pola53 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 No jasne, a ja po swojej mamie :). To tak z pokolenia na pokolenie idzie :). Quote
Mysza2 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 śliczne te kociaczki, pozdrowienia dla mamy Ani:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AniaGucio Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Mysza2 napisał(a):śliczne te kociaczki, pozdrowienia dla mamy Ani:loveu::loveu::loveu::loveu: Hehe... są jeszcze dwa - bury i łaciata ;) Quote
diana79 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 jestem i ja :-) oczywiście bardzo chętnie zrobię bazarek dla Rufusa :-) nie miałam czasu czytać całego wątku ale z tego co jest na pierwszej on na razie nie jest ogłaszany do adopcji? Quote
obraczus87 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Pilnie szukamy chętnych do pomocy w łapaniu szczeniaków w czwartek (6 stycznia) około godz. 9tej, lokalizacja Duczki niedaleko Wołomina. Na tą godzinę umówiony jest Pan z Palmerem, po odstrzeleniu matki szczeniaków będzie potrzebna pomoc w wyłapaniu szczeniaków (3). Każda para rąk potrzebna. Osoby ktore chca pomóc w łapaniu bądź moga pomóc finansowo (na start potrzebne jest 1300zł :( ) zapraszam na wątek --> http://www.dogomania.pl/threads/1990...nych-do-pomocy! Quote
AniaGucio Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 diana79 napisał(a):jestem i ja :-) oczywiście bardzo chętnie zrobię bazarek dla Rufusa :-) nie miałam czasu czytać całego wątku ale z tego co jest na pierwszej on na razie nie jest ogłaszany do adopcji? Wiesz co... był ogłaszany jako idealny pies stróżujący, którym niewątpliwie jest, ale zawsze się bałam, że nawet jeżeli ktoś go weźmie, to po tygodniu wróci do DT. Niestety, ma pewne zachowania, które należałoby wyeliminować, żeby był w pełni gotowy do adopcji. Quote
pola53 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Dziękuję za pozdrowienia. Bardzo to dla mnie ważne, teraz, bo wlaśnie cierpię na zapalenie korzonków :(. Quote
AniaGucio Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Lecę do work, ale wieczorkiem siądę i porozsyłam jeszcze kilka zaproszeń na wątek. Znalazłam kilka rzeczy na bazarek, kilka przedmiotów dostałam od cioci i Pań z sekretariatu uczelni, na której mama wykłada - opiszę i jutro wystawię :) Quote
Ewa Marta Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Podrzucam Rufusa, może ktoś się ulituje i dorzuci choć grosik deklaracji? Ja jak nie deklaracji, to może choć jednorazowo kilka groszy? Quote
AniaGucio Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Jeszcze dzisiaj zmienię pierwszy post na wątku Rufusa - nie ma tam żadnych informacji na temat tego co chcemy zrobić i dlaczego. Umieszczę też Rufusa na Facebook'u - może ktoś wpadnie. Quote
AniaGucio Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Widzę, że nie tylko ja nie śpię ;) Quote
Agnieszka_K Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 no tak - w końcu trzeba wszystkie wątki oblecieć ;) Quote
AniaGucio Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 No to zapraszam na bazarek - dochód zostanie przeznaczony na Rufuska :) Link: http://www.dogomania.pl/threads/199589-Bi%C5%BCuteria-w-ceny-od-2-do-10-%2822%29z%C5%82-na-Rufusa-Zapraszamy-do-19.01-godz.-23.00-!!?p=16050484#post16050484 Quote
Maruda666 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Jestem na zaproszenie Ewy G :) Myślałam o jakiejś stałej, ale jednak nie dam rady. Zapraszam na bazarek - po połowie na Rufusa i operację boksia Pablo http://www.dogomania.pl/threads/199518-TOTALNY-MISZ-MASZ-%28-i-kawa-i-herbata-%C5%9Bwieczki-i-pisad%C5%82a....%29 Quote
Agnieszka_K Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 na dzień dzisiejszy niestety muszę powstrzymać się z zakupkami, ale do 19 na pewno coś zdążę kupić bo fajne rzeczy:) Quote
AniaGucio Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Agnieszka_K napisał(a):na dzień dzisiejszy niestety muszę powstrzymać się z zakupkami, ale do 19 na pewno coś zdążę kupić bo fajne rzeczy:) Zapraszamy :) Quote
AniaGucio Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Rufusku, pokaż się !! Czy znajdzie się jeszcze kilka osób i wspomoże Rufcia deklaracjami?? Bardzo prosimy :modla: Quote
mala_czarna Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Jestem Aniu. Stałej deklaracji dać nie mogę, ale jednorazowo wspomogę grosikiem ;) Wyślij mi proszę na PW numer konta! Quote
AniaGucio Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 mala_czarna napisał(a):Jestem Aniu. Stałej deklaracji dać nie mogę, ale jednorazowo wspomogę grosikiem ;) Wyślij mi proszę na PW numer konta! Dziękuję :) Zaraz wyślę Quote
asl Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 AniaGucio napisał(a):Dziękuję :) Zaraz wyślę Aniu ja też proszę o nr konta. Wesprę piesia choć drobną cegiełką - 5 zł, bo niestety na stałe nie mogę się zadeklarować. Quote
figa33 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 dziękuję za zaproszenie deklaruję 10 zł miesięcznie na Rufusa niestety tylko tyle mogę ale idę na bazarek:cool3: Quote
AniaGucio Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 asl napisał(a):Aniu ja też proszę o nr konta. Wesprę piesia choć drobną cegiełką - 5 zł, bo niestety na stałe nie mogę się zadeklarować. Dziękuję - już wysyłam :) Quote
AniaGucio Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 figa33 napisał(a):dziękuję za zaproszenie deklaruję 10 zł miesięcznie na Rufusa niestety tylko tyle mogę ale idę na bazarek:cool3: Figa33, kocham Cię normalnie :loveu: Quote
AMIGA Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 I ja przybieglam tu na zaproszenie AniGucio. Niestety finansowo u mnie straszna klapa, wiec nie bardzo mogę pomoc :-( Quote
Recommended Posts