Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AMIGA napisał(a):
I ja przybieglam tu na zaproszenie AniGucio. Niestety finansowo u mnie straszna klapa, wiec nie bardzo mogę pomoc :-(

... ale możesz nas czasami odwiedzić :cool3:, zapraszamy !!

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Maruda666 napisał(a):
Potwierdzam na wątku stałą deklaracje 10zł ( niestety tylko tyle wyskrobię :( )

Dziękujemy Marudzie666 :Rose:

Widzę, że na bazarkach sporawy ruch, tłok wręcz ;) - super!!

Posted

Podsumowując dzisiejszy dzień, mamy:

[LIST]
[*]ronja - 20zł (deklaracja stała)
[*]pola53 - 30zł (deklaracja stała)
[*]Maruda666 - 10zł (deklaracja stała)
[*]ewa gonzales - 5zł (deklaracja stała)
[*]Agnieszka_K - 20zł (deklaracja jednorazowa) - data zaksięgowania 07.01.11
[*]figa33 - 10zł (deklaracja stała) - data zaksięgowania 07.01.11
[*]mala_czarna - 30zł (deklaracja jednorazowa) - data zaksięgowania 07.01.11
[*]Colette - 20zł (deklaracja jednorazowa) - data zaksięgowania 07.01.11
[*]asl - 5zł (deklaracja jednorazowa) - data zaksięgowania 07.01.11
[/LIST]
W sumie: 75zł (deklaracje stałe) i 75zł (deklaracje jednorazowa)

Pięknie Wam wszystkim dziewczyny dziękuję !! :Rose:

Posted

A nie napisałam w pierwszym poście? Koszt pobytu z jedzeniem wyniesie 450zł. Do tej pory płaciłam 300zł i też bywało krucho, czasami kończyliśmy miesiąc na minusie. W takich sytuacjach zakładałam ze swoich i szukałam rzeczy na kolejne bazarki, pozbywając się czasami czegoś w czym mogłabym jeszcze pochodzić. Nie jest łatwo zebrać deklaracje na psa, który nie jest nowy na dogo. Rufus to mój 'pierwszy' pies (dzięki niemu jestem na dogo); jak zaczynałam nie zdawałam sobie sprawy jak ważne jest zebranie deklaracji już na starcie :( ...

Posted

Nie martw się, jakoś trzeba będzie dać radę. Obraczus miała kiedyś pod opieką Staszka (nie wiem czy kojarzysz), który też straszliwie się zasiedział w hotelu, troszkę było z nim problemów wychowawczych, ale w końcu i na niego przyszła pora, jest już w DS :)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Nie martw się, jakoś trzeba będzie dać radę. Obraczus miała kiedyś pod opieką Staszka (nie wiem czy kojarzysz), który też straszliwie się zasiedział w hotelu, troszkę było z nim problemów wychowawczych, ale w końcu i na niego przyszła pora, jest już w DS :)

Oby tak było i z Rufusem !! :)

Posted

Na pewno tak będzie z Rufuskiem też!
ja niestety na stałą deklarację mogę dać tylko 10, jak będzie sposobność będę wysyłać coś więcej;)
trzeba tu więcej osób pościągać - grosz do grosz i będzie miał opłacone-trzymam bardzo kciuki!

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
Na pewno tak będzie z Rufuskiem też!
ja niestety na stałą deklarację mogę dać tylko 10, jak będzie sposobność będę wysyłać coś więcej;)
trzeba tu więcej osób pościągać - grosz do grosz i będzie miał opłacone-trzymam bardzo kciuki!

Agnieszko, tak jak już wcześniej pisałam - deklaracja nie musi być nie wiadomo jak wysoka - najważniejsze, że JEST i to stała :)... tak więc bardzo dziękuję za te 10zł :buzi:Wiadomo, że każdy z nas ma jeszcze kilka innych psów, którym pomaga, albo chce pomóc. Mam taką cichą nadzieję, że jeszcze kilka osób nas wesprze :)

Posted

AniaGucio napisał(a):

• Colette - 20zł (deklaracja ?????)

• Wpłata jest jednorazowa - ale będe się starała zajrzeć od czasu do czasu i coś podrzucić w miarę możliwości.
    Pozdrawiam!

Posted

Colette napisał(a):
    Wpłata jest jednorazowa - ale będe się starała zajrzeć od czasu do czasu i coś podrzucić w miarę możliwości.
    Pozdrawiam!

Bardzo dziękuję Colette :)

Posted

Ja cały czas podczytuję......każdy pies prędzej czy poźniej znajduje dom - trzeba w to po prostu wierzyć. na razie nie mam jak pomóc finansowo, bo sie trochę spłukałam przy kociej okazji....Ale nic nie trwa wiecznie. Tylko jeden tymczas mi już został......

Posted

Neigh napisał(a):
    Ja cały czas podczytuję......każdy pies prędzej czy poźniej znajduje dom - trzeba w to po prostu wierzyć. na razie nie mam jak pomóc finansowo, bo sie trochę spłukałam przy kociej okazji....Ale nic nie trwa wiecznie. Tylko jeden tymczas mi już został......

Neigh, kto wie czy nie będę potrzebowała Twojej pomocy... u mojej babci na podwórku pojawiła się nowa kotka... bidne to takie, ostatnio coś choruje, ale dzikus straszny. Trzeba będzie ją złapać, podleczyć i koniecznie wysterylizować. Problemem jest to, że nie bardzo wiemy jak cholerę złapać.

Posted

:iloveyou::thumbs:Aniu ale cudnie:loveu:juz wiecej cioteczek janiolkow u psiaczka! bedzie dobrze musi byc! [FONT=Courier New]Marudko666:sweetCyb::B-fly::buzi:kochana sercem dzieki dzieki piekne:loveu::loveu:Anusiowa Mamo jak korzonki ?[/FONT]

Posted

[quote name='ewa gonzales']:iloveyou::thumbs:Aniu ale cudnie:loveu:juz wiecej cioteczek janiolkow u psiaczka! bedzie dobrze musi byc! [FONT=Courier New]Marudko666:sweetCyb::B-fly::buzi:kochana sercem dzieki dzieki piekne:loveu::loveu:Anusiowa Mamo jak korzonki ?[/FONT]

U mamy trochę lepiej, ale cięzko jej jeszcze siedzieć... później, jak zdoła oczywiście, siądzie i sama napisze

Posted

Jestem, zaglądam do Rufuska. Jestem nieco przedeklarowany, już o dobre kilkadzeisiat złotych za dużo, ale gdy tylko któryś z moich znajdzie DS, pierwszym wziętym pod uwagę będzie Rufus...

Myślę, że powinniśmy Ani pomóc w rozesłaniu wątku...