Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='UBOCZE']Zajrzyj, proszę, do Rufusa,
Bo Rufusa los dziś wzrusza!
Dorzuć może dyszkę stałej,
Żeby oczy mu się śmiały.......

[FONT=Palatino Linotype]Bardzo prosimy o pomoc - brakuje 150zł, ale jeszcze chociaż 50zł deklaracji stałych i Rufus będzie bezpieczny!![/FONT] :modla:
[FONT=Palatino Linotype]Czy znajdzie się ktoś taki? :candle:[/FONT]

Posted

Trzymać kciuki! Jeden z psiaków u Jamora jest dziś w Metrze. Może pójdzie do domu - bardzo bym chciała:) Siedzi już pół roku, jest też trochę "mój", no i byłoby miejsce dla Rufusa.

Posted

mmd napisał(a):
Trzymać kciuki! Jeden z psiaków u Jamora jest dziś w Metrze. Może pójdzie do domu - bardzo bym chciała:) Siedzi już pół roku, jest też trochę "mój", no i byłoby miejsce dla Rufusa.

W takim razie ja też trzymam mocno kciuki!!

Bardzo Was proszę, podrzućcie od czasu do czasu wątek - lecę zaraz do pracy... dzisiaj będę trochę wcześniej...
Pa Rufusku :)

Posted

Wprawdzie brakuje mi jeszcze trzech wpłat z bazarku, ale po podliczeniu powinno być 125zł dla Rufusa. Nie wiem czy miałam nr konta, ale jeżeli miałam, to po ostatnim czyszczeniu na pewno już go nie mam. Proszę o konto. Od razu zrobię też stałe zlecenie na moją deklarację comiesięczną.

Posted

Maruda666 napisał(a):
Wprawdzie brakuje mi jeszcze trzech wpłat z bazarku, ale po podliczeniu powinno być 125zł dla Rufusa. Nie wiem czy miałam nr konta, ale jeżeli miałam, to po ostatnim czyszczeniu na pewno już go nie mam. Proszę o konto. Od razu zrobię też stałe zlecenie na moją deklarację comiesięczną.

Hej Marudko666 :)
Nie przesyłałam Ci jeszcze nr konta - zaraz to zrobię!

Posted

Aż mnie łeb rozbolał:diabloti: Dwa bazarki miałam na podglądzie i na obu mały sajgon.

No, ale żeby cioteczki nie myślały, że Rufus ma za dużo kasy to pokraczę, że te nadwyżki bez kompletu deklaracji wystarczą na niedługo;)

Posted

mmd napisał(a):
Aż mnie łeb rozbolał:diabloti: Dwa bazarki miałam na podglądzie i na obu mały sajgon.

No, ale żeby cioteczki nie myślały, że Rufus ma za dużo kasy to pokraczę, że te nadwyżki bez kompletu deklaracji wystarczą na niedługo;)

Nie ma co się oszukiwać... za DT trzeba zapłacić a tu jeszcze transport, szczepienia, odrobaczanie!! Nie chce straszyć, ale to wszystko nas niedługo czeka!!

Posted

AniaGucio napisał(a):
Nie ma co się oszukiwać... za DT trzeba zapłacić a tu jeszcze transport, szczepienia, odrobaczanie!! Nie chce straszyć, ale to wszystko nas niedługo czeka!!

Dlatego
nieustannie prosimy :modla::modla::modla:
o choćby najmniejszą deklarację:)