AniaGucio Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Zdjęcia wkleję potem bo muszę lecieć na nauki przedmałżeńskie :/ Quote
carolinascotties Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 ooo Aniu - nauki.... kurcze :) grubsza sprawa :) a wiesci o Rufusie - wspaniale! Quote
AniaGucio Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 carolinascotties napisał(a):ooo Aniu - nauki.... kurcze :) grubsza sprawa :) a wiesci o Rufusie - wspaniale! No nie wiem, czy grubsza czy nie... trzeba to trzeba, ślub ustalony... Quote
Ellig Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 AniaGucio napisał(a):Zdjęcia wkleję potem bo muszę lecieć na nauki przedmałżeńskie :/ Rufus to dopiero jest "gosc"....wiesci fantastyczne. Aniu, gratuluje:) Nauki przedmalzenske skad ja to znam?Moj syn w lipcu bierze slub i nauki zalatwil z narzeczona w jeden weekend:) Quote
AniaGucio Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Ellig napisał(a):Rufus to dopiero jest "gosc"....wiesci fantastyczne. Aniu, gratuluje:) Nauki przedmalzenske skad ja to znam?Moj syn w lipcu bierze slub i nauki zalatwil z narzeczona w jeden weekend:) Wieści wkleiłam, ale mam problem ze zdjęciami :(. U nas się nie dało w weekend - pies, kot, pies i studia zaoczne ;). Zostało nam jeszcze 8 spotkań plus 3 w poradni planowania rodziny ;) Quote
Ellig Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 AniaGucio napisał(a):Wieści wkleiłam, ale mam problem ze zdjęciami :(. U nas się nie dało w weekend - pies, kot, pies i studia zaoczne ;). Zostało nam jeszcze 8 spotkań plus 3 w poradni planowania rodziny ;) Jaki problem? Mozesz przeslac do mnie to wkleje:) Quote
AniaGucio Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Ellig napisał(a):Jaki problem? Mozesz przeslac do mnie to wkleje:) Wysłałam!! Dzięki! Quote
Ellig Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Przepraszam ale zdjecia maja kiepska ostrosc.... Quote
AniaGucio Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Coś się jedno skiepściło - jedno zdjęcie przestało się wyświetlać :( Quote
Ellig Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 AniaGucio napisał(a):Coś się jedno skiepściło - jedno zdjęcie przestało się wyświetlać :( u mnie wszystkie sie wyswietlaja:) Quote
AniaGucio Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [quote name='Ellig']:)kolejne zdjecia...... Przystojniak z niego... i ten uśmiech !! :) Quote
Ewa Marta Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Kapitalnie wygląda, kiedy próbuje zajrzeć przez okno do mieszkania:-) Quote
AniaGucio Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Ewa Marta napisał(a):Kapitalnie wygląda, kiedy próbuje zajrzeć przez okno do mieszkania:-) Hej Ewa, I jak tam Idol? Quote
Ewa Marta Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 AniaGucio napisał(a):Hej Ewa, I jak tam Idol? Spokojnie przeszedł zabieg i śpi smacznie na swojej podusi w DT:-) Jest niesamowity w tej swojej woli życia! Quote
Agnii Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Jeśli to będzie możliwe, mogłabym zabrać też smakołyki dla Rufusa od Ciebie Ewo, oczywiście z przyjemnością kupię różne smaczne różności i podrzuciłabym Ci je przed niedzielą .. w końcu dzieli nas tylko jedno piętro A Rufus jest po prostu śliczny i mam nadzieję, że szybko znajdzie kochających nowych właścicieli. Quote
Ellig Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 AniaGucio napisał(a):Przystojniak z niego... i ten uśmiech !! :) To zdjecie Rufusa najbardziej lubie:) Quote
Agnii Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Jeszcze jedna myśl mi przeszła przez głowę. Czy mogłabym otrzymać na swoję pocztą emailową ogłoszenie w sprawie poszukiwania domu dla Rufusa z chwytającym za sercem opisem, zdjęciem i numerem kontaktowym ? wysłałabym je do swoich znajomych, a zwłaszcza do mojej kuzynki, która prowadzi bujne życie towarzyskie i mam wrażenie zna połowę Warszawy .. może się ktoś odezwie. Quote
Ewa Marta Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Aga, jak tylko powstanie tekst, wyśłemy Ci oczywiście. mailing, to jeden ze sposobów szukania domku. Co do smakołyków, złapiemy się:-) Jutro będę na pewno wiedziała, czy będzie możliwość zawiezienia jedzenia Rufuskowi. Quote
AniaGucio Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Ewa Marta napisał(a):Aga, jak tylko powstanie tekst, wyśłemy Ci oczywiście. mailing, to jeden ze sposobów szukania domku. Co do smakołyków, złapiemy się:-) Jutro będę na pewno wiedziała, czy będzie możliwość zawiezienia jedzenia Rufuskowi. Hej Ewa! A zapytałabyś Neigh czy znalazłaby chwilkę i pomogła?? Quote
Ewa Marta Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Aniu, pomogłaby, jak najbardziej. Nagrała mi się dzisiaj i prosiła, żeby napisać jej w punktach to, co ma się w ogłoszeniu znaleźć. Choci o wybranie z maili Patrycji i z tego, co o nim wiemy wiadomości typu Lubi koty, lubi dzieci, potrzebuje kontaktu z człowiekiem, broni terenu za ogrodzedzeniem, ale wpuszczanych przez właściciela ludzi nie atakuje itp... Gdybyś była w stanie cos takiego napisać i wrzucić jej to na PW, byłoby cudownie. Ja dzisiaj nie dam rady. Gdybym miala pisać, to pewnie koło niedzieli najwcześniej. Quote
AniaGucio Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Ewa Marta napisał(a):Aniu, pomogłaby, jak najbardziej. Nagrała mi się dzisiaj i prosiła, żeby napisać jej w punktach to, co ma się w ogłoszeniu znaleźć. Choci o wybranie z maili Patrycji i z tego, co o nim wiemy wiadomości typu Lubi koty, lubi dzieci, potrzebuje kontaktu z człowiekiem, broni terenu za ogrodzedzeniem, ale wpuszczanych przez właściciela ludzi nie atakuje itp... Gdybyś była w stanie cos takiego napisać i wrzucić jej to na PW, byłoby cudownie. Ja dzisiaj nie dam rady. Gdybym miala pisać, to pewnie koło niedzieli najwcześniej. Aha! W takim razie odezwę się do niej po weekendzie, bo też mam urwanie głowy i w weekend mnie praktycznie nie będzie. Quote
AniaGucio Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Hej! Idę zaraz na zajęcia, więc jeżeli ktoś by mógł podrzucić raz lub dwa razy bazarek, byłabym wdzięczna :) Quote
Recommended Posts