AniaGucio Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 wiga138 napisał(a):wklejam go w banerek... Dziękuję wigo138 :) Quote
AniaGucio Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='UBOCZE']Sam już nie wiem... :lol: Najlepiej chyba, gdyby wystarczył ktoś jeden, ale taki:crazyeye:: Jeśli nikt się nie dołoży Do Rufusa chaty, Będę musiał trochę groszy Odebrać bogatym!:mad::evil_lol: Do góry chłopaku, hop!! Quote
AniaGucio Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [FONT=Book Antiqua]Zaktualizowałam pierwszą stronę :)[/FONT][FONT=Book Antiqua] [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Wczoraj dostałam brakujące wpłaty z bazarku - siądę wieczorkiem i podzielę na pół - na Rufusem i Pablo! Wczoraj otrzymałam również wpłatę od Ellig - 60zł (deklaracja stała, za 6m-cy); brzośki - 1zł (deklaracja stała) ;); Lidy - 19zł (deklaracja stała); oraz manforte - 50zł (wplata jednorazowa)! Dzisiaj dostałam wpłatę od lepus - 100zł (wpłata jednorazowa) :) [/FONT][FONT=Book Antiqua]Bardzo Wam dziękuję !! :Rose:[/FONT] Quote
pola53 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Witajcie. Ja na chwilkę, odwiedzić Rufuska i zmykam dalej do roboty!!! Quote
wiga138 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Potrzebuję pomocy dla porzuconej suni....w moim banerku - SORRY, po ośmiu latach wróciła do schronu........:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
pola53 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Podrzucam i spadam do pracy. Z doskoku, ale jestem :). Quote
swagnieszka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 ja też chcę dołożyć się dla Rufuska - poproszę o info gdzie mogę znaleźć nr konta do wpłaty. Dołożę połowę deklaracji stałej czyli 15 zł (wpłata z góry za 6 m-cy, jutro przeleję). Niech Rufusek szybko znajdzie nowy domek - należy mu się ;) Quote
mmd Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 O, jak wspaniale:) Ania wyśle Ci na PW nr konta. Quote
swagnieszka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 OK. I podrzucam, bo szukamy jeszcze 15 zł! ;) Quote
pola53 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Cuuudownie, jeszcze tylko 15 zł brakuje :) Quote
AniaGucio Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='swagnieszka']ja też chcę dołożyć się dla Rufuska - poproszę o info gdzie mogę znaleźć nr konta do wpłaty. Dołożę połowę deklaracji stałej czyli 15 zł (wpłata z góry za 6 m-cy, jutro przeleję). Niech Rufusek szybko znajdzie nowy domek - należy mu się ;) Dziękuję cioteczko, bardzo bardzo dziękuję !! :Rose: Wujku UBOCZE, nowy wierszyk jest potrzebny ;) Quote
AniaGucio Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [FONT=Book Antiqua]:cunao::cunao:Jeszcze tylko 15 zł:cunao::cunao:[/FONT] Quote
UBOCZE Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Jeśli szóstkę dziś wyciągniesz Ze swego kuferka... To do pełnych deklaracji Zostanie cyferka... ;) [FONT=Arial Black]Brakuje już tylko 15 złotych deklaracji!!! [/FONT] Quote
AniaGucio Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 UBOCZE napisał(a):Jeśli szóstkę dziś wyciągniesz Ze swego kuferka... To do pełnych deklaracji Zostanie cyferka... ;) [FONT=Arial Black]Brakuje już tylko 15 złotych deklaracji!!! [/FONT] Dziękuję :) Quote
Rysia88 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Proszę o nr konta to coś wyskrobie dla biednego psiunka.... Quote
AniaGucio Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Rysia88 napisał(a):Proszę o nr konta to coś wyskrobie dla biednego psiunka.... Dziękujemy cioteczko - zaraz wyślę PW :) Quote
WiosnaA Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Rufusku...teraz tylko trzeba czekać na Jamora "zaproszenie" :lol:. Quote
mmd Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Nie wiem, jakie tam ruchy się szykują. Z Toffinem też nic nie wiem. Quote
AniaGucio Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Jamor do wylewnych też nie należy Quote
mmd Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 AniaGucio napisał(a):Jamor do wylewnych też nie należy Ty bierz telefon i molestuj:) Powiedz mu, że gołodupca nie bierze, chłopak ma posag i ciotek co niemiara:evil_lol: Quote
Colette Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 UBOCZE napisał(a):Jeśli szóstkę dziś wyciągniesz Ze swego kuferka... To do pełnych deklaracji Zostanie cyferka... ;) [FONT=Arial]kufer stary - wieko ciężkie[/FONT] [FONT=Arial]ale damy radę[/FONT] [FONT=Arial]po złotowce od łap czterech[/FONT] [FONT=Arial]zebrać przez obsadę[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]a, że trzy gatunki z nami[/FONT] [FONT=Arial]żyją tu parami[/FONT] [FONT=Arial]to zabraknie Wam cyferki[/FONT] [FONT=Arial]tej największej między cyferkami ;-)[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]W imieniu moich czworonogów deklaruję od Lutego do końca roku 6zł :-)[/FONT] Quote
AniaGucio Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Chyba rzeczywiście muszę włączyć tryb "Upierdliwiec" ;) Quote
UBOCZE Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Colette napisał(a):[FONT=Arial]kufer stary - wieko ciężkie[/FONT] [FONT=Arial]ale damy radę[/FONT] [FONT=Arial]po złotowce od łap czterech[/FONT] [FONT=Arial]zebrać przez obsadę[/FONT] [FONT=Arial]a, że trzy gatunki z nami[/FONT] [FONT=Arial]żyją tu parami[/FONT] [FONT=Arial]to zabraknie Wam cyferki[/FONT] [FONT=Arial]tej największej między cyferkami ;-)[/FONT] [FONT=Arial]W imieniu moich czworonogów deklaruję od Lutego do końca roku 6zł :-)[/FONT] Bardzo Dziękujemy, Colette!!!:multi::multi::multi: za wierszyk też...:evil_lol: [FONT=Arial Black]Brakuje już tylko 9 zł. deklaracji!!!:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts