Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

carolinascotties napisał(a):
ooo Aniu - nauki.... kurcze :) grubsza sprawa :)

a wiesci o Rufusie - wspaniale!

No nie wiem, czy grubsza czy nie... trzeba to trzeba, ślub ustalony...

Posted

AniaGucio napisał(a):
Zdjęcia wkleję potem bo muszę lecieć na nauki przedmałżeńskie :/

Rufus to dopiero jest "gosc"....wiesci fantastyczne.
Aniu, gratuluje:)
Nauki przedmalzenske skad ja to znam?Moj syn w lipcu bierze slub i nauki zalatwil z narzeczona w jeden weekend:)

Posted

Ellig napisał(a):
Rufus to dopiero jest "gosc"....wiesci fantastyczne.
Aniu, gratuluje:)
Nauki przedmalzenske skad ja to znam?Moj syn w lipcu bierze slub i nauki zalatwil z narzeczona w jeden weekend:)

Wieści wkleiłam, ale mam problem ze zdjęciami :(. U nas się nie dało w weekend - pies, kot, pies i studia zaoczne ;). Zostało nam jeszcze 8 spotkań plus 3 w poradni planowania rodziny ;)

Posted

AniaGucio napisał(a):
Wieści wkleiłam, ale mam problem ze zdjęciami :(. U nas się nie dało w weekend - pies, kot, pies i studia zaoczne ;). Zostało nam jeszcze 8 spotkań plus 3 w poradni planowania rodziny ;)

Jaki problem? Mozesz przeslac do mnie to wkleje:)

Posted

AniaGucio napisał(a):
Coś się jedno skiepściło - jedno zdjęcie przestało się wyświetlać :(

u mnie wszystkie sie wyswietlaja:)

Posted

Jeśli to będzie możliwe, mogłabym zabrać też smakołyki dla Rufusa od Ciebie

Ewo, oczywiście z przyjemnością kupię różne smaczne różności i podrzuciłabym Ci je przed niedzielą .. w końcu dzieli nas tylko jedno piętro

A Rufus jest po prostu śliczny i mam nadzieję, że szybko znajdzie kochających nowych właścicieli.

Posted

Jeszcze jedna myśl mi przeszła przez głowę. Czy mogłabym otrzymać na swoję pocztą emailową ogłoszenie w sprawie poszukiwania domu dla Rufusa z chwytającym za sercem opisem, zdjęciem i numerem kontaktowym ? wysłałabym je do swoich znajomych, a zwłaszcza do mojej kuzynki, która prowadzi bujne życie towarzyskie i mam wrażenie zna połowę Warszawy .. może się ktoś odezwie.

Posted

Aga, jak tylko powstanie tekst, wyśłemy Ci oczywiście. mailing, to jeden ze sposobów szukania domku.
Co do smakołyków, złapiemy się:-)
Jutro będę na pewno wiedziała, czy będzie możliwość zawiezienia jedzenia Rufuskowi.

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Aga, jak tylko powstanie tekst, wyśłemy Ci oczywiście. mailing, to jeden ze sposobów szukania domku.
Co do smakołyków, złapiemy się:-)
Jutro będę na pewno wiedziała, czy będzie możliwość zawiezienia jedzenia Rufuskowi.

Hej Ewa! A zapytałabyś Neigh czy znalazłaby chwilkę i pomogła??

Posted

Aniu, pomogłaby, jak najbardziej. Nagrała mi się dzisiaj i prosiła, żeby napisać jej w punktach to, co ma się w ogłoszeniu znaleźć. Choci o wybranie z maili Patrycji i z tego, co o nim wiemy wiadomości typu Lubi koty, lubi dzieci, potrzebuje kontaktu z człowiekiem, broni terenu za ogrodzedzeniem, ale wpuszczanych przez właściciela ludzi nie atakuje itp... Gdybyś była w stanie cos takiego napisać i wrzucić jej to na PW, byłoby cudownie. Ja dzisiaj nie dam rady. Gdybym miala pisać, to pewnie koło niedzieli najwcześniej.

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Aniu, pomogłaby, jak najbardziej. Nagrała mi się dzisiaj i prosiła, żeby napisać jej w punktach to, co ma się w ogłoszeniu znaleźć. Choci o wybranie z maili Patrycji i z tego, co o nim wiemy wiadomości typu Lubi koty, lubi dzieci, potrzebuje kontaktu z człowiekiem, broni terenu za ogrodzedzeniem, ale wpuszczanych przez właściciela ludzi nie atakuje itp... Gdybyś była w stanie cos takiego napisać i wrzucić jej to na PW, byłoby cudownie. Ja dzisiaj nie dam rady. Gdybym miala pisać, to pewnie koło niedzieli najwcześniej.

Aha! W takim razie odezwę się do niej po weekendzie, bo też mam urwanie głowy i w weekend mnie praktycznie nie będzie.