AniaGucio Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 [quote name='AniaGucio'] [FONT=Palatino Linotype]Bardzo prosimy o pomoc - brakuje 150zł, ale jeszcze chociaż 50zł deklaracji stałych i Rufus będzie bezpieczny!![/FONT] :modla: [FONT=Palatino Linotype]Czy znajdzie się ktoś taki? :candle:[/FONT] Jeszcze przed snem podrzucę pysiola - może akurat jakaś ciocia wpadnie, zakocha się w Rufciu i da piątaka lub dyszkę miesięcznie Quote
AniaGucio Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 pola53 napisał(a):Porannie przyłączam się do błagań!!! Rufusku, pokazuj się tu cioteczkom !! Quote
brzośka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 AniaGucio napisał(a):Rufusku, pokazuj się tu cioteczkom !! nieustannie :) Quote
Ewa Marta Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 W górę Rufciu, idź prosić o deklaracje:-) Quote
AniaGucio Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Ewa Marta napisał(a):W górę Rufciu, idź prosić o deklaracje:-) Kto jeszcze pomoże Rufuskowi - brakuje jeszcze ok. 50zł :( Quote
Nadziejka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 :bye::cool2::iloveyou:caluski wielkie dla Gucinka :loveu: o grosiki dla Rufuska slemy blaganie i niechaj domus sie stanie:thumbs::thumbs: Quote
AniaGucio Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 ewa gonzales napisał(a)::bye::cool2::iloveyou:caluski wielkie dla Gucinka :loveu: o grosiki dla Rufuska slemy blaganie i niechaj domus sie stanie:thumbs::thumbs: mmd napisał(a):Dzień dobry:) Dzień dobry cioteczki!! Quote
wiga138 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 jestem na zaproszenie :) dajcie nr konta - wpomogę na razie jednorazowo brakujace 50 :) Quote
AniaGucio Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 wiga138 napisał(a):jestem na zaproszenie :) dajcie nr konta - wpomogę na razie jednorazowo brakujace 50 :) Dziękujemy dobra Kobieto!! Już wysyłam PW :) Quote
AniaGucio Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Rufusku kochany, wskakuj na pierwszą Quote
mmd Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 wiga138 napisał(a):jestem na zaproszenie :) dajcie nr konta - wpomogę na razie jednorazowo brakujace 50 :) No, dzisiaj nie ma co narzekać na "utarg":diabloti: Quote
Nadziejka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [FONT=Book Antiqua]cioteczki trzymajmy mocno serca i kciuki za nasza Diane 79 , za jej corcie i mamcie:-(w nocy Diana czyli Monisia wyladowala z corcia swa malunia 2 letnia w szpitalu :-(malunia Sarunia jest chora , robia badania caluni czas, mama Dianki tez znalazla sie w szpitalu na neurologii z potwornym bolem glowy :thumbs::glaszcze::modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou:trzymajmy mocno za nasze kochane istotki , slijmy sercami dobre fluidy dla nich[/FONT] Quote
AniaGucio Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 [quote name='ewa gonzales'][FONT=Book Antiqua]cioteczki trzymajmy mocno serca i kciuki za nasza Diane 79 , za jej corcie i mamcie:-(w nocy Diana czyli Monisia wyladowala z corcia swa malunia 2 letnia w szpitalu :-(malunia Sarunia jest chora , robia badania caluni czas, mama Dianki tez znalazla sie w szpitalu na neurologii z potwornym bolem glowy :thumbs::glaszcze::modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou:trzymajmy mocno za nasze kochane istotki , slijmy sercami dobre fluidy dla nich[/FONT] O matko.. obie ?? Jak będziesz coś wiedziała to od razu daj znać!! Quote
Nadziejka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Monisia mi w poludnie dzis smsy slala , ze jest z corcia w szpitalu bo mal;unia od nocy chora , mamcia Monisi rowniez w szpitalu ...kochane nasze dziewczyny za was serca:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::iloveyou: Quote
AniaGucio Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 [quote name='AniaGucio'][FONT=Book Antiqua]Cioteczki... wujkowie... jeszcze 50zł deklaracji stałych, prosimy !! :modla: [/FONT] Rufusek czeka... Quote
mmd Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Ja też jestem, ale zajęta. Przegrzebałam szufladę z filmami i będę majstrować Rufusowi bazarek. Quote
AniaGucio Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 brzośka napisał(a):jestem ci ja ;) Cześć brzośku :) mmd napisał(a):Ja też jestem, ale zajęta. Przegrzebałam szufladę z filmami i będę majstrować Rufusowi bazarek. :) Quote
mmd Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Zobaczymy, jak będzie, bo z filmami różnie jest. Ale tak na szybko tego mam trochę, a zanim zrobię jakiś inny to sobie ten przeleci. Mam teraz sporo czasu:) Quote
AniaGucio Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Dziękuję mmd... Mnie to dzisiaj sił brakuje na cokolwiek... do pracy nie poszłam, bo grypsko mnie dopadło :( Quote
Recommended Posts