Ewa Marta Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 To ja zapraszam na swój pierwszy w życiu bazarek na Rufusa i Idola:-) Mam pietra, czy wszystko jest czytelne, czy ktokolwiek tam zajrzy, ale trzeba próbować dla naszych ulubieńców w potrzebie:-) http://www.dogomania.pl/threads/181880-Bazarek-ksiAE-A-kowy-na-Rufusa-i-Idola-do-dnia-26-marca-2010-do-godziny-22-00?p=14300029#post14300029 Quote
AniaGucio Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 carolinascotties napisał(a):Aniu - banerki masz nieaktywne - klikajac w nie- nie otwieraja sie strony z watkami. Jak zrobić, żeby banerki były aktywne. Help please :( Quote
Ewa Marta Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Moim zdaniem Aniu trzeba je wgrać od nowa, najlepiej kopiując od kogoś, komu "chodzą". Ale może jest inny sposób, tylko ja go nie znam:-) Quote
Ellig Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 AniaGucio napisał(a):Jak zrobić, żeby banerki były aktywne. Help please :( 1.wchodzisz w ustawienia i edytuj sygnature 2. zaznaczasz banerek , ktory wstawilas / klikasz na niego a potem na znaczek taka niebieska kula ze znakiem nieskonczonosci i klikasz na te kulke, pokazuje Ci sie miejsce na wpisanie linku strony, ktorej dotyczy banerek, musi to byc strona glowna watku,czyli zaznaczasz link pierwszej strony watku i wklejasz tam gdzie powiedzialam, 3.Na koniec klikasz "zapisz sygnature"najlepiej jest to robic po koloi z kazdym banerkiem,:) Quote
AniaGucio Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Ellig napisał(a):1.wchodzisz w ustawienia i edytuj sygnature 2. zaznaczasz banerek , ktory wstawilas / klikasz na niego a potem na znaczek taka niebieska kula ze znakiem nieskonczonosci i klikasz na te kulke, pokazuje Ci sie miejsce na wpisanie linku strony, ktorej dotyczy banerek, musi to byc strona glowna watku,czyli zaznaczasz link pierwszej strony watku i wklejasz tam gdzie powiedzialam, 3.Na koniec klikasz "zapisz sygnature"najlepiej jest to robic po koloi z kazdym banerkiem,:) Nie mam do tego siły - żadnej kuli ze znakiem nieskończoności nie widzę. Może TZ jak kiedyś przyjdzie z pracy to mi pomoże... Ale i tak dziękuję Ci Elu ! Quote
AniaGucio Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Ellig napisał(a):1.wchodzisz w ustawienia i edytuj sygnature 2. zaznaczasz banerek , ktory wstawilas / klikasz na niego a potem na znaczek taka niebieska kula ze znakiem nieskonczonosci i klikasz na te kulke, pokazuje Ci sie miejsce na wpisanie linku strony, ktorej dotyczy banerek, musi to byc strona glowna watku,czyli zaznaczasz link pierwszej strony watku i wklejasz tam gdzie powiedzialam, 3.Na koniec klikasz "zapisz sygnature"najlepiej jest to robic po koloi z kazdym banerkiem,:) Elu, zrobiłam - nic prostszego ;). Dziękuję!! Quote
agatag Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Aniu! Chcę pomóc temu biednemu psiakowi. Trzymam kciuki za to aby jak najszybciej znalazł swój dom. Z odpowiedzialnymi opiekunami:) Quote
AniaGucio Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 agatag napisał(a):Aniu! Chcę pomóc temu biednemu psiakowi. Trzymam kciuki za to aby jak najszybciej znalazł swój dom. Z odpowiedzialnymi opiekunami:) Hej Agatko!! Fajnie, że do nas wpadłaś. Już Ci wysłałam PW. Buziaki :) Quote
AniaGucio Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Ogłoszenia są już gotowe - właśnie je aktywuję. Zamieszczam link do jednego z nich :) : http://www.top-ogloszenia.com/ogloszenia/posts/18_Zwierz_281_ta/119_Psy_i_koty/161940_Rufus_szuka_domu.html Quote
Ellig Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 AniaGucio napisał(a):Elu, zrobiłam - nic prostszego ;). Dziękuję!! Gratuluje:):):) Quote
