Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jestem i ja :-) oczywiście bardzo chętnie zrobię bazarek dla Rufusa :-)
nie miałam czasu czytać całego wątku ale z tego co jest na pierwszej on na razie nie jest ogłaszany do adopcji?

Posted

Pilnie szukamy chętnych do pomocy w łapaniu szczeniaków w czwartek (6 stycznia) około godz. 9tej, lokalizacja Duczki niedaleko Wołomina. Na tą godzinę umówiony jest Pan z Palmerem, po odstrzeleniu matki szczeniaków będzie potrzebna pomoc w wyłapaniu szczeniaków (3). Każda para rąk potrzebna.

Osoby ktore chca pomóc w łapaniu bądź moga pomóc finansowo (na start potrzebne jest 1300zł :( ) zapraszam na wątek --> http://www.dogomania.pl/threads/1990...nych-do-pomocy!

Posted

diana79 napisał(a):
jestem i ja :-) oczywiście bardzo chętnie zrobię bazarek dla Rufusa :-)
nie miałam czasu czytać całego wątku ale z tego co jest na pierwszej on na razie nie jest ogłaszany do adopcji?

Wiesz co... był ogłaszany jako idealny pies stróżujący, którym niewątpliwie jest, ale zawsze się bałam, że nawet jeżeli ktoś go weźmie, to po tygodniu wróci do DT. Niestety, ma pewne zachowania, które należałoby wyeliminować, żeby był w pełni gotowy do adopcji.

Posted

Lecę do work, ale wieczorkiem siądę i porozsyłam jeszcze kilka zaproszeń na wątek. Znalazłam kilka rzeczy na bazarek, kilka przedmiotów dostałam od cioci i Pań z sekretariatu uczelni, na której mama wykłada - opiszę i jutro wystawię :)

Posted

Jeszcze dzisiaj zmienię pierwszy post na wątku Rufusa - nie ma tam żadnych informacji na temat tego co chcemy zrobić i dlaczego.
Umieszczę też Rufusa na Facebook'u - może ktoś wpadnie.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Jestem Aniu. Stałej deklaracji dać nie mogę, ale jednorazowo wspomogę grosikiem ;)
Wyślij mi proszę na PW numer konta!

Dziękuję :) Zaraz wyślę

Posted

AniaGucio napisał(a):
Dziękuję :) Zaraz wyślę

Aniu ja też proszę o nr konta. Wesprę piesia choć drobną cegiełką - 5 zł, bo niestety na stałe nie mogę się zadeklarować.

Posted

asl napisał(a):
Aniu ja też proszę o nr konta. Wesprę piesia choć drobną cegiełką - 5 zł, bo niestety na stałe nie mogę się zadeklarować.

Dziękuję - już wysyłam :)

Posted

figa33 napisał(a):
dziękuję za zaproszenie
deklaruję 10 zł miesięcznie na Rufusa
niestety tylko tyle mogę
ale idę na bazarek:cool3:

Figa33, kocham Cię normalnie :loveu: