Ewa Marta Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 carolinascotties napisał(a):Na bazarku za 10 zł mozna kupic usluge zamieszczenia ogloszen na 74 stronach :) Ojej, a podasz link? Chętnie zakupię taką usługę dla Rufuska:-) Quote
AniaGucio Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Cholera, znowu mam problem z bazarkiem!! Czy jeżeli bazarek trwał do 23:00 i dziewczyna wylicytowała przedmiot o 23;00, to ona wygrała?? Quote
Owieczka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 AniaGucio napisał(a):Cholera, znowu mam problem z bazarkiem!! Czy jeżeli bazarek trwał do 23:00 i dziewczyna wylicytowała przedmiot o 23;00, to ona wygrała?? Chyba tak.... Przy okazji zapraszam na bazarek - filmy na DVD tylko za 5 zł !! http://www.dogomania.pl/threads/1812...-2010-do-20-00 Quote
AniaGucio Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Owieczka napisał(a):Chyba tak.... Tak też i zrobiłam :) Quote
carolinascotties Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-na-Suri-do-31-03 TU wspomniany bazarek z ogloszeniami Quote
AniaGucio Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Hej! Pati "zaakceptowała" ogłoszenie! Czekam jeszcze na jakieś zdjęcia - może do soboty coś prześle. Jak nie, to wybiorę z tych, które mam i wyślę ogłoszenie gdzie się tylk da :) Quote
Ewa Marta Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 AniaGucio napisał(a):Hej! Pati "zaakceptowała" ogłoszenie! Czekam jeszcze na jakieś zdjęcia - może do soboty coś prześle. Jak nie, to wybiorę z tych, które mam i wyślę ogłoszenie gdzie się tylk da :) Aniu, zerknij na link, który wrzuciła nam carolinascotties (dziękujemy:-) ). Za 10 złotych nasze ogłoszenie może znaleźć się na 74 stronach! Jak juz będzie gotowe i wybierzesz zdjęcia, chętnie zapłacę na tym bazarku za ogłoszenia. To doskonała okazja! Quote
AniaGucio Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Też tam byłam - to chyba dobry pomysł! Czekam na zdjęcia od Pati - jeżeli dzisiaj nic nie przyśle, to wybiorę z tych, które mamy. Myślę, że 2-3 zdjęcia starczą. Quote
Ewa Marta Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 ronja napisał(a):Karma dostarczona;) Bardzo dziękuję!!!!! Quote
AniaGucio Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Ewa Marta napisał(a):Bardzo dziękuję!!!!! Ja też dziękuję!! Ewcia, to co, kupujemy te ogłoszenia?? Quote
Ewa Marta Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 AniaGucio napisał(a):Ja też dziękuję!! Ewcia, to co, kupujemy te ogłoszenia?? Myśłę, że koniecznei trzeba je kupić! Ani Ty, ani ja nie robiłyśmy nigdy ogłoszeń, to spada nam jak z nieba:-) Pomyśl tylko, czyj telefon podać - Twój, czy Patrycji (o ile ona oczywiście się zgodzi na to). Napisałam już do Pati smsa na temat karmy:-) Quote
AniaGucio Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Ewa Marta napisał(a):Myśłę, że koniecznei trzeba je kupić! Ani Ty, ani ja nie robiłyśmy nigdy ogłoszeń, to spada nam jak z nieba:-) Pomyśl tylko, czyj telefon podać - Twój, czy Patrycji (o ile ona oczywiście się zgodzi na to). Napisałam już do Pati smsa na temat karmy:-) No to w takim razie zaraz kupię z Rufciowych pieniążków i wieczorem prześlę dziewczynie wszystkie informacje i zdjęcia. :) Quote
carolinascotties Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Aniu - banerki masz nieaktywne - klikajac w nie- nie otwieraja sie strony z watkami. Quote
AniaGucio Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 carolinascotties napisał(a):Aniu - banerki masz nieaktywne - klikajac w nie- nie otwieraja sie strony z watkami. A jak je aktywować?? A wcześniej wyświetlały mi się tylko linki czy obrazki?? Kurcze, a już myślałam, że wiem jak wstawić banerki :placz: Quote
AniaGucio Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 AniaGucio napisał(a):No to w takim razie zaraz kupię z Rufciowych pieniążków i wieczorem prześlę dziewczynie wszystkie informacje i zdjęcia. :) Kupione, pieniądze przelane! Wieczorem prześlę tekst i zdjęcia. Teraz zmykam... Quote
Ewa Marta Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Super Aniu! Oby odezwał się na te ogłoszenia ktoś sensowny:-) Quote
AniaGucio Posted March 15, 2010 Author Posted March 15, 2010 Prawie skończyłam bazarek, ale w związku z tym, że wczoraj z dogo działy się jakieś dziwne rzeczy jeszcze go nie wystawiłam. Mam nadzieję, że uda mi się dzisiaj. Teraz też mam problemy... :( Quote
mala_czarna Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 AniaGucio napisał(a):Prawie skończyłam bazarek, ale w związku z tym, że wczoraj z dogo działy się jakieś dziwne rzeczy jeszcze go nie wystawiłam. Mam nadzieję, że uda mi się dzisiaj. Teraz też mam problemy... :( matko jedyna, zabić się mozna własna pięścią z dogo :( Aniu, nie mogę byc jutro po odbiór bluzy z bazarku. Daj mi jakieś namiary na swój e-mail to jakoś się dogadamy :roll: Quote
mala_czarna Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 AniaGucio napisał(a):Prawie skończyłam bazarek, ale w związku z tym, że wczoraj z dogo działy się jakieś dziwne rzeczy jeszcze go nie wystawiłam. Mam nadzieję, że uda mi się dzisiaj. Teraz też mam problemy... :( matko jedyna, zabić się mozna własna pięścią z dogo :( Aniu, nie mogę byc jutro po odbiór bluzy z bazarku. Daj mi jakieś namiary na swój e-mail to jakoś się dogadamy :roll: Quote
Ewa Marta Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Weszłam...... ale to żmudna praca od rana. Co się dzieje z dogo? Quote
AniaGucio Posted March 15, 2010 Author Posted March 15, 2010 Podaję link do bazarku - może uda mi się go dzisiaj dokończyć!! http://www.dogomania.pl/threads/181792-under-construction Quote
AniaGucio Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='AniaGucio']Podaję link do bazarku - może uda mi się go dzisiaj dokończyć!! http://www.dogomania.pl/threads/181792-under-construction Bazarek już śmiga!! http://www.dogomania.pl/threads/181792-Ubranka-dzieciAE-ce-bazarek-dla-Rufusa-do-26-03-godz-23-00-ZAPRASZAMY?p=14295376 Zapraszam serdecznie !! Quote
Ewa Marta Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Fajnie:-) I już są chętni do zakupów, to jeszcze fajniej:-) Quote
carolinascotties Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 zawsze podczas awarii boje sie, ze juz nigdy nie uda sie wejsc na dogo... to by byl koszmar... Quote
Recommended Posts