AniaGucio Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 pola53 napisał(a):Może będą spać razem :) I don't think so :) Quote
AniaGucio Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Dzisiaj, najpóźniej jutro ruszy książkowy bazarek :) http://www.dogomania.pl/threads/184042-Uder-construction-ksi%C4%85%C5%BCk-) Quote
AniaGucio Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 [quote name='AniaGucio']Dzisiaj, najpóźniej jutro ruszy książkowy bazarek :) http://www.dogomania.pl/threads/184042-Uder-construction-ksi%C4%85%C5%BCk-) ZAPRASZAM NA BAZAREK KSIĄŻKOWY - http://www.dogomania.pl/threads/184042-Ksi%C4%85%C5%BCki-diety-i-nie-tylko-)-Dla-Rufusa-i-Idola-do-02.05.10-godz.-23-00!Zapraszam Quote
Ewa Marta Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Rufusku, piękny psie:-( Wszyscy o Tobie zapomnieli:-( Quote
Luczater Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Ewa Marta napisał(a):Rufusku, piękny psie:-( Wszyscy o Tobie zapomnieli:-( Nie zapomnieli, nie zapomnieli. Nawet coś tam zalicytowali ;). Quote
AniaGucio Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Luczater napisał(a):Nie zapomnieli, nie zapomnieli. Nawet coś tam zalicytowali ;). Nawet całkiem sporo!! Dzięki Luczater :) Quote
Luczater Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Ewa Marta napisał(a):Teresko, dzięki!!!! No nie, Ewcia takie podziękowania zobowiązują ;). W takim razie zmieniam zdanie. Podnoszę cenę a książki odbiorę bezpośrednio u Rufuska. Quote
Ewa Marta Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Luczater napisał(a):No nie, Ewcia takie podziękowania zobowiązują ;). W takim razie zmieniam zdanie. Podnoszę cenę a książki odbiorę bezpośrednio u Rufuska. Jesteś niesamowita, ale nie dzięowałam Ci dlatego, żebyś podbijała cenę ale ze szczerego serducha:-) Pomogłaś Rufuskowi kiedyś i nadal pomagasz:-) Quote
carolinascotties Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 tu jest poszukiwany pies strozujacy :) http://www.dogomania.pl/threads/184300-Szukam-szczeniaka-tak-do-roku-kt%C3%B3ry-wyro%C5%9Bnie-na-duzego-ON-kowateg-i-dobrego-str%C3%B3%C5%BCa Quote
AniaGucio Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [quote name='carolinascotties']tu jest poszukiwany pies strozujacy :) http://www.dogomania.pl/threads/184300-Szukam-szczeniaka-tak-do-roku-kt%C3%B3ry-wyro%C5%9Bnie-na-duzego-ON-kowateg-i-dobrego-str%C3%B3%C5%BCa Hej Karol! :) Wprawdzie szukają szczeniaka, ale i tak napisałam Quote
carolinascotties Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 :) witaj Aniu - czasem sie zakochuja od pierwszego wejrzenia, a wtedy cala lista warunkow i wymogow nie ma znaczenia :) oby tak bylo :) Quote
AniaGucio Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 carolinascotties napisał(a)::) witaj Aniu - czasem sie zakochuja od pierwszego wejrzenia, a wtedy cala lista warunkow i wymogow nie ma znaczenia :) oby tak bylo :) Nici z tego -TZ nie chce dorosłego i "starego" psa - ze względu na przyzwyczajenia :( Quote
carolinascotties Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 AniaGucio napisał(a):Nici z tego -TZ nie chce dorosłego i "starego" psa - ze względu na przyzwyczajenia :( :( szukamy dalej... nie zalamujemy sie - chlopak bedzie miec dom - ja w to wierze! Quote
Ewa Marta Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 A ja wróciłam właśnie ze spaceru, na którym spotkałam sąsiadkę Agnieszkę (nick Agnii), która ni mniej, ni więcej, tylko dała mi dla Rufuska 100 zł:-) Bardzo Ci Agnieszko dzięuję (obiecałaś, że zajrzysz na wątek;-) ) i wpłacam dzisiaj kase na konto Ani. Nie musze Wam chyba mówić, jak bardzo się cieszę z tego prezentu dla naszego Chłopaka:-) Quote
AniaGucio Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Wystawiłam "The Best of Bollywood". Podrzucajcie od czasu do czasu: http://www.dogomania.pl/threads/184491-The-Best-of-Bollywood-TANIZNA-!!-Dla-Rufuska-i-Idola-do-04.05.-godz.-23-00?p=14570448#post14570448 Quote
