pola53 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 To ja z 30 podniosę na 40, żeby na zamknięcie dnia było okrągłe 100. Być może pomogą nam wykładowcy z US, ale pani, która obiecała pomyśleć nad rozpropagowaniem wątku Rufusa jest obecnie na konferencji za granicą. Musimy dać pieskowi szansę!! Quote
mmd Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Łatwiej zbierać poza dogo, bo tu wszyscy "zapakowani" po uszy. No i fanty na bazarki mogą dać. Ciekawe, czemu nikt nie chce adoptować takiego ślicznego psiaka? Muszę nad tym popracować:hmmmm: Quote
Ewa Marta Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Aniu, wysłałam Ci właśnie 37 zl dla Rufusa. To kasa, o której pisałam u Kaira. Zostało mi 73 zł z pieniędzy, które dostałam od sąsiadki Agnieszki Sz. do podziału na Kaira i Rufusa:-) Kajuś dostał 36, a Rufus 37 zł. Powinny dojść w poniedziałek;-) Agnieszce dziękuję pięknie kolejny raz za zaufanie:-) Quote
haliza Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Zaglądam do małego, na razie tyle mogę :oops: Quote
AniaGucio Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Ewa Marta napisał(a):Aniu, wysłałam Ci właśnie 37 zl dla Rufusa. To kasa, o której pisałam u Kaira. Zostało mi 73 zł z pieniędzy, które dostałam od sąsiadki Agnieszki Sz. do podziału na Kaira i Rufusa:-) Kajuś dostał 36, a Rufus 37 zł. Powinny dojść w poniedziałek;-) Agnieszce dziękuję pięknie kolejny raz za zaufanie:-) Ewo, podziękuj Pani Agnieszce także ode mnie - to już kolejny raz jak nam pomaga:) Quote
Ninti Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ewa Marta, a co się stało z tym kotem, który był na działkach z Rufusem? Quote
UBOCZE Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [FONT=Arial Black]Rufuskowi potrzebne są bardzo pilnie deklaracje!!! W przeciwnym razie znajdzie się w schronie. Bardzo go szkoda! POMOCY!!!!!!![/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] Quote
AniaGucio Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Ninti napisał(a):Ewa Marta, a co się stało z tym kotem, który był na działkach z Rufusem? Kotek ma się dobrze, ma na imię Diesel i zamieszkał w kocim raju u mojej mamy ;) Zdjęcia są zdaje się stronę wcześniej, może dwie - strona 28 ;) Quote
AniaGucio Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='UBOCZE'][FONT=Arial Black]Rufuskowi potrzebne są bardzo pilnie deklaracje!!! W przeciwnym razie znajdzie się w schronie. Bardzo go szkoda! POMOCY!!!!!!![/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] Adam, link do wątku Rufusa na facebook'u podeśle Ci jutro - dzisiaj już nie zdążyłam dokończyć :( Quote
AniaGucio Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 UBOCZE napisał(a):A czy Rufusek ma swój banerek? Nie, nie ma Quote
Ninti Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 AniaGucio napisał(a):Adam, link do wątku Rufusa na facebook'u podeśle Ci jutro - dzisiaj już nie zdążyłam dokończyć :( O, ja też chcę, podaj publicznie :razz: Quote
UBOCZE Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Może cioteczka Polubek lub wujaszek Cajus by nas poratowali... Tylko Cajus zbanowany. Zaraz napiszę i poproszę. Może znajdą czas i dadzą radę pomóc... Quote
AniaGucio Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Ninti napisał(a):O, ja też chcę, podaj publicznie :razz: Wrzucę jutro na wątek Rufusa :) UBOCZE napisał(a):Może cioteczka Polubek lub wujaszek Cajus by nas poratowali... Tylko Cajus zbanowany. Zaraz napiszę i poproszę. Może znajdą czas i dadzą radę pomóc... Jeżeli masz taką możliwość i będą mieli czas, to byłoby cudownie !! Quote
Awit Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 DOstałam zaproszenie, 10zł jednorazwow, nie wyskrobię na stałą. Chciałabym, ale nie mam. Quote
