gusia0106 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 AniaGucio napisał(a):I tak zrobię... Mam nadzieję, że jak pojadę na święta do domku to wygrzebię jakieś fanty... a może przyszli teściowie coś wygrzebią ;) Mam dużą reklamówkę ubranek dziecięcych i innych różnych - chętnie przekażę Wam na bazarki. Czasowo nie mam aparatu, ale będe się widziała z Ewą dzisiaj to mogę przekazać rzeczy . Quote
pola53 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Śliczne psisko z tego Rufuska!! I taki szczęśliwy. A na fanty na pewno coś znajdziemy, nie martw się Aniu :) Quote
AniaGucio Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 gusia0106 napisał(a):Mam dużą reklamówkę ubranek dziecięcych i innych różnych - chętnie przekażę Wam na bazarki. Czasowo nie mam aparatu, ale będe się widziała z Ewą dzisiaj to mogę przekazać rzeczy . Witaj gusiu!! Pewnie, że chcemy, ale to już chyba po świętach... :) Quote
gusia0106 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 AniaGucio napisał(a):Witaj gusiu!! Pewnie, że chcemy, ale to już chyba po świętach... :) Wczoraj przekazałam reklamówkę z zawartością Ewuni ;) Quote
AniaGucio Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 gusia0106 napisał(a):Wczoraj przekazałam reklamówkę z zawartością Ewuni ;) Aha, to my się z Ewcią już dogadamy, kto i kiedy wystawi ubranka. Bardzo dziękuję!! :) Quote
Ewa Marta Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 No właśnie, doczłapałam się, żeby sie pochwalić podarunkiem od Gusi, a tu juz wszystko wiadomo:-) Aniu, mam torba jest duża, ale nawet nie miałam czasu zajrzeć. Jakoś się umówimy, możemy przed świętami, możemy po. Quote
AniaGucio Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Możemy przed świętami tyle ze Nie wiem czy uda mi się wystawić ubranka jeszcze przed świętach. W Quote
AniaGucio Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Witajcie! Udało mi się zebrać 71zł na bazarku z ubrankami. Myślę, że spokojnie możemy wystawić kolejny bazarek jeszcze przed świętami, a po świętach kolejny :). To co Ewa, spotkamy się jeszcze przed świętami, żebyś mi mogła przekazać siatkę? Siedzę sama w domku, więc mam czas - porobię szybko zdjęcia, opiszę i wystawię. Quote
Ewa Marta Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Mnie udało się zebrać z bazarku książkowego 116 zł. To znaczy, po zsumowaniu tych dwóch bazarków, które były dla Rufusa i Idola mamy 71+116 = 187 zł. Czyli na każdego psiaka po 93,50:-) Do mnie dzisiaj dotrze ostatnia wpłata i mogę się rozliczać. Jeśli Ty Aniu dostaniesz wszystkie wpłaty z bazarku ubrankowego, to ja muszę Ci jeszcze przelać 22,50 zł i wtedy będziemy miały po 93,50 na każdego psiaka. Chyba się nie pomyliłam:-) Możemy spotkać się choćby dziś. Nie wiem tylko o której godzinie będę mogła podskoczyć, bo mam w domu szaleństwo sprzątaniowe przed jutrzejszym przylotem mamy mojego TZ;-) Jeśli zgodziłabys się zrobić bazarek na nasze dwa psy sama, będę Ci bardzo wdzięczna. Ja po świętach zrobiłabym kolejny bazarek książkowy i oczywiście znowu na Idolka i Rufuska:-) Książki jeszcze zbieram, kilka dostałam po raz kolejny od Ellig, kilka ma mi przekazać kuzynka... Quote
AniaGucio Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Całkiem niezła sumka :). Razem to będzie 187 a nie 178zł :). Po podziale jest ok - 93,50zł (cyferki Ci się przestawiły). Myślę, że do środy powinnam mieć wszystkie wpłaty na koncie - jak tylko się pojawią, dam znać!! Nie ma sprawy, chętnie zrobię bazarek i możemy się spotkać nawet dzisiaj - po godzinie 17:30 jestem wolna (dostosuję się). Mam kilka książek, które dostałam od Ciebie (też z resztą chyba od Ellig :) ), ale ich jeszcze nie wystawiałam, bo nie chciałam mieszać ubranek z książkami. Mogę Ci je oddać - ja będę robić bazarek z ubrankami a Ty książkami :). Quote
