Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Teresko, dzięki!!!!

No nie, Ewcia takie podziękowania zobowiązują ;).
W takim razie zmieniam zdanie. Podnoszę cenę a książki odbiorę bezpośrednio u Rufuska.

Posted

Luczater napisał(a):
No nie, Ewcia takie podziękowania zobowiązują ;).
W takim razie zmieniam zdanie. Podnoszę cenę a książki odbiorę bezpośrednio u Rufuska.

Jesteś niesamowita, ale nie dzięowałam Ci dlatego, żebyś podbijała cenę ale ze szczerego serducha:-) Pomogłaś Rufuskowi kiedyś i nadal pomagasz:-)

Posted

carolinascotties napisał(a):
:) witaj Aniu - czasem sie zakochuja od pierwszego wejrzenia, a wtedy cala lista warunkow i wymogow nie ma znaczenia :) oby tak bylo :)

Nici z tego -TZ nie chce dorosłego i "starego" psa - ze względu na przyzwyczajenia :(

Posted

A ja wróciłam właśnie ze spaceru, na którym spotkałam sąsiadkę Agnieszkę (nick Agnii), która ni mniej, ni więcej, tylko dała mi dla Rufuska 100 zł:-) Bardzo Ci Agnieszko dzięuję (obiecałaś, że zajrzysz na wątek;-) ) i wpłacam dzisiaj kase na konto Ani.
Nie musze Wam chyba mówić, jak bardzo się cieszę z tego prezentu dla naszego Chłopaka:-)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
A ja wróciłam właśnie ze spaceru, na którym spotkałam sąsiadkę Agnieszkę (nick Agnii), która ni mniej, ni więcej, tylko dała mi dla Rufuska 100 zł:-) Bardzo Ci Agnieszko dzięuję (obiecałaś, że zajrzysz na wątek;-) ) i wpłacam dzisiaj kase na konto Ani.
Nie musze Wam chyba mówić, jak bardzo się cieszę z tego prezentu dla naszego Chłopaka:-)

Niewątpliwie taki zastrzyk gotówki ratuje nam pupy - dziękujemy Agnii!!

Posted

Witam Kochane Forum Rufuskowe. Cieszę się, że choć trochę pomogłam bo ostatnio strasznie zawaliłam .. obiecałam Ewie smakołyki dla Rufuska, ale jakoś nie było mi ciągle po drodze do sklepu, a mój mąż, który przeważnie robi zakupy jedzeniowe, na moje prośby o kupno psich smakołyków, burczał, abym mu nie zawracała głowy tylko abym sama ruszyła tyłek i pojechała do sklepu. Miałam więc ogromne wyrzuty sumienia, że tak Ewę i Rufuska zawiodłam, więc przynajmniej w ten "na leniwca" sposób trochę się przydałam.

Posted

Agnii napisał(a):
Witam Kochane Forum Rufuskowe. Cieszę się, że choć trochę pomogłam bo ostatnio strasznie zawaliłam .. obiecałam Ewie smakołyki dla Rufuska, ale jakoś nie było mi ciągle po drodze do sklepu, a mój mąż, który przeważnie robi zakupy jedzeniowe, na moje prośby o kupno psich smakołyków, burczał, abym mu nie zawracała głowy tylko abym sama ruszyła tyłek i pojechała do sklepu. Miałam więc ogromne wyrzuty sumienia, że tak Ewę i Rufuska zawiodłam, więc przynajmniej w ten "na leniwca" sposób trochę się przydałam.

Agnieszko, oby więcej takich "Leniwców" chciało pomagać Rufuskowi. Bardzo dziękujemy, to duża pomoc!!!!

Posted

Witajcie Rufuskowe cioteczki!!

Zamówiłam kolejny zestaw ogłoszeń dla Rufusa i tak się zastanawiam, czy zostawić tekst ogłoszenia i zmienić tylko zdjęcia Rufcia na bardziej wiosenne, czy też zmodyfikować tekst i zmienić zdjęcia?? Co sądzicie??

Posted

[quote name='AniaGucio']Witajcie Rufuskowe cioteczki!!

Zamówiłam kolejny zestaw ogłoszeń dla Rufusa i tak się zastanawiam, czy zostawić tekst ogłoszenia i zmienić tylko zdjęcia Rufcia na bardziej wiosenne, czy też zmodyfikować tekst i zmienić zdjęcia?? Co sądzicie??[/QUOTE]

Zdjęcia trzeba zmienić,a le tekst chyba zostawić. Chyba, że masz pomysł, jak go zmodyfikować Aniu...

Posted

Haha... dostałam właśnie od aka-niny pieniążki z bazarku, który przygotowała specjalnie dla naszych chłopaków - Rufuska i Idolka. Mamy dodatkowe 72zł, które podzielimy miedzy chłopaków!! :) :)

DZIĘKUJEMY AKA_NINO !!

Posted

AniaGucio napisał(a):
Haha... dostałam właśnie od aka-niny pieniążki z bazarku, który przygotowała specjalnie dla naszych chłopaków - Rufuska i Idolka. Mamy dodatkowe 72zł, które podzielimy miedzy chłopaków!! :) :)

DZIĘKUJEMY AKA_NINO !!

To ja dziękuję za miłą rozmowę podczas oczekiwania na spóźniający się autobus :P

Posted

AniaGucio napisał(a):

DZIĘKUJEMY AKA_NINO !!

Bardzo Ci pięknie dziękujemy!!!! Ustaliłyśmy z Anią, że przeleje mi połowę pieniędzy razem ze swoim zakończonym bazarkiem, w związku z tym na stronie Idolka wpłata pojawi sie lada dzień:-)
Jestem Ci bardzo wdzięczna Aka_Nino za pomoc, każda złotówka jest dla nas ważna!!! A tyle złotówek jest tym ważniejsze i więcej za to możemy zrobić dla psiaków;-)