Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AniaGucio napisał(a):
I tak zrobię... Mam nadzieję, że jak pojadę na święta do domku to wygrzebię jakieś fanty... a może przyszli teściowie coś wygrzebią ;)

Mam dużą reklamówkę ubranek dziecięcych i innych różnych - chętnie przekażę Wam na bazarki.
Czasowo nie mam aparatu, ale będe się widziała z Ewą dzisiaj to mogę przekazać rzeczy .

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

gusia0106 napisał(a):
Mam dużą reklamówkę ubranek dziecięcych i innych różnych - chętnie przekażę Wam na bazarki.
Czasowo nie mam aparatu, ale będe się widziała z Ewą dzisiaj to mogę przekazać rzeczy .

Witaj gusiu!!

Pewnie, że chcemy, ale to już chyba po świętach... :)

Posted

No właśnie, doczłapałam się, żeby sie pochwalić podarunkiem od Gusi, a tu juz wszystko wiadomo:-) Aniu, mam torba jest duża, ale nawet nie miałam czasu zajrzeć. Jakoś się umówimy, możemy przed świętami, możemy po.

Posted

Witajcie!

Udało mi się zebrać 71zł na bazarku z ubrankami. Myślę, że spokojnie możemy wystawić kolejny bazarek jeszcze przed świętami, a po świętach kolejny :).

To co Ewa, spotkamy się jeszcze przed świętami, żebyś mi mogła przekazać siatkę? Siedzę sama w domku, więc mam czas - porobię szybko zdjęcia, opiszę i wystawię.

Posted

Mnie udało się zebrać z bazarku książkowego 116 zł. To znaczy, po zsumowaniu tych dwóch bazarków, które były dla Rufusa i Idola mamy 71+116 = 187 zł. Czyli na każdego psiaka po 93,50:-)
Do mnie dzisiaj dotrze ostatnia wpłata i mogę się rozliczać.
Jeśli Ty Aniu dostaniesz wszystkie wpłaty z bazarku ubrankowego, to ja muszę Ci jeszcze przelać 22,50 zł i wtedy będziemy miały po 93,50 na każdego psiaka. Chyba się nie pomyliłam:-)
Możemy spotkać się choćby dziś. Nie wiem tylko o której godzinie będę mogła podskoczyć, bo mam w domu szaleństwo sprzątaniowe przed jutrzejszym przylotem mamy mojego TZ;-) Jeśli zgodziłabys się zrobić bazarek na nasze dwa psy sama, będę Ci bardzo wdzięczna. Ja po świętach zrobiłabym kolejny bazarek książkowy i oczywiście znowu na Idolka i Rufuska:-) Książki jeszcze zbieram, kilka dostałam po raz kolejny od Ellig, kilka ma mi przekazać kuzynka...

Posted

Całkiem niezła sumka :). Razem to będzie 187 a nie 178zł :). Po podziale jest ok - 93,50zł (cyferki Ci się przestawiły). Myślę, że do środy powinnam mieć wszystkie wpłaty na koncie - jak tylko się pojawią, dam znać!!

Nie ma sprawy, chętnie zrobię bazarek i możemy się spotkać nawet dzisiaj - po godzinie 17:30 jestem wolna (dostosuję się). Mam kilka książek, które dostałam od Ciebie (też z resztą chyba od Ellig :) ), ale ich jeszcze nie wystawiałam, bo nie chciałam mieszać ubranek z książkami. Mogę Ci je oddać - ja będę robić bazarek z ubrankami a Ty książkami :).

Posted

Poprawiłam czeski błąd:-) Dzięki za czujność Aniu!
Książki, które masz u siebie, dostałam od mojej bratowej. Chętnie je wezmę i zrobię bazarek książkowy, ale jak pisalam, dopiero po świętach.
Ellig do swoich książek dorzuca mi jeszcze w gratisie opisy i skany okładek, więc z jej podarunkami na bazarek mam minimum pracy. Te pozostałe niestety trzeba odszukać w internecie i wyłuskać co trzeba.
W takich chwilach jeszcze bardziej doceniam pracę, którą wkłada Ellig w swoje książki! Eluniu, jak zawsze pięknie Ci za to dziękuję:-) W zasadzie większość pracy wykonujesz Ty:-)

Posted

Hej!
Witajcie po świątecznej przerwie!! Wczoraj wieczorkiem dopiero wróciliśmy. Kot się wszystkim bardzo podobał a koty mamy nawet go nie zaczepiały i nie protestowały. Bałam się bardzo, że nie wytrzyma 7godz. w samochodzie, a ten skubany spał jak zabity przez całą drogę :) Jest niesamowity :)

Posted

A pamiętasz Aniu, jak szedł za nami, kiedy zwabiałaś Rufusa do samochodu? Ten kot był Ci przeznaczony:-) Dobrze mu na świecie, to co będzie rozrabial w samochodzie:-) W końcu to samochód wywiózł go z tego mrozu i głodu do własnego domku:-)

Posted

pola53 napisał(a):
Wiem, że nie bardzo chce się pisać w takich chwilach, ale zwierzaki stale potrzebują pomocy. Podnoszę Rufuska

Hej!

Długo tu nikogo nie było... :(. Mam nadzieję, że od poniedziałku ruszą bazarki książkowe - fundusze nam niestety topnieją :(

A... zapomniałam wspomnieć... pamiętacie agatęg, która w zeszłym miesiącu wpłaciła na Rufusa 50zł? Otóż, Agata jest teraz zagranicą i poprosiła mnie, żebym jej zalegalizowała w ministerstwach dyplom. Z pieniążków, które mi przelała na ten cel, zostało 35zł, które prosiła, żebym przekazała na Rufuska :). Super!!