze rozmawiać z ajlii - miały z Pati uzgodnić godzinę 'odbioru' Rufusa... klatka którą oni mają w samochodzi jest dość mała, a od Pati nie pożyczymy, bo nie miałby kto jej odwieźć. Jakieś pociągi jeżdżą do Warki więc dojechać można, gorzej z dotarciem ze stacji do Jamora... Kupię mu dzisiaj jakąś zabawkę i przysmaki... Pati napisała, że da mu jakiś kocyk z jego zapachem, żeby nie czuł się osamotniony w nowym miejscu... zobaczymy jak to będzie... Quote
Ellig Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Same dobre wiadomosci!Trzymam kciuki za jutro!:) Quote
Ewa Marta Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 AniaGucio napisał(a):Myślisz, że mnie nie pozna?? Psy chyba tak szybko nie zapominają... Wieczorem będę jeszcze rozmawiać z ajlii - miały z Pati uzgodnić godzinę 'odbioru' Rufusa... klatka którą oni mają w samochodzi jest dość mała, a od Pati nie pożyczymy, bo nie miałby kto jej odwieźć. Jakieś pociągi jeżdżą do Warki więc dojechać można, gorzej z dotarciem ze stacji do Jamora... Kupię mu dzisiaj jakąś zabawkę i przysmaki... Pati napisała, że da mu jakiś kocyk z jego zapachem, żeby nie czuł się osamotniony w nowym miejscu... zobaczymy jak to będzie... Może pozna:-) W końcu życie mu uratowałaś:-) Trzymam kciuki mocno!!! Czy on u Pati ostatnio mieszkał w domu, czy w kojcu? Quote
AniaGucio Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Różnie... Przy ostatnich mrozach spał w przedsionku ale czasami sypial na dworze. Ma sporo siersci i Pati mówiła ze bywało ze w przedsionku było mu za gorąco. Quote
mmd Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Nie moge się doczekać, co jamor o nim napisze:) Quote
Ewa Marta Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 AniaGucio napisał(a):Różnie... Przy ostatnich mrozach spał w przedsionku ale czasami sypial na dworze. Ma sporo siersci i Pati mówiła ze bywało ze w przedsionku było mu za gorąco. W takim razie w kojcu będzie miał akurat:-) Będzie dobrze, jakoś dziwnie spokojna jestem o niego u jamora. To mądry pies, a do tego piękny. Troszkę mądrego prowadzenia, podpowiedź jak temp[erowac jego zapędy do niektórych samców i będzie dobrze:-) Tyle, że domek musi byc świadomy jego charakteru i doświadczony. To nie może być pierwszy pies w rodzinie. Quote
AniaGucio Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Ewa Marta napisał(a):W takim razie w kojcu będzie miał akurat:-) Będzie dobrze, jakoś dziwnie spokojna jestem o niego u jamora. To mądry pies, a do tego piękny. Troszkę mądrego prowadzenia, podpowiedź jak temp[erowac jego zapędy do niektórych samców i będzie dobrze:-) Tyle, że domek musi byc świadomy jego charakteru i doświadczony. To nie może być pierwszy pies w rodzinie. A ja już od dwóch dni spać nie mogę... Jednak jadę razem z ajlii - jesteśmy umówieni z Pati na 11, u Jamora musimy być przed 13:00. Jak dobrze pójdzie, koło 15 będę już w domku i będę mogła coś napisać... Quote
pola53 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 AniaGucio napisał(a):A ja już od dwóch dni spać nie mogę... Jednak jadę razem z ajlii - jesteśmy umówieni z Pati na 11, u Jamora musimy być przed 13:00. Jak dobrze pójdzie, koło 15 będę już w domku i będę mogła coś napisać... To idź się wyspać, jutro czeka cię ciężki dzień, dużo przeżyć. Będzie dobrze!! Nie martw się!! Quote
Agnieszka_K Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 powodzenia jutro - spokojnej drogi i czekamy na pierwsze Rufuskowe relacje:) Quote
Recommended Posts