AnnaA Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Dołożę te 9 zł m-nie. Dajcie namiary na konto Quote
mmd Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 AnnaA napisał(a):Dołożę te 9 zł m-nie. Dajcie namiary na konto No i jest komplecik:) Quote
AniaGucio Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 AnnaA napisał(a):Dołożę te 9 zł m-nie. Dajcie namiary na konto Dziękuję Ci Aniu :)! Zaraz wyślę PW. Quote
AniaGucio Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 wiga138 napisał(a):a te moje 30 to od kiedy ???..... To znaczy?? Quote
AniaGucio Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 wiga138 napisał(a):a te moje 30 to od kiedy ???..... OK, przepraszam! Na razie Rufus ma opłacony DT do końca stycznia... Myślę, że wszystkie deklaracje - te wpłacone i nie, będą obowiązywać od lutego. Quote
swagnieszka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Witam i ja, podnoszę Rufuska ;) Przez przeskakujące posty byłam nie w temacie. Pozdrawiam Wszystkich :) Quote
AniaGucio Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 swagnieszka napisał(a):Witam i ja, podnoszę Rufuska ;) Ja też uważam, że dopóki nie ma się jakiegoś lepszego pomysłu nie należy krytykować czyjegoś. A obecnie potrzebujemy jeszcze 9 zł - Kto chętny dla Rufuska? No tak... muszę zmienić temat - AniaA dała brakujące 9zł, mamy całość :multi::multi: Quote
AniaGucio Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 wiga138 napisał(a):wycinam z banerka :) Dziękuję za pomoc!! Rzeczywiście, można w sygnaturę wstawić innego potrzebującego biedaka Quote
brzośka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 uff... jestem i ja... wspaniałe wieści widzę!!! bardzo się cieszę, że Rufusek ma już komplet deklaracji :) Quote
mmd Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 AniaGucio napisał(a):Rzeczywiście, można w sygnaturę wstawić innego potrzebującego biedaka Ja muszę Misiowe allegro wrzucić:) A zaraz później Kajtuna. Quote
Ellig Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Ewa Marta napisał(a):Sytuacja Rufusa nie jest prosta. Dotychczasowy DT oczekuje zabrania psa, a chętnego do jego adopcji na dzień dzisiejszy nie ma. Oczywiście idealnie byłoby, gdyby Rufus miał DS, który pracowałby ze szkoleniowcem. Ale takiego domu nie ma i wydaje się logiczne, że dla tego psa najlepszym rozwiązaniem jest zamieszkanie w miejscu, gdzie zostanie ułożony, w którym fachowiec oceni jego ostrość w stosunku do psów. Bo być może Rufus nie lubi się z amstafem, z którym mieszka, a inne będzie tolerował. Wychodziłam z nim na spacery na początku po złapaniu. Nie dość, że najpierw sprawiał wrażenie, że ma chęć mnie zjeść, a potem byl najmilszym psem pod słońcem, rozdającym co chwilę całusy, to zupełnie nie zwracał uwagi na inne psy. Ania szuka pomocy u specjalisty, człowieka, który powie jej więcej o psie, który sam oceni do jakiego domu pies powinien pójść. Teraz jest tu dużo ludzi, ale był czas, w którym prawie nikogo los Rufusa nie interesował, a ona musiała podjąć jakąś decyzję. Najprościej jest wejść, zadać pytanie, które chcąc nie chcąc poddaje w wątpliwość jej decyzję. Trudniej zostać z psem i z odpowiedzialnością za niego. Uważam, że Ania chce dla Rufusa jak najlepiej i stąd decyzja o zabraniu go do Jamora, który oceni stopień agresywności Rufusa do innych samców. I to jest teraz jedyne i najlepsze rozwiazanie w sytyacji Rufusa! Quote
UBOCZE Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 AnnaA napisał(a):Dołożę te 9 zł m-nie. Dajcie namiary na konto [FONT=Arial Black] Jest już komplet deklaracji!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] Quote
AniaGucio Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Ubocze... Twoje wierszyki zdziałały cuda :) Quote
pola53 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 AniaGucio napisał(a):Ubocze... Twoje wierszyki zdziałały cuda :) Potwierdzam!!! Sama chętnie sprawdzałam, co też wujaszek Ubocze wymyślił :). Quote
UBOCZE Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Zawstydzacie mnie...:oops: To przede wszystkim Wasza zasługa, że stworzyłyście tu rodzinną atmosferę. I tych, którzy wsparli Rufuska konkretnymi deklaracjami. I troszkę banerkowej cioteczki Polubek. I wszystkich tych, którzy tu zaglądali, wątek podnosząc dobrym humorem i pamięcią. W każdym razie cudnie, że się uzbierać udało!:loveu::loveu::loveu: Quote
AniaGucio Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 UBOCZE napisał(a):Zawstydzacie mnie...:oops: To przede wszystkim Wasza zasługa, że stworzyłyście tu rodzinną atmosferę. I tych, którzy wsparli Rufuska konkretnymi deklaracjami. I troszkę banerkowej cioteczki Polubek. I wszystkich tych, którzy tu zaglądali, wątek podnosząc dobrym humorem i pamięcią. W każdym razie cudnie, że się uzbierać udało!:loveu::loveu::loveu: No nie bądź taki skromny, Ubocze :) Quote
WiosnaA Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Witaj Rufusku !! :lol:. Wujaszku Ubocze, piszesz wierszyki urocze, z chęcią je wszyscy czytamy i na Jamora z Rufuskiem czekamy. Quote
AniaGucio Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 No proszę... ciocia WiosnaA też rymuje i to całkiem nieźle :) Quote
mmd Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Pomóżcie! Nasz dogomaniacki kandydat przegra za moment [SIZE=3]SZCZECINEK PROSI O POMOC!!! w ankiecie dogo i miau ustalono, że SZCZECINEK będzie wspólnym kandydatem na krakvecie. http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...13065&start=45 POMÓŻCIE BO PRZEGRAMY!!! proszę rozsyłajcie dalej po swoich wątkach... Quote
pola53 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Dzień dobry!!:). Życzę wszystkim miłego dnia Quote
brzośka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 mmd napisał(a): [SIZE=3]SZCZECINEK PROSI O POMOC!!! zrobione :) Quote
swagnieszka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Witam Wszystkich i miłego dnia życzę :lol: Quote
Recommended Posts