pola53 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='WiosnaA']Rufik tak ślicznie prosi cioteczki i wujaszków o jakiś mały grosik :lol:. Ciociu Wiosno, jesteś genialna. Jaka piękna rameczka!!! Quote
pola53 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Dzień dobry cioteczki i wujkowie. Spójrzcie jak Rufusek pięknie prosi o skromną chociaż deklarację. Już tak niewiele mu potrzeba :(. Quote
brzośka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Do góry Rufusku! może dziś cię ktoś wypatrzy... :) Quote
pola53 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 I jeszcze raz wysoko, zaraz wstanie twoja wybawczyni i będzie dbać o wątek :). Quote
AniaGucio Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 pola53 napisał(a):I jeszcze raz wysoko, zaraz wstanie twoja wybawczyni i będzie dbać o wątek :). Dzień dobry wszystkim !! Już jakiś czas temu wstała, ale kiepsko się czuje... Zaraz wezmę pupsko w troki ... Quote
AniaGucio Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 [FONT=Book Antiqua]Kto jeszcze pomoże temu ślicznemu pyszczkowi?! :modla: [/FONT] Quote
Martika&Aischa Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Piekny psiak ....zapisuję ...dokładnie poczytam wieczorkiem! Quote
AniaGucio Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Piekny psiak ....zapisuję ...dokładnie poczytam wieczorkiem! Zapraszamy serdecznie !! Quote
kam. Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 dzień dobry Rufciu i Cioteczki, zaglądam i do was, jak wam idzie? Quote
mmd Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Witam:) Aniu, jeśli Toffino wyjedzie to pierwsza będziesz wiedziała, bo zanosi się na to, że będę brała udział w tej wycieczce. O ile wszystko dojdzie do skutku. Quote
AniaGucio Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 mmd napisał(a):Witam:) Aniu, jeśli Toffino wyjedzie to pierwsza będziesz wiedziała, bo zanosi się na to, że będę brała udział w tej wycieczce. O ile wszystko dojdzie do skutku. Wiem, czytałam ;) Życzyłabym Toffinowi i Rufusowi, żeby to był już ten weekend... obecny DT jest powiadomiony, gorzej będzie z transportem :(. Quote
mmd Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 AniaGucio napisał(a):okolice Sochaczewa - Warka Nie mój samochód, ale.... jakby po drodze. Podkreślam - o ile - to wszystko dojdzie do skutku, to nie byłoby źle. Quote
AniaGucio Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 mmd napisał(a):Nie mój samochód, ale.... jakby po drodze. Podkreślam - o ile - to wszystko dojdzie do skutku, to nie byłoby źle. Transport łączony?? Z Rufusem nie przejdzie kochana! Quote
mmd Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 AniaGucio napisał(a):Transport łączony?? Z Rufusem nie przejdzie kochana! Łączony Toffino i Rufus? - nieeee - miał być na pusto, ale tak też nie damy rady, bo Toffino jakby wrócił to musieliby zamieszkać w jednym kojcu. Quote
Ewa Marta Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 AniaGucio napisał(a):Wiem, czytałam ;) Życzyłabym Toffinowi i Rufusowi, żeby to był już ten weekend... obecny DT jest powiadomiony, gorzej będzie z transportem :(. Na którymś watku czytałam, że jest ktoś kto jeżdzi z psiakami za zwrot kosztów benzyny. jakas fajna dziewczyna, ale nie pamiętam jej nicku. Może któs z Was k ojarzy? Quote
AniaGucio Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Ewa Marta napisał(a):Na którymś watku czytałam, że jest ktoś kto jeżdzi z psiakami za zwrot kosztów benzyny. jakas fajna dziewczyna, ale nie pamiętam jej nicku. Może któs z Was k ojarzy? Ja znam Pati-c i ajlii Quote
AniaGucio Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 MyrkurDagur napisał(a):Zaznaczam... Serdecznie Zapraszamy :) Quote
mmd Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 A co z tym drugim psiakiem - Golinem? Poszedł do domu? Quote
AniaGucio Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 mmd napisał(a):A co z tym drugim psiakiem - Golinem? Poszedł do domu? Tak, ale dzień wcześniej, czy też tego samego dnia (nie pamiętam), przybłąkał się jakowyś psinek i Jamor go przygarnął... :( Quote
Nadziejka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Ewa Marta napisał(a):Na którymś watku czytałam, że jest ktoś kto jeżdzi z psiakami za zwrot kosztów benzyny. jakas fajna dziewczyna, ale nie pamiętam jej nicku. Może któs z Was k ojarzy? cioteczki jezdzila Tarzanka , super dziewczyna :loveu::loveu:ale czy jeszcze jezdzi nie wiadomo , , pisze do niej zaraz o!:multi:Rufiaczklw goreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
pola53 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Było by super, gdyby i transport się znalazl Quote
Recommended Posts