Ewa Marta Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ninti napisał(a):Ewa Marta, a co się stało z tym kotem, który był na działkach z Rufusem? Najpierw był u Ani, a teraz mieszka u jej Mamy, z innymi kociakami i jest mu zdecydowanie raźniej:-) Ania zabrała Diesla tego samego dnia, co Rufusa z działek. Najpierw odwiozłyśmy Rufusa do lecznicy, a potem Ania wróciła po kociaka:-) Quote
AniaGucio Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Awit napisał(a):DOstałam zaproszenie, 10zł jednorazwow, nie wyskrobię na stałą. Chciałabym, ale nie mam. Szkoda, że nie stała... ale każda złotówka jest na wagę złota, tak więc bardzo, ale to bardzo dziękujemy :loveu: za odzew na zaproszenie i deklarację Quote
Ninti Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ewa Marta napisał(a):Najpierw był u Ani, a teraz mieszka u jej Mamy, z innymi kociakami i jest mu zdecydowanie raźniej:-) Ania zabrała Diesla tego samego dnia, co Rufusa z działek. Najpierw odwiozłyśmy Rufusa do lecznicy, a potem Ania wróciła po kociaka:-) DIESEL... Cudne imię... Rozumiem, że nie bez powodu :lol: Quote
AniaGucio Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Ewa Marta napisał(a):Najpierw był u Ani, a teraz mieszka u jej Mamy, z innymi kociakami i jest mu zdecydowanie raźniej:-) Ania zabrała Diesla tego samego dnia, co Rufusa z działek. Najpierw odwiozłyśmy Rufusa do lecznicy, a potem Ania wróciła po kociaka:-) Pojechaliśmy wszyscy w trójkę na wakacje - Gucek, Diesel i ja, do mojej mamy. Potem było wesele, podróż poślubna i Diesel tak się zadomowił u mamy, że ciężko by mu chyba było wrócić do małego mieszkania. Tam ma o wiele więcej przestrzeni no i kumpli w ilości 3 kotów i 1 kotki. Poza tym, mama i młodszy brat się w nim zakochali :) Quote
AniaGucio Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Ninti napisał(a):DIESEL... Cudne imię... Rozumiem, że nie bez powodu :lol: Tak, jak mruczy to wydaje dźwięk podobny do dźwięków wydobywających się spod maski diesla ;) Skojarzenie mojego męża... i już tak zostało :) Quote
pola53 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 AniaGucio napisał(a):Pojechaliśmy wszyscy w trójkę na wakacje - Gucek, Diesel i ja, do mojej mamy. Potem było wesele, podróż poślubna i Diesel tak się zadomowił u mamy, że ciężko by mu chyba było wrócić do małego mieszkania. Tam ma o wiele więcej przestrzeni no i kumpli w ilości 3 kotów i 1 kotki. Poza tym, mama i młodszy brat się w nim zakochali :) Święta prawda :). Kochamy go baaardzo. Pisząc do was teraz, jestem otoczona białym po prawej ,czarnym i szarym po lewej, a jedno czarne leży za mną na oparciu kanapy. Diesel tak mruczy jak silnik Diesel'a, i jak się go dotknie kiedy spi, robi takie przecudne wysokotonowe mrrruu. Bajka, człowiek nigdy nie jest sam :). Tylko Chorus, kotek wzięty ze schroniska ze wszystkimi możliwymi chorobami to samotnik i śpi, jak zawsze, w mojej sypialni, na moim łóżku, na mojej poduszce i zawsze muszę go prosić, żeby się trochę przesunął :). Quote
Ninti Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 1, 2, 3, 4...5. Też miałam 5 kotów przez kilka lat. Teraz są trzy, ale za to psów więcej ;) Inaczej zapisałabym się w kolejkę społeczną do Rufuska :lol: Quote
pola53 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 No ja też mam dwa duże pieski, jeden w awatarze, a drugi to sunia mieszaniec tej samej wielkości co Onka bez oka, odebrana z meliny. Quote
pola53 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Pobudka, cioteczki i wujkowie. Czemu wy śpicie skoro ja już nie śpię? Zaglądać mi tu na wątek. A tak w ogóle, to DZIEŃ DOBRY. :) Quote
Recommended Posts