Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja z 30 podniosę na 40, żeby na zamknięcie dnia było okrągłe 100. Być może pomogą nam wykładowcy z US, ale pani, która obiecała pomyśleć nad rozpropagowaniem wątku Rufusa jest obecnie na konferencji za granicą. Musimy dać pieskowi szansę!!

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Łatwiej zbierać poza dogo, bo tu wszyscy "zapakowani" po uszy. No i fanty na bazarki mogą dać.
Ciekawe, czemu nikt nie chce adoptować takiego ślicznego psiaka? Muszę nad tym popracować:hmmmm:

Posted

Aniu, wysłałam Ci właśnie 37 zl dla Rufusa. To kasa, o której pisałam u Kaira. Zostało mi 73 zł z pieniędzy, które dostałam od sąsiadki Agnieszki Sz. do podziału na Kaira i Rufusa:-) Kajuś dostał 36, a Rufus 37 zł. Powinny dojść w poniedziałek;-)
Agnieszce dziękuję pięknie kolejny raz za zaufanie:-)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Aniu, wysłałam Ci właśnie 37 zl dla Rufusa. To kasa, o której pisałam u Kaira. Zostało mi 73 zł z pieniędzy, które dostałam od sąsiadki Agnieszki Sz. do podziału na Kaira i Rufusa:-) Kajuś dostał 36, a Rufus 37 zł. Powinny dojść w poniedziałek;-)
Agnieszce dziękuję pięknie kolejny raz za zaufanie:-)

Ewo, podziękuj Pani Agnieszce także ode mnie - to już kolejny raz jak nam pomaga:)

Posted

[FONT=Arial Black]Rufuskowi potrzebne są bardzo pilnie deklaracje!!! W przeciwnym razie znajdzie się w schronie. Bardzo go szkoda! POMOCY!!!!!!![/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]

Posted

Ninti napisał(a):
Ewa Marta, a co się stało z tym kotem, który był na działkach z Rufusem?

Kotek ma się dobrze, ma na imię Diesel i zamieszkał w kocim raju u mojej mamy ;) Zdjęcia są zdaje się stronę wcześniej, może dwie - strona 28 ;)

Posted

[quote name='UBOCZE'][FONT=Arial Black]Rufuskowi potrzebne są bardzo pilnie deklaracje!!! W przeciwnym razie znajdzie się w schronie. Bardzo go szkoda! POMOCY!!!!!!![/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]

Adam, link do wątku Rufusa na facebook'u podeśle Ci jutro - dzisiaj już nie zdążyłam dokończyć :(

Posted

AniaGucio napisał(a):
Adam, link do wątku Rufusa na facebook'u podeśle Ci jutro - dzisiaj już nie zdążyłam dokończyć :(

O, ja też chcę, podaj publicznie :razz:

Posted

Ninti napisał(a):
O, ja też chcę, podaj publicznie :razz:

Wrzucę jutro na wątek Rufusa :)

UBOCZE napisał(a):
Może cioteczka Polubek lub wujaszek Cajus by nas poratowali... Tylko Cajus zbanowany. Zaraz napiszę i poproszę. Może znajdą czas i dadzą radę pomóc...

Jeżeli masz taką możliwość i będą mieli czas, to byłoby cudownie !!

Posted

Ninti napisał(a):
Ewa Marta, a co się stało z tym kotem, który był na działkach z Rufusem?

Najpierw był u Ani, a teraz mieszka u jej Mamy, z innymi kociakami i jest mu zdecydowanie raźniej:-) Ania zabrała Diesla tego samego dnia, co Rufusa z działek. Najpierw odwiozłyśmy Rufusa do lecznicy, a potem Ania wróciła po kociaka:-)

Posted

Awit napisał(a):
DOstałam zaproszenie, 10zł jednorazwow, nie wyskrobię na stałą.
Chciałabym, ale nie mam.

Szkoda, że nie stała... ale każda złotówka jest na wagę złota, tak więc bardzo, ale to bardzo dziękujemy :loveu: za odzew na zaproszenie i deklarację

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Najpierw był u Ani, a teraz mieszka u jej Mamy, z innymi kociakami i jest mu zdecydowanie raźniej:-) Ania zabrała Diesla tego samego dnia, co Rufusa z działek. Najpierw odwiozłyśmy Rufusa do lecznicy, a potem Ania wróciła po kociaka:-)

DIESEL... Cudne imię... Rozumiem, że nie bez powodu :lol:

Posted

Ewa Marta napisał(a):

Pojechaliśmy wszyscy w trójkę na wakacje - Gucek, Diesel i ja, do mojej mamy. Potem było wesele, podróż poślubna i Diesel tak się zadomowił u mamy, że ciężko by mu chyba było wrócić do małego mieszkania. Tam ma o wiele więcej przestrzeni no i kumpli w ilości 3 kotów i 1 kotki. Poza tym, mama i młodszy brat się w nim zakochali :)

Posted

Ninti napisał(a):
DIESEL... Cudne imię... Rozumiem, że nie bez powodu :lol:

Tak, jak mruczy to wydaje dźwięk podobny do dźwięków wydobywających się spod maski diesla ;) Skojarzenie mojego męża... i już tak zostało :)

Posted

AniaGucio napisał(a):
Pojechaliśmy wszyscy w trójkę na wakacje - Gucek, Diesel i ja, do mojej mamy. Potem było wesele, podróż poślubna i Diesel tak się zadomowił u mamy, że ciężko by mu chyba było wrócić do małego mieszkania. Tam ma o wiele więcej przestrzeni no i kumpli w ilości 3 kotów i 1 kotki. Poza tym, mama i młodszy brat się w nim zakochali :)

Święta prawda :). Kochamy go baaardzo. Pisząc do was teraz, jestem otoczona białym po prawej ,czarnym i szarym po lewej, a jedno czarne leży za mną na oparciu kanapy. Diesel tak mruczy jak silnik Diesel'a, i jak się go dotknie kiedy spi, robi takie przecudne wysokotonowe mrrruu. Bajka, człowiek nigdy nie jest sam :). Tylko Chorus, kotek wzięty ze schroniska ze wszystkimi możliwymi chorobami to samotnik i śpi, jak zawsze, w mojej sypialni, na moim łóżku, na mojej poduszce i zawsze muszę go prosić, żeby się trochę przesunął :).

Posted

1, 2, 3, 4...5. Też miałam 5 kotów przez kilka lat. Teraz są trzy, ale za to psów więcej ;)
Inaczej zapisałabym się w kolejkę społeczną do Rufuska :lol: