Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WiosnaA napisał(a):
Ciocia mmd podesłała mi wątek Rufuska.....i musiałam tu wejść....poproszę nr konta,stałej nie mogę,ale jednorazowo grosik podeślę.
Będę trzymać kciuki za Rufuska.

Witaj WiosenkoA ;)

Jesteśmy wdzięczni za każdy grosik, niezależnie czy to deklaracja stała czy jednorazowa. Trzymanie kciuków też wskazane i ... bezcenne ;)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

WiosnaA napisał(a):
Ciocia mmd podesłała mi wątek Rufuska.....i musiałam tu wejść....poproszę nr konta,stałej nie mogę,ale jednorazowo grosik podeślę.
Będę trzymać kciuki za Rufuska.

Aniu, jak fajnie, że zajrzałaś i to jeszcze z kasą;)
Trzymaj kciuki, wiesz jak to jest.

Posted

mmd napisał(a):
Aniu, jak fajnie, że zajrzałaś i to jeszcze z kasą;)
Trzymaj kciuki, wiesz jak to jest.

Dziękuję mmd, że rozsyłasz zaproszenia na wątek :loveu:
Ja staram się dziennie wysłać te 15-20 zaproszeń. Jak do tej pory, wysłałam już przynajmniej ze 120...

Posted

Nie rozsyłam, niestety i się przyznaję. Ania to DT, a później DS "naszego" Lakusia i na mail podesłałam, żeby oceniła podobieństwo. A że psu skapnęło to super:)

Posted

Jak co dzień, przychodzi czas podsumować Rufusowe konto!!

Stan na dzień 11.01.11:

• ronja - 20zł(deklaracja stała) - data zaksięgowania 03.01.11
  • pola53 - 40zł (deklaracja stała) - data zaksięgowania 31.12.11
  • Maruda666 - 10zł (deklaracja stała)
  • ewa gonzales - 10zł (deklaracja stała)
  • Agnieszka_K - 20zł(deklaracja jednorazowa) - data zaksięgowania 07.01.11
  • figa33 - 30zł(deklaracja stała) - data zaksięgowania 07.01.11 i 11.01.11
  • mala_czarna - 30zł (deklaracja jednorazowa) - data zaksięgowania 07.01.11
  • Colette - 20zł (deklaracja jednorazowa) - data zaksięgowania 07.01.11
  • asl - 5zł(deklaracja jednorazowa) - data zaksięgowania 07.01.11
  • mmd - 10zł (deklaracja stała) - data zaksięgowania 10.01.11
  • Awit - 10zł (deklaracja jednorazowa)
  • Agnieszka Sz. - 37zł (wpłata jednorazowa) - data zaksięgowania 10.01.11
  • Hekate1 - 20zł (deklaracja stała) -data zaksięgowania 11.01.11
  • Nikus - 15zł (wpłata jednorazowa) - data zaksięgowania 10.01.11
  • Ania J. (koleżanka EwyMarty, wpłata jednorazowa) - 50zł - data zaksięgowania 11.01.11
  • Aneta Grymek - 10zł (deklaracja stała)
  • WiosnaA - 30zł (wpłata jednorazowa)

Dzisiaj swoją pomoc w postaci deklaracji stałej zaoferowała Aneta Grymek - zaoferowała 10zł miesięcznie :laugh2_2:, przyszła nam z pomocą WiosnaA- wpłacił 30zł. To daje nam razem:

150zł deklaracji stałych i 217zł deklaracji jednorazowych

Pięknie Wam dziękujemy :Rose:

Posted

pola53 napisał(a):
Podaj mi na PW swój numer telefonu, w między czasie otwórz dwa okna i spróbujemy razem, OK?

Pola, mieszkam za granica wiec dzwonienie do Polski kosztuje mnie fortune! :(

Sprobowalam jeszcze raz, dziala:?

Posted

Nooks napisał(a):
widze ze nie dziala :( eh zycie

Nooks,
otwórz sobie stronę dogo w dwóch oknach
w I oknie wejdź w "ustawienia" (które są na samej górze strony): potem po prawej stronie w "Edytuj sygnaturę"
w II oknie przygotuj sobie stronę z wątkiem Rufusa, najedz na banerek i skopiuj - kliknij w prawy przycisk myszki - pojawi Ci się kilka poleceń, wybierz "Kopiuj adres obrazka"
Wróć do Iszego okna: W "Edytuj sygnaturę" poszukaj wśród czcionki, numeracji itd. takiego małego obrazka - "Dodaj grafikę". Kliknij na to, wymarz "http" i wstaw to co skopiowałaś z IIgo okienka.