AniaGucio Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Ewa Marta napisał(a):A ja wróciłam właśnie ze spaceru, na którym spotkałam sąsiadkę Agnieszkę (nick Agnii), która ni mniej, ni więcej, tylko dała mi dla Rufuska 100 zł:-) Bardzo Ci Agnieszko dzięuję (obiecałaś, że zajrzysz na wątek;-) ) i wpłacam dzisiaj kase na konto Ani. Nie musze Wam chyba mówić, jak bardzo się cieszę z tego prezentu dla naszego Chłopaka:-) Niewątpliwie taki zastrzyk gotówki ratuje nam pupy - dziękujemy Agnii!! Quote
Agnii Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Witam Kochane Forum Rufuskowe. Cieszę się, że choć trochę pomogłam bo ostatnio strasznie zawaliłam .. obiecałam Ewie smakołyki dla Rufuska, ale jakoś nie było mi ciągle po drodze do sklepu, a mój mąż, który przeważnie robi zakupy jedzeniowe, na moje prośby o kupno psich smakołyków, burczał, abym mu nie zawracała głowy tylko abym sama ruszyła tyłek i pojechała do sklepu. Miałam więc ogromne wyrzuty sumienia, że tak Ewę i Rufuska zawiodłam, więc przynajmniej w ten "na leniwca" sposób trochę się przydałam. Quote
Ewa Marta Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Agnii napisał(a):Witam Kochane Forum Rufuskowe. Cieszę się, że choć trochę pomogłam bo ostatnio strasznie zawaliłam .. obiecałam Ewie smakołyki dla Rufuska, ale jakoś nie było mi ciągle po drodze do sklepu, a mój mąż, który przeważnie robi zakupy jedzeniowe, na moje prośby o kupno psich smakołyków, burczał, abym mu nie zawracała głowy tylko abym sama ruszyła tyłek i pojechała do sklepu. Miałam więc ogromne wyrzuty sumienia, że tak Ewę i Rufuska zawiodłam, więc przynajmniej w ten "na leniwca" sposób trochę się przydałam. Agnieszko, oby więcej takich "Leniwców" chciało pomagać Rufuskowi. Bardzo dziękujemy, to duża pomoc!!!! Quote
AniaGucio Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Witajcie Rufuskowe cioteczki!! Zamówiłam kolejny zestaw ogłoszeń dla Rufusa i tak się zastanawiam, czy zostawić tekst ogłoszenia i zmienić tylko zdjęcia Rufcia na bardziej wiosenne, czy też zmodyfikować tekst i zmienić zdjęcia?? Co sądzicie?? Quote
Ewa Marta Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='AniaGucio']Witajcie Rufuskowe cioteczki!! Zamówiłam kolejny zestaw ogłoszeń dla Rufusa i tak się zastanawiam, czy zostawić tekst ogłoszenia i zmienić tylko zdjęcia Rufcia na bardziej wiosenne, czy też zmodyfikować tekst i zmienić zdjęcia?? Co sądzicie??[/QUOTE] Zdjęcia trzeba zmienić,a le tekst chyba zostawić. Chyba, że masz pomysł, jak go zmodyfikować Aniu... Quote
AniaGucio Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Napisałam do Pati 3go z prośbą o zdjęcia, ale się nie odezwała :( Quote
AniaGucio Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Haha... dostałam właśnie od aka-niny pieniążki z bazarku, który przygotowała specjalnie dla naszych chłopaków - Rufuska i Idolka. Mamy dodatkowe 72zł, które podzielimy miedzy chłopaków!! :) :) DZIĘKUJEMY AKA_NINO !! Quote
aka_nina Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 AniaGucio napisał(a):Haha... dostałam właśnie od aka-niny pieniążki z bazarku, który przygotowała specjalnie dla naszych chłopaków - Rufuska i Idolka. Mamy dodatkowe 72zł, które podzielimy miedzy chłopaków!! :) :) DZIĘKUJEMY AKA_NINO !! To ja dziękuję za miłą rozmowę podczas oczekiwania na spóźniający się autobus :P Quote
Ewa Marta Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 AniaGucio napisał(a):Haha... dostałam właśnie od aka-niny pieniążki z bazarku, który przygotowała specjalnie dla naszych chłopaków - Rufuska i Idolka. Mamy dodatkowe 72zł, które podzielimy miedzy chłopaków!! :) :) DZIĘKUJEMY AKA_NINO !! Bardzo Ci pięknie dziękujemy!!!! Ustaliłyśmy z Anią, że przeleje mi połowę pieniędzy razem ze swoim zakończonym bazarkiem, w związku z tym na stronie Idolka wpłata pojawi sie lada dzień:-) Jestem Ci bardzo wdzięczna Aka_Nino za pomoc, każda złotówka jest dla nas ważna!!! A tyle złotówek jest tym ważniejsze i więcej za to możemy zrobić dla psiaków;-) Quote
Recommended Posts