Ellig Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 AniaGucio napisał(a):Jeszcze szybko zadzwonie do Pati, ok? niech poda namiary my z Ewa rozliczymy to....... Quote
Ewa Marta Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ellig napisał(a):niech poda namiary my z Ewa rozliczymy to....... Kochana, rozliczycie z Anią, bo to ona tutaj jest szefową i trzyma kasę:-) I zaraz przekaże Ci dane Pati, bo właśnie do niej dzwoni:-) bardzo Ci dziękuję za pomoc!!!!! Quote
AniaGucio Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Ellig napisał(a):niech poda namiary my z Ewa rozliczymy to....... Ok, wszystko ustalone z Pati!! Quote
Ellig Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 AniaGucio napisał(a):Ok, wszystko ustalone z Pati!! Aniu juz wszystko zalatwione , przeslalam moj nr tel. na pw, czy mozemy sie zdzwonic? Quote
Ellig Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ewa Marta napisał(a):Kochana, rozliczycie z Anią, bo to ona tutaj jest szefową i trzyma kasę:-) I zaraz przekaże Ci dane Pati, bo właśnie do niej dzwoni:-) bardzo Ci dziękuję za pomoc!!!!! Nie ma za co:) Z Ania bardzo sprawnie nam to poszlo! To ja dziekuje i chce sie dolozyc 59 zl do klatki... Quote
Ellig Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Aniu, przepraszam nie wiem,ze to Ty tu "rzadzisz" , osobiscie znam tylko Ewe dlatego tak tu Ja ponaglalam. Serdecznie dziekuje:) Quote
Ewa Marta Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Elu.... nie mam słów, bo zwykłe dziękuję jakoś tak słabo brzmi... Dzięki za błyskawiczna akcję, pomoc w zakupie i tak dużą pomoc finansową:-) Ania się nie obrazi, bo jak widzisz obie staramy się pomagac Rufuskowi, chociaż ona zna go dłużej;-) Jesteśmy Ci bardzo obie wdzięczne za pomoc! Quote
Ewa Marta Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 A wieczorem może zajrzy Neigh i pomoże napisać ładne ogłoszenie:-) Quote
AniaGucio Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Ellig napisał(a):Aniu, przepraszam nie wiem,ze to Ty tu "rzadzisz" , osobiscie znam tylko Ewe dlatego tak tu Ja ponaglalam. Serdecznie dziekuje:) Ja się nie gniewam - bez Ewy to wiele bym nie zwojowała :). Całe szczęście pieniążki z bazarku zaczynają wpływać, więc jest z czego zapłacić za klatkę. Jak tylko uporam się ze wszystkimi paczkami to wystawimy kolejny ;). Quote
Ewa Marta Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Aniu, czy my jesteśmy aktualnie 78,08 zlotych na minusie? Tak mi wychodzi z rozliczenia... Na szczęście coś jeszcze przyjdzie z bazarków... Quote
pola53 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ode mnie na stałe 30 zł. Chciałabym więcej, ale nie dam rady. Quote
AniaGucio Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Ewa Marta napisał(a):Aniu, czy my jesteśmy aktualnie 78,08 zlotych na minusie? Tak mi wychodzi z rozliczenia... Na szczęście coś jeszcze przyjdzie z bazarków... Tak Ewo, przepraszam !! Przecież było widać gołym okiem - Popierdółka ze mnie. Poprawiłam i uwzględniłam dzisiejszy przelew z bazarku na 114zł. Razem jest teraz 35,92zł na plusie. :) Aha, i jeszcze nie wliczyłam deklaracji stałej Ronji - 20zł, no i z bazarku będzie jeszcze jakieś 150zł!! :) Quote
AniaGucio Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 pola53 napisał(a):Ode mnie na stałe 30 zł. Chciałabym więcej, ale nie dam rady. Przecież Ty sama masz prawie zoo w domu ;). Dziękujemy bardzo !! :) Quote
Ewa Marta Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 AniaGucio napisał(a):Przecież Ty sama masz prawie zoo w domu ;). Dziękujemy bardzo !! :) I właśnie tacy ludzie najlepiej rozumieją, że każda złotówka jest na wagę złota:-) Dziękujemy bardzo:-) Quote
pola53 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Mnie los Rufusa tak samo leży na sercu jak i Wam dziewczyny. Ania wie, że gdyby nie rozsądeki przede wszystkim zbyt wiele obowiązków, to już dawno w domu byłoby schronisko. 6 sztuk to i tak dużo, a z pewnością coś jeszcze przybędzie :). No po kimś ona musi to mieć, nieprawdaż? :) Quote
Ewa Marta Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 pola53 napisał(a):Mnie los Rufusa tak samo leży na sercu jak i Wam dziewczyny. Ania wie, że gdyby nie rozsądeki przede wszystkim zbyt wiele obowiązków, to już dawno w domu byłoby schronisko. 6 sztuk to i tak dużo, a z pewnością coś jeszcze przybędzie :). No po kimś ona musi to mieć, nieprawdaż? :) 6 sztuk, to juz prawie małe przytulisko:-) Fajnie, że sa tacy ludzie jak Ty pola53 na świecie:-) Quote
AniaGucio Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Będę niestety dopiero wieczorem. Podobno Pati dostała już klatkę. Szybko !! Wieczorkiem do niej zadzwonię, teraz uciekam... Quote
Ellig Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Witaj Aniu!To swietnie,ze klatka jest juz u Pati, dobrego dnia:) Quote
AniaGucio Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Ellig napisał(a):Witaj Aniu!To swietnie,ze klatka jest juz u Pati, dobrego dnia:) Hej Elu! Przepraszam, że nie poinformowałam Cię osobiście, ale rano to tak na szybkiego napisałam, bo śpieszyłam się na uczelnię. Zaraz coś zjem, napiję się kawci i zadzwonię do Pati - zapytam co Rufcia i jak nowa klatka! Quote
Ellig Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 AniaGucio napisał(a):Hej Elu! Przepraszam, że nie poinformowałam Cię osobiście, ale rano to tak na szybkiego napisałam, bo śpieszyłam się na uczelnię. Zaraz coś zjem, napiję się kawci i zadzwonię do Pati - zapytam co Rufcia i jak nowa klatka! Aniu wszystko jest w porzadku juz odpowidzalam Panu od ktorego zostala kupiona klatka i podziekowalam:) Quote
Ewa Marta Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 W górę Rufusku:-) Ania zapracowana, zaganiana, a Ty się gdzieś chowasz... Quote
carolinascotties Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 na dobry poczatek tygodnia http://www.youtube.com/watch?v=UN47Zhm_roo Quote
mtf zalesie Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 przepraszam za offa-ktos moze jezdzi do szczecina z-wy czymkolwiek -szukamy trnsportu Quote
AniaGucio Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 mtf zalesie napisał(a):przepraszam za offa-ktos moze jezdzi do szczecina z-wy czymkolwiek -szukamy trnsportu dopiero w święta ;( Quote
AniaGucio Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Ewa Marta napisał(a):W górę Rufusku:-) Ania zapracowana, zaganiana, a Ty się gdzieś chowasz... Hej dziewczyny !! Jestem na posterunku !! :) Quote
Recommended Posts