AniaGucio Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Hej! Wklejam kilka zdjęć od Pati :) Quote
Ewa Marta Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 O Matuchno... ale on wysmuklał:-) To chyba efekt wyczesywania, ale mam wrażenie, jakbym widziala połowę Rufusa:-) Czy on ma apetyt? Aniu, wiesz coś na ten temat? Nie masz wrażenia, że jest go mniej? Quote
AniaGucio Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Pati go regularnie wyczesuje co zresztą widać ;) Rufcio miał tej sierści sporo, to samo z kotem. Poza ty, Rufus praktycznie cały czas biega po podwórku więc też i spala tłuszczyk. Quote
AniaGucio Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 agatag napisał(a):Aniu! Chcę pomóc temu biednemu psiakowi. Trzymam kciuki za to aby jak najszybciej znalazł swój dom. Z odpowiedzialnymi opiekunami:) Haha... dostaliśmy od agatyg 50zł !! :) Quote
mala_czarna Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Aniu, jutro tam gdzie zwykle, o 16.15? :) Quote
AniaGucio Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Metro Racławicka, tak?? Mnie pasuje!! :) Quote
mala_czarna Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 AniaGucio napisał(a):Metro Racławicka, tak?? Mnie pasuje!! :) No to dobrze, bo już raz z mojej strony poślizg był ;) Quote
Ewa Marta Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Super zdjęcia! Widać, jaki on jest szczęśliwy z innymi psami:-) jestem bardzo wdzięczna Patrycji za opiekę nad nim, za sprawdzenie, że nie jest to żaden "zabójca", tylko kochany psiak, który bardzo potrzebuje swojego domu i czegoś do pilnowania... Jest taki piękny i roześmiany..... Agatag! Bardzo dziękujemy:-) To bardzo duża suma!!! Quote
AniaGucio Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Dzisiaj dostałam wiadomość od Pat - Rufus był u weterynarza. Jest zaszczepiony przeciw wściekliźnie. Pati da mu też kropelkę przeciw kleszczom, która działa ok. miesiąca. Zastanawiam się nad kupnem obroży przeciw kleszczom - wprawdzie kosztuje 50zł, ale starcza na 6 miesięcy. Zostało nam jeszcze zaszczepienie go przeciw chorobom, które będzie kosztować 35zł. Weterynarz sprawdził mu też jajka, tzn. to co po nich zostało, ;) i wszystko jest OK. :) Quote
ronja Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 dziewczyny, czy mogę moją deklarację za kwiecień przelać dopiero po pierwszym? Quote
AniaGucio Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 ronja napisał(a):dziewczyny, czy mogę moją deklarację za kwiecień przelać dopiero po pierwszym? Oczywiście, że TAK ronju :) Quote
Ewa Marta Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 AniaGucio napisał(a):Dzisiaj dostałam wiadomość od Pat - Rufus był u weterynarza. Jest zaszczepiony przeciw wściekliźnie. Pati da mu też kropelkę przeciw kleszczom, która działa ok. miesiąca. Zastanawiam się nad kupnem obroży przeciw kleszczom - wprawdzie kosztuje 50zł, ale starcza na 6 miesięcy. Zostało nam jeszcze zaszczepienie go przeciw chorobom, które będzie kosztować 35zł. Weterynarz sprawdził mu też jajka, tzn. to co po nich zostało, ;) i wszystko jest OK. :) Aniu, myślę, że warto kupić mu obrożę... Będziemy robiły bazarki i jakoś uzbieramy, a zabezpieczuyc go trzeba naperawdę dobrze. W tej chwili jest masakryczny wysyp kleszczy:-( Jedna łajza wbiła mi się w kark wczoraj:-( Quote
AniaGucio Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 I tak zrobię... Mam nadzieję, że jak pojadę na święta do domku to wygrzebię jakieś fanty... a może przyszli teściowie coś wygrzebią ;) Quote
Recommended Posts