Ewa Marta Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Poprawiłam czeski błąd:-) Dzięki za czujność Aniu! Książki, które masz u siebie, dostałam od mojej bratowej. Chętnie je wezmę i zrobię bazarek książkowy, ale jak pisalam, dopiero po świętach. Ellig do swoich książek dorzuca mi jeszcze w gratisie opisy i skany okładek, więc z jej podarunkami na bazarek mam minimum pracy. Te pozostałe niestety trzeba odszukać w internecie i wyłuskać co trzeba. W takich chwilach jeszcze bardziej doceniam pracę, którą wkłada Ellig w swoje książki! Eluniu, jak zawsze pięknie Ci za to dziękuję:-) W zasadzie większość pracy wykonujesz Ty:-) Quote
AniaGucio Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 No dobra, myślę, że jeszcze dzisiaj uda mi się wystawić kolejny bazarek z dziecięcymi ubraniami. :) Quote
AniaGucio Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Hej! Ruszył bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/182793-Ubranka-dzieciAE-ce-bazarek-dla-Rufusa-i-Idola-do-8-04-10-godz-23-00-ZAPRASZAM?p=14387104 Enjoy :) Quote
AniaGucio Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 WRZUCAM JESZCZE JEDEN, NOWY BAZAREK http://www.dogomania.pl/threads/182844-Ciuszki-dla-dziewuszki-Bazarek-dla-Rufusa-i-Idola-do-6-04-10-godz-22-00-ZAPRASZAM?p=14392807 Quote
AniaGucio Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Ronju, dziękuję za wpłatę comiesięcznej deklaracji !! :) Quote
Ewa Marta Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Dziękujemy bardzo:-) Przyda się każdy grosz, zwłaszcza, że bazarki nam kiepsko idą... Quote
AniaGucio Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Cioteczki i wujkowie, Wesołych Świąt!! Quote
AniaGucio Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Hej! Witajcie po świątecznej przerwie!! Wczoraj wieczorkiem dopiero wróciliśmy. Kot się wszystkim bardzo podobał a koty mamy nawet go nie zaczepiały i nie protestowały. Bałam się bardzo, że nie wytrzyma 7godz. w samochodzie, a ten skubany spał jak zabity przez całą drogę :) Jest niesamowity :) Quote
Ewa Marta Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 A pamiętasz Aniu, jak szedł za nami, kiedy zwabiałaś Rufusa do samochodu? Ten kot był Ci przeznaczony:-) Dobrze mu na świecie, to co będzie rozrabial w samochodzie:-) W końcu to samochód wywiózł go z tego mrozu i głodu do własnego domku:-) Quote
pola53 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Wiem, że nie bardzo chce się pisać w takich chwilach, ale zwierzaki stale potrzebują pomocy. Podnoszę Rufuska Quote
AniaGucio Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 pola53 napisał(a):Wiem, że nie bardzo chce się pisać w takich chwilach, ale zwierzaki stale potrzebują pomocy. Podnoszę Rufuska Hej! Długo tu nikogo nie było... :(. Mam nadzieję, że od poniedziałku ruszą bazarki książkowe - fundusze nam niestety topnieją :( A... zapomniałam wspomnieć... pamiętacie agatęg, która w zeszłym miesiącu wpłaciła na Rufusa 50zł? Otóż, Agata jest teraz zagranicą i poprosiła mnie, żebym jej zalegalizowała w ministerstwach dyplom. Z pieniążków, które mi przelała na ten cel, zostało 35zł, które prosiła, żebym przekazała na Rufuska :). Super!! Quote
AniaGucio Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Diesel podebrał Guciowi posłanko: http://foto.onet.pl//p5xka,cjfx88xc88cg,nc5s1,u.html#nc5s2 Quote
pola53 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 AniaGucio napisał(a):Diesel podebrał Guciowi posłanko: Może będą spać razem :) Quote
Recommended Posts