Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

pola53 napisał(a):
I jeszcze raz wysoko, zaraz wstanie twoja wybawczyni i będzie dbać o wątek :).

Dzień dobry wszystkim !! Już jakiś czas temu wstała, ale kiepsko się czuje... Zaraz wezmę pupsko w troki ...

Posted

Witam:)
Aniu, jeśli Toffino wyjedzie to pierwsza będziesz wiedziała, bo zanosi się na to, że będę brała udział w tej wycieczce. O ile wszystko dojdzie do skutku.

Posted

mmd napisał(a):
Witam:)
Aniu, jeśli Toffino wyjedzie to pierwsza będziesz wiedziała, bo zanosi się na to, że będę brała udział w tej wycieczce. O ile wszystko dojdzie do skutku.

Wiem, czytałam ;)

Życzyłabym Toffinowi i Rufusowi, żeby to był już ten weekend... obecny DT jest powiadomiony, gorzej będzie z transportem :(.

Posted

AniaGucio napisał(a):
okolice Sochaczewa - Warka

Nie mój samochód, ale.... jakby po drodze. Podkreślam - o ile - to wszystko dojdzie do skutku, to nie byłoby źle.

Posted

mmd napisał(a):
Nie mój samochód, ale.... jakby po drodze. Podkreślam - o ile - to wszystko dojdzie do skutku, to nie byłoby źle.

Transport łączony?? Z Rufusem nie przejdzie kochana!

Posted

AniaGucio napisał(a):
Transport łączony?? Z Rufusem nie przejdzie kochana!

Łączony Toffino i Rufus? - nieeee - miał być na pusto, ale tak też nie damy rady, bo Toffino jakby wrócił to musieliby zamieszkać w jednym kojcu.

Posted

AniaGucio napisał(a):
Wiem, czytałam ;)

Życzyłabym Toffinowi i Rufusowi, żeby to był już ten weekend... obecny DT jest powiadomiony, gorzej będzie z transportem :(.

Na którymś watku czytałam, że jest ktoś kto jeżdzi z psiakami za zwrot kosztów benzyny. jakas fajna dziewczyna, ale nie pamiętam jej nicku. Może któs z Was k ojarzy?

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Na którymś watku czytałam, że jest ktoś kto jeżdzi z psiakami za zwrot kosztów benzyny. jakas fajna dziewczyna, ale nie pamiętam jej nicku. Może któs z Was k ojarzy?

Ja znam Pati-c i ajlii

Posted

mmd napisał(a):
A co z tym drugim psiakiem - Golinem? Poszedł do domu?

Tak, ale dzień wcześniej, czy też tego samego dnia (nie pamiętam), przybłąkał się jakowyś psinek i Jamor go przygarnął... :(

Posted

Ewa Marta napisał(a):

cioteczki jezdzila Tarzanka , super dziewczyna :loveu::loveu:ale czy jeszcze jezdzi nie wiadomo , , pisze do niej zaraz o!:multi:Rufiaczklw goreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee