AniaGucio Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 AMIGA napisał(a):I ja przybieglam tu na zaproszenie AniGucio. Niestety finansowo u mnie straszna klapa, wiec nie bardzo mogę pomoc :-( ... ale możesz nas czasami odwiedzić :cool3:, zapraszamy !! Quote
Maruda666 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Potwierdzam na wątku stałą deklaracje 10zł ( niestety tylko tyle wyskrobię :( ) Quote
AniaGucio Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Maruda666 napisał(a):Potwierdzam na wątku stałą deklaracje 10zł ( niestety tylko tyle wyskrobię :( ) Dziękujemy Marudzie666 :Rose: Widzę, że na bazarkach sporawy ruch, tłok wręcz ;) - super!! Quote
AniaGucio Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Wieczorkiem, tj. koło 22.00 siądę i podsumuję dzień - całkiem udany dzień :) Quote
Ewa Marta Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ale ruch! Super, że Rufus doczekał się w końcu tylu odwiedzin i bezcennych deklaracji!!!! Dziewczyny, jesteście SUPER!!! Quote
pola53 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 I ja się też bardzo cieszę, bo widzę dla piesia światełko w tunelu :). Quote
AniaGucio Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Podsumowując dzisiejszy dzień, mamy: [LIST] [*]ronja - 20zł (deklaracja stała) [*]pola53 - 30zł (deklaracja stała) [*]Maruda666 - 10zł (deklaracja stała) [*]ewa gonzales - 5zł (deklaracja stała) [*]Agnieszka_K - 20zł (deklaracja jednorazowa) - data zaksięgowania 07.01.11 [*]figa33 - 10zł (deklaracja stała) - data zaksięgowania 07.01.11 [*]mala_czarna - 30zł (deklaracja jednorazowa) - data zaksięgowania 07.01.11 [*]Colette - 20zł (deklaracja jednorazowa) - data zaksięgowania 07.01.11 [*]asl - 5zł (deklaracja jednorazowa) - data zaksięgowania 07.01.11 [/LIST] W sumie: 75zł (deklaracje stałe) i 75zł (deklaracje jednorazowa) Pięknie Wam wszystkim dziewczyny dziękuję !! :Rose: Quote
mala_czarna Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Aniu, a hotel u Jamora ile będzie kosztować? Ja na swojego psa też mam mało deklaracji. Jedyne co mnie ratuje to bazarki, ale otwarcie przyznam, że strasznie nie lubię robić ;) Quote
AniaGucio Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 A nie napisałam w pierwszym poście? Koszt pobytu z jedzeniem wyniesie 450zł. Do tej pory płaciłam 300zł i też bywało krucho, czasami kończyliśmy miesiąc na minusie. W takich sytuacjach zakładałam ze swoich i szukałam rzeczy na kolejne bazarki, pozbywając się czasami czegoś w czym mogłabym jeszcze pochodzić. Nie jest łatwo zebrać deklaracje na psa, który nie jest nowy na dogo. Rufus to mój 'pierwszy' pies (dzięki niemu jestem na dogo); jak zaczynałam nie zdawałam sobie sprawy jak ważne jest zebranie deklaracji już na starcie :( ... Quote
mala_czarna Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Nie martw się, jakoś trzeba będzie dać radę. Obraczus miała kiedyś pod opieką Staszka (nie wiem czy kojarzysz), który też straszliwie się zasiedział w hotelu, troszkę było z nim problemów wychowawczych, ale w końcu i na niego przyszła pora, jest już w DS :) Quote
AniaGucio Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 mala_czarna napisał(a):Nie martw się, jakoś trzeba będzie dać radę. Obraczus miała kiedyś pod opieką Staszka (nie wiem czy kojarzysz), który też straszliwie się zasiedział w hotelu, troszkę było z nim problemów wychowawczych, ale w końcu i na niego przyszła pora, jest już w DS :) Oby tak było i z Rufusem !! :) Quote
Agnieszka_K Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Na pewno tak będzie z Rufuskiem też! ja niestety na stałą deklarację mogę dać tylko 10, jak będzie sposobność będę wysyłać coś więcej;) trzeba tu więcej osób pościągać - grosz do grosz i będzie miał opłacone-trzymam bardzo kciuki! Quote
AniaGucio Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Agnieszka_K napisał(a):Na pewno tak będzie z Rufuskiem też! ja niestety na stałą deklarację mogę dać tylko 10, jak będzie sposobność będę wysyłać coś więcej;) trzeba tu więcej osób pościągać - grosz do grosz i będzie miał opłacone-trzymam bardzo kciuki! Agnieszko, tak jak już wcześniej pisałam - deklaracja nie musi być nie wiadomo jak wysoka - najważniejsze, że JEST i to stała :)... tak więc bardzo dziękuję za te 10zł :buzi:Wiadomo, że każdy z nas ma jeszcze kilka innych psów, którym pomaga, albo chce pomóc. Mam taką cichą nadzieję, że jeszcze kilka osób nas wesprze :) Quote
Agnieszka_K Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ania działaj i zapraszaj cioteczki i wujeczków - Rufusek musi nazbierać na utrzymanie,na pewno znajdą się jeszcze jakieś dobre duszyczki - nie możesz ciągle rzeczy wysprzedawać ;) Quote
Colette Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 AniaGucio napisał(a): Colette - 20zł (deklaracja ?????) Wpłata jest jednorazowa - ale będe się starała zajrzeć od czasu do czasu i coś podrzucić w miarę możliwości. Pozdrawiam! Quote
AniaGucio Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Colette napisał(a):Wpłata jest jednorazowa - ale będe się starała zajrzeć od czasu do czasu i coś podrzucić w miarę możliwości. Pozdrawiam! Bardzo dziękuję Colette :) Quote
mala_czarna Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Mój przelew poszedł. Powinien dzisiaj dotrzeć. Quote
Neigh Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ja cały czas podczytuję......każdy pies prędzej czy poźniej znajduje dom - trzeba w to po prostu wierzyć. na razie nie mam jak pomóc finansowo, bo sie trochę spłukałam przy kociej okazji....Ale nic nie trwa wiecznie. Tylko jeden tymczas mi już został...... Quote
AniaGucio Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Neigh napisał(a):Ja cały czas podczytuję......każdy pies prędzej czy poźniej znajduje dom - trzeba w to po prostu wierzyć. na razie nie mam jak pomóc finansowo, bo sie trochę spłukałam przy kociej okazji....Ale nic nie trwa wiecznie. Tylko jeden tymczas mi już został...... Neigh, kto wie czy nie będę potrzebowała Twojej pomocy... u mojej babci na podwórku pojawiła się nowa kotka... bidne to takie, ostatnio coś choruje, ale dzikus straszny. Trzeba będzie ją złapać, podleczyć i koniecznie wysterylizować. Problemem jest to, że nie bardzo wiemy jak cholerę złapać. Quote
Nadziejka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 :iloveyou::thumbs:Aniu ale cudnie:loveu:juz wiecej cioteczek janiolkow u psiaczka! bedzie dobrze musi byc! [FONT=Courier New]Marudko666:sweetCyb::B-fly::buzi:kochana sercem dzieki dzieki piekne:loveu::loveu:Anusiowa Mamo jak korzonki ?[/FONT] Quote
AniaGucio Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 [quote name='ewa gonzales']:iloveyou::thumbs:Aniu ale cudnie:loveu:juz wiecej cioteczek janiolkow u psiaczka! bedzie dobrze musi byc! [FONT=Courier New]Marudko666:sweetCyb::B-fly::buzi:kochana sercem dzieki dzieki piekne:loveu::loveu:Anusiowa Mamo jak korzonki ?[/FONT] U mamy trochę lepiej, ale cięzko jej jeszcze siedzieć... później, jak zdoła oczywiście, siądzie i sama napisze Quote
pola53 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 I hop w górę!!! A korzonki trochę lepiej :). Quote
UBOCZE Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Jestem, zaglądam do Rufuska. Jestem nieco przedeklarowany, już o dobre kilkadzeisiat złotych za dużo, ale gdy tylko któryś z moich znajdzie DS, pierwszym wziętym pod uwagę będzie Rufus... Myślę, że powinniśmy Ani pomóc w rozesłaniu wątku... Quote
Recommended Posts