Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

AniaGucio napisał(a):
Jak zrobić, żeby banerki były aktywne. Help please :(

1.wchodzisz w ustawienia i edytuj sygnature
2. zaznaczasz banerek , ktory wstawilas / klikasz na niego a potem na znaczek taka niebieska kula ze znakiem nieskonczonosci i klikasz na te kulke, pokazuje Ci sie miejsce na wpisanie linku strony, ktorej dotyczy banerek, musi to byc strona glowna watku,czyli zaznaczasz link pierwszej strony watku i wklejasz tam gdzie powiedzialam,
3.Na koniec klikasz "zapisz sygnature"najlepiej jest to robic po koloi z kazdym banerkiem,:)

Posted

Ellig napisał(a):
2. zaznaczasz banerek , ktory wstawilas / klikasz na niego a potem na znaczek taka niebieska kula ze znakiem nieskonczonosci i klikasz na te kulke, pokazuje Ci sie miejsce na wpisanie linku strony, ktorej dotyczy banerek, musi to byc strona glowna watku,czyli zaznaczasz link pierwszej strony watku i wklejasz tam gdzie powiedzialam,
3.Na koniec klikasz "zapisz sygnature"najlepiej jest to robic po koloi z kazdym banerkiem,:)

Nie mam do tego siły - żadnej kuli ze znakiem nieskończoności nie widzę. Może TZ jak kiedyś przyjdzie z pracy to mi pomoże...

Ale i tak dziękuję Ci Elu !

Posted

Ellig napisał(a):

Elu, zrobiłam - nic prostszego ;). Dziękuję!!

Posted

agatag napisał(a):
Aniu!

Chcę pomóc temu biednemu psiakowi. Trzymam kciuki za to aby jak najszybciej znalazł swój dom. Z odpowiedzialnymi opiekunami:)

Hej Agatko!!

Fajnie, że do nas wpadłaś. Już Ci wysłałam PW.

Buziaki :)

Posted

O Matuchno... ale on wysmuklał:-) To chyba efekt wyczesywania, ale mam wrażenie, jakbym widziala połowę Rufusa:-) Czy on ma apetyt? Aniu, wiesz coś na ten temat? Nie masz wrażenia, że jest go mniej?

Posted

Pati go regularnie wyczesuje co zresztą widać ;) Rufcio miał tej sierści sporo, to samo z kotem. Poza ty, Rufus praktycznie cały czas biega po podwórku więc też i spala tłuszczyk.

Posted

agatag napisał(a):
Aniu!

Chcę pomóc temu biednemu psiakowi. Trzymam kciuki za to aby jak najszybciej znalazł swój dom. Z odpowiedzialnymi opiekunami:)

Haha... dostaliśmy od agatyg 50zł !! :)

Posted

Super zdjęcia! Widać, jaki on jest szczęśliwy z innymi psami:-) jestem bardzo wdzięczna Patrycji za opiekę nad nim, za sprawdzenie, że nie jest to żaden "zabójca", tylko kochany psiak, który bardzo potrzebuje swojego domu i czegoś do pilnowania... Jest taki piękny i roześmiany.....

Agatag! Bardzo dziękujemy:-) To bardzo duża suma!!!

Posted

Dzisiaj dostałam wiadomość od Pat - Rufus był u weterynarza. Jest zaszczepiony przeciw wściekliźnie. Pati da mu też kropelkę przeciw kleszczom, która działa ok. miesiąca. Zastanawiam się nad kupnem obroży przeciw kleszczom - wprawdzie kosztuje 50zł, ale starcza na 6 miesięcy. Zostało nam jeszcze zaszczepienie go przeciw chorobom, które będzie kosztować 35zł.
Weterynarz sprawdził mu też jajka, tzn. to co po nich zostało, ;) i wszystko jest OK. :)

Posted

AniaGucio napisał(a):
Dzisiaj dostałam wiadomość od Pat - Rufus był u weterynarza. Jest zaszczepiony przeciw wściekliźnie. Pati da mu też kropelkę przeciw kleszczom, która działa ok. miesiąca. Zastanawiam się nad kupnem obroży przeciw kleszczom - wprawdzie kosztuje 50zł, ale starcza na 6 miesięcy. Zostało nam jeszcze zaszczepienie go przeciw chorobom, które będzie kosztować 35zł.
Weterynarz sprawdził mu też jajka, tzn. to co po nich zostało, ;) i wszystko jest OK. :)

Aniu, myślę, że warto kupić mu obrożę... Będziemy robiły bazarki i jakoś uzbieramy, a zabezpieczuyc go trzeba naperawdę dobrze. W tej chwili jest masakryczny wysyp kleszczy:-( Jedna łajza wbiła mi się w kark wczoraj:-(