Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dostałam PW z zapytaniem czy jeżdżę, niestety praca i szkoła mi na to nie pozwalają, chociaż z czasem jakoś bym wygospodarowała ale auto mi coraz częściej świruje - czasami nawet do pracy muszę jechać komunikacją miejską - więc tym autem nie odważę się ruszać w Polskę.
Grosza też niestety nie mam aby wspomóc :(
Czasami Ciotki szukały kierowcy a miały auto, teraz mogę być kierowcą tylko i wyłącznie cudzego autka.

Posted

Tarzanka napisał(a):
Dostałam PW z zapytaniem czy jeżdżę, niestety praca i szkoła mi na to nie pozwalają, chociaż z czasem jakoś bym wygospodarowała ale auto mi coraz częściej świruje - czasami nawet do pracy muszę jechać komunikacją miejską - więc tym autem nie odważę się ruszać w Polskę.
Grosza też niestety nie mam aby wspomóc :(
Czasami Ciotki szukały kierowcy a miały auto, teraz mogę być kierowcą tylko i wyłącznie cudzego autka.

Dziękujemy za odpowiedź i rozumiemy. Poza tym, wydaje mi się, że było by nierozsądne jechać z Wrocławia, żeby przewieźć psa spod Sochaczewa do Warki. Toż to dla Ciebie byłaby cała wyprawa :). Jednak dobre chęci Twoje i nieocenionej cioci Ewy są bardzo cenne :). Pozdrawiamy.

Posted

Odezwała się do mnie dziewczyna o nicku gosiulek - też obiecała wspomóc Rufuska :loveu:
Są jeszcze cioteczki, które chętnie Rufuskowi pomogą!!

[FONT=Book Antiqua]Dziękujemy Wam!!

[/FONT]

Posted

Opowiedz jej o tym, jaki jest niezwykły. Ja napisałam jej, że warto zaufać psu z problemami (tak jest w naszym przypadku) - każdy z naszych psów obdarza Miłością bezgraniczną. A pod ręką są przecież behawioryści i pomogą. Oczywiście, to ten ktoś musi być pewny, że chce właśnie tego psa i chce o niego zabiegać.

Posted

[quote name='diana79']bardzo proszę o podpisy pod petycją w sprawie zabicia psa na torach :-(
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6370

pewnie ją podpiszę ale trochę zwątpiłam. Podpisywałam petycje w sprawie tego husky, któremu dwa gnojki urwały głowę ciągnąc za samochodem - wyrok jaki dostali to czysta KPINA. Pisałam petycje w sprawie katowickiego dworca - zburzyli. Zaczynam wątpić w nasze państwo, w jego prawo i jakikolwiek sens :/
eh taki mi się nihilizm włączył.

A dla Rufuska mizianka przesyłam

Posted

[quote name='winter7']To ja wrzucam deklarację stałą 20 zł/mc.
Proszę o nr konta i w razie czego przypomnienie, bo nie chcę się pogubić :)

zapraszam na ten wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/200255-Oblany-wrz%C4%85tkiem-przez-w%C5%82a%C5%9Bciciela-Dziadzio-%C5%9Apiewak-szuka-swojego-domu.

[FONT=Book Antiqua]Cioteczka [/FONT][FONT=Book Antiqua]winter7 [/FONT][FONT=Book Antiqua]wpadła i zrobiła nam taką miłą niespodziankę - 20zł (deklaracja stała) :multi: Dziękujemy !! To daje nam równe [/FONT][FONT=Book Antiqua]300zł [/FONT]:cunao::cunao:

Posted

Nooks napisał(a):

calusy dla Rufuska! Kombinuje wlasnie chetnego na wplate jednorazowa :)

Nooks, gdyby Ci się udało, byłoby cudownie. Dziękujemy, że o nas pamiętasz!! Za całuski też - on bardzo lubi otrzymywać i rozdawać buziaki :)