Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ellig napisał(a):
niech poda namiary my z Ewa rozliczymy to.......

Kochana, rozliczycie z Anią, bo to ona tutaj jest szefową i trzyma kasę:-) I zaraz przekaże Ci dane Pati, bo właśnie do niej dzwoni:-) bardzo Ci dziękuję za pomoc!!!!!

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Kochana, rozliczycie z Anią, bo to ona tutaj jest szefową i trzyma kasę:-) I zaraz przekaże Ci dane Pati, bo właśnie do niej dzwoni:-) bardzo Ci dziękuję za pomoc!!!!!

Nie ma za co:) Z Ania bardzo sprawnie nam to poszlo!
To ja dziekuje i chce sie dolozyc 59 zl do klatki...

Posted

Elu.... nie mam słów, bo zwykłe dziękuję jakoś tak słabo brzmi... Dzięki za błyskawiczna akcję, pomoc w zakupie i tak dużą pomoc finansową:-) Ania się nie obrazi, bo jak widzisz obie staramy się pomagac Rufuskowi, chociaż ona zna go dłużej;-)
Jesteśmy Ci bardzo obie wdzięczne za pomoc!

Posted

Ellig napisał(a):
Aniu, przepraszam nie wiem,ze to Ty tu "rzadzisz" , osobiscie znam tylko Ewe dlatego tak tu Ja ponaglalam.
Serdecznie dziekuje:)

Ja się nie gniewam - bez Ewy to wiele bym nie zwojowała :).

Całe szczęście pieniążki z bazarku zaczynają wpływać, więc jest z czego zapłacić za klatkę. Jak tylko uporam się ze wszystkimi paczkami to wystawimy kolejny ;).

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Aniu, czy my jesteśmy aktualnie 78,08 zlotych na minusie? Tak mi wychodzi z rozliczenia...
Na szczęście coś jeszcze przyjdzie z bazarków...

Tak Ewo, przepraszam !! Przecież było widać gołym okiem - Popierdółka ze mnie. Poprawiłam i uwzględniłam dzisiejszy przelew z bazarku na 114zł. Razem jest teraz 35,92zł na plusie. :) Aha, i jeszcze nie wliczyłam deklaracji stałej Ronji - 20zł, no i z bazarku będzie jeszcze jakieś 150zł!! :)

Posted

AniaGucio napisał(a):
Przecież Ty sama masz prawie zoo w domu ;). Dziękujemy bardzo !! :)

I właśnie tacy ludzie najlepiej rozumieją, że każda złotówka jest na wagę złota:-) Dziękujemy bardzo:-)

Posted

Mnie los Rufusa tak samo leży na sercu jak i Wam dziewczyny. Ania wie, że gdyby nie rozsądeki przede wszystkim zbyt wiele obowiązków, to już dawno w domu byłoby schronisko. 6 sztuk to i tak dużo, a z pewnością coś jeszcze przybędzie :).
No po kimś ona musi to mieć, nieprawdaż? :)

Posted

pola53 napisał(a):
Mnie los Rufusa tak samo leży na sercu jak i Wam dziewczyny. Ania wie, że gdyby nie rozsądeki przede wszystkim zbyt wiele obowiązków, to już dawno w domu byłoby schronisko. 6 sztuk to i tak dużo, a z pewnością coś jeszcze przybędzie :).
No po kimś ona musi to mieć, nieprawdaż? :)

6 sztuk, to juz prawie małe przytulisko:-) Fajnie, że sa tacy ludzie jak Ty pola53 na świecie:-)

Posted

Ellig napisał(a):
Witaj Aniu!To swietnie,ze klatka jest juz u Pati, dobrego dnia:)

Hej Elu!

Przepraszam, że nie poinformowałam Cię osobiście, ale rano to tak na szybkiego napisałam, bo śpieszyłam się na uczelnię. Zaraz coś zjem, napiję się kawci i zadzwonię do Pati - zapytam co Rufcia i jak nowa klatka!

Posted

AniaGucio napisał(a):
Hej Elu!

Przepraszam, że nie poinformowałam Cię osobiście, ale rano to tak na szybkiego napisałam, bo śpieszyłam się na uczelnię. Zaraz coś zjem, napiję się kawci i zadzwonię do Pati - zapytam co Rufcia i jak nowa klatka!

Aniu wszystko jest w porzadku juz odpowidzalam Panu od ktorego zostala kupiona klatka i podziekowalam:)