mmd Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Witam z rana:) Kto dziś zadeklaruje pomoc i zostanie bohaterem dnia? Quote
Nadziejka Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 :bye::iloveyou:ja zadeklaruje pioseneczke , dla was wszystkich http://www.youtube.com/watch?v=guJ25FxCwmY&feature=related Quote
AniaGucio Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 mmd napisał(a):Witam z rana:) Kto dziś zadeklaruje pomoc i zostanie bohaterem dnia? Nikt się jakoś nie wyrywa ;( ale w weekend zawsze jest gorzej ;) :klacz: Wszystkich pięknie zapraszamy, Rufusowi :painting: szansę damy :hand: ...czy jakoś tam... :lol: Quote
AniaGucio Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Ciekawam, czy Goliat pojechał do nowego domku, czy też nie ?? Quote
kam. Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 z Rufusa taki przestępca że do Jamora go wysyłacie :D Quote
AniaGucio Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 kam. napisał(a):z Rufusa taki przestępca że do Jamora go wysyłacie :D Całe szczęście agresywny nie jest (no chyba, że wejdziesz na jego teren - w dupsko potrafi ugryźć, oj potrafi ;) ) ale krnąbrne z niego zwierzątko... Quote
pola53 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 AniaGucio napisał(a):Nikt się jakoś nie wyrywa ;( ale w weekend zawsze jest gorzej ;) :klacz: Wszystkich pięknie zapraszamy, Rufusowi :painting: szansę damy :hand: ...czy jakoś tam... :lol: W tym to najlepszy jest wujek Ubocze! Dawno dawno miałam takiego kolegę, który z polskiego pisał klasówki rymem. Ale to już dziadzio :). Quote
AniaGucio Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Na pierwszą Rufusku !! Pokaż się cioteczkom Quote
mmd Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Aniu, widziałam u Toffina, że aktywnie poszukujesz miejsca:) Quote
AniaGucio Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 mmd napisał(a):Aniu, widziałam u Toffina, że aktywnie poszukujesz miejsca:) Wszędzie cisza... na wątku Toffina i u Jamora :( Quote
pola53 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 I tu też niewiele się dzieje, a właściwie nic, tylko bid przybywa Quote
AniaGucio Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 pola53 napisał(a):I tu też niewiele się dzieje, a właściwie nic, tylko bid przybywa Co masz na myśli, pisząc 'tutaj'?? Quote
pola53 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Tutaj Niunia, czyli na wątku, tylko podnosimy :(. Quote
AniaGucio Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 pola53 napisał(a):Tutaj Niunia, czyli na wątku, tylko podnosimy :(. To weekend... W poniedziałek porozsyłam jeszcze trochę zaproszeń - może to coś da. Gdyby się jeszcze udało uzbierać te 50-70zł deklaracji stałych... ehh... Quote
UBOCZE Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Zajrzyj, proszę, do Rufusa, Bo Rufusa los dziś wzrusza! Dorzuć może dyszkę stałej, Żeby oczy mu się śmiały....... [FONT=Arial Black]Rufus potrzebuje wciąż deklaracji stałych!!!!!!!!! [/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black]Brakuje jeszcze 170 złotych!!!!![/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] Quote
AniaGucio Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 UBOCZE napisał(a):Zajrzyj, proszę, do Rufusa, Bo Rufusa los dziś wzrusza! Dorzuć może dyszkę stałej, Żeby oczy mu się śmiały....... [FONT=Arial Black]Rufus potrzebuje wciąż deklaracji stałych!!!!!!!!! [/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black]Brakuje jeszcze 170 złotych!!!!![/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] Teraz to już nie wiem kto lepszy - Ubocze czy cioteczka gonzales ;) Quote
pola53 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Oboje są super!!! Jedno w rymowaniu, drugie w podnoszeniu i grafice :) Quote
AniaGucio Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 :candle: [FONT=Book Antiqua]Czy jest jeszcze ktoś, kto dorzuci swoją cegiełkę do Rufusowego szczęścia ??[/FONT] :candle: Quote
AniaGucio Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 [FONT=Book Antiqua]Dzień dobry wszystkim! Może dzisiaj ktoś do Rufcia wpadnie i wspomoże ?![/FONT] Quote
AniaGucio Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Jamorowe wieści: "Goliatowi dopisało szczęście, trafiło mu sie jak ślepej kurze ziarno, ale , ale do mnie dzis z rana w lesie przyczepił sie pies, nie wiem czy spodobał mu się jasper czy moze moje zgrabne ciało Onek w typie czeskiej lini, wilczasty, czysciutki, pachnący, zadbany, nie widac aby nawet kiedys nosił jakąs obroze, Biegł za nami jakies 5 km i co, no co miałem zrobic. wpakowałem go do przyczepy, objeżdziłem sąsiednie wsie, nikt go nie zna. jutro popytam jeszcze, porozklejam inf. psiur fajny, grzeczny, do mieszkania sie pcha. czipa brak, tatuazu tez nie ma. koles ma z 5 lat, bystry w oczach." A już myślałam że w natępny weekend się uda :(. Ale jest nadzieja, że pod koniec stycznia pojedziemy - mmd, widzę, że Toffin już na poważnie przymierza się do DS. Kilka postów dalej, ktoś zapytał Jamora, czy weźmie od niego psa - ten odpisał: "wszytko zajete. Od Ani musze wziasc psa, obiecałem. Toffik ma szanse, ale czekamy......" No to czekamy... Quote
pola53 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 No to czekamy, ale miejsce już pewnie: skoro Jamor napisał: obiecałem Ani, to jest to szansa 100%. Teraz jeszcze tylko te deklaracje. A tak na marginesie: czy to nie jest prawda, że zwierzęta znają się na ludziach? Pies wiedział do kogo się przyczepić!!!! Quote
Recommended Posts