Powinien Ci się pojawić obrazek! Teraz wróć do Igo okna, skopiuj adres strony, z powrotem wracasz do IIgo okienka, klikasz raz lewym przyciskiem na obrazek (powinny Ci się pojawić takie małe kwadraciki wokół obrazka. Na pasku wybierz taki mały globusik "Wstaw odnośnik". I to chyba wszystko. Zapisujesz sygnaturę i już

Posted

AniaGucio napisał(a):
Uczę się do egzaminu z rachunkowości :( Księgową to ja raczej nie będę :bigcry:

skąd ja znam ten ból;/ a jak tu się uczyć jak trzeba wszystkie wątki oblecieć ;)

Dobranoc Rufusku:)

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
skąd ja znam ten ból;/ a jak tu się uczyć jak trzeba wszystkie wątki oblecieć ;)

Dobranoc Rufusku:)

No jest ciężko, szczególnie teraz, kiedy trzeba pozyskać deklaracje stałe... ale jakoś damy radę ;)

Dobranoc cioteczki i wujkowie !!

Posted

[quote name='AniaGucio']Nooks,
otwórz sobie stronę dogo w dwóch oknach
w I oknie wejdź w "ustawienia" (które są na samej górze strony): potem po prawej stronie w "Edytuj sygnaturę"
w II oknie przygotuj sobie stronę z wątkiem Rufusa, najedz na banerek i skopiuj - kliknij w prawy przycisk myszki - pojawi Ci się kilka poleceń, wybierz "Kopiuj adres obrazka"
Wróć do Iszego okna: W "Edytuj sygnaturę" poszukaj wśród czcionki, numeracji itd. takiego małego obrazka - "Dodaj grafikę". Kliknij na to, wymarz "http" i wstaw to co skopiowałaś z IIgo okienka.

Powinien Ci się pojawić obrazek! Teraz wróć do Igo okna, skopiuj adres strony, z powrotem wracasz do IIgo okienka, klikasz raz lewym przyciskiem na obrazek (powinny Ci się pojawić takie małe kwadraciki wokół obrazka. Na pasku wybierz taki mały globusik "Wstaw odnośnik". I to chyba wszystko. Zapisujesz sygnaturę i już

Aniu, utknelam na tym, ze jak wklejam link banerka to wcale nie pojawia mi sie obrazek, tylko sa same litery czyli www.dogmania.pl/threads...... itd.

Nie wiem czemu tak sie dzieje?

Posted

[quote name='Nooks']Aniu, utknelam na tym, ze jak wklejam link do obrazka i piszesz ze powinien sie pojawic, to wcale sie nie pojawia.. Tylko sa same litery czyli www.dogmania.pl/threads...... itd.

Nie wiem czemu tak sie dzieje?

Nie ma potrzeby wklejać dodatkowo linku... Banerki Polubkowe są już podlinkowanymi gotowcami.
Wystarczy skopiować obrazek z wątku, wkleić w sygnaturę i zatwierdzić...;)

Zatwierdzony obrazek sam potem będzie otwierał wątek...:lol:

Posted

UBOCZE napisał(a):
Nie ma potrzeby wklejać dodatkowo linku... Banerki Polubkowe są już podlinkowanymi gotowcami.
Wystarczy skopiować obrazek z wątku, wkleić w sygnaturę i zatwierdzić...;)

Kurcze, to my się tutaj tak męczymy ...

Posted

1. Kopiuj banerek
2. Kliknij "ustawienia" (u góry)
3. Wciśnij "edytuj sygnaturę" (po lewej stronie)
4. Wklej banerek w sygnaturę
5. Wciśnij "zapisz sygnaturę" i gotowe...:loveu::loveu::loveu:

Życzę Wam Powodzenia i Dobrej Nocy!!!:lol::lol::lol:

Posted

[FONT=Arial Black]Witajcie cioteczki:multi:Dianko 79:klacz::buzi::sweetCyb::Rose:juhu ale cudnie wyczarowalas:multi::loveu:Rufiasku caluski ogromne w niochalka twego slicznego![/FONT]