Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='ewa gonzales'][FONT=Arial Black]Witam ciotenki Rufiaczkowe i zycze domku dla niunia prawdziwie kochajacego :painting::iloveyou::santagri::santagri:niechaj Rok Nowy przyniesie wam wszystkim radosci i wiele domkow kochajacych zwierzunki! cioteczko ja siadam teraz i bede slac zaproszenia i prosbe o pomoc w deklaracjach , ciesze sie ze ma szanse maciuniek cudny , na hotel u Jamora:loveu:pozdrawiam sercem [/FONT]

[quote name='Agnieszka_K']Witajcie,
proszę o nr konta dla Rufuska prześlę mu 20 zł, z szybkiego czytania tematu rozumiem, że teraz zbieracie na szkolenie?
trzymam kciuki i zapisuję wątek:)

[quote name='Agucha']Jestem na zaproszenie Ewci.
Niestety nie mogę wspomóc deklaracją :(
Podrzucę wątek przynajmniej.

[quote name='Mysza2']Jestem na zaproszenie Ewci.
Na razie zapisuję:)

Dziękuję dziewczyny, a przede wszystkim Tobie Ewcia :loveu:

Posted

bedzie stala od gonzika ..ale nie wiem czy 5 czy dyszka , malo , ale grosiu do grosika , a piateczke to sie zawsze wykombinuje chocby nic nie bylo , mam pomysl na bazarusiek , poprosze nasza dianke79 :loveu:ona robi cudne bazarusie , ja nie umiec :oops: zrobimy napewno dla Rufiaczka. pozdraiwiam z nadziejka:painting:

Posted

ewa gonzales napisał(a):
bedzie stala od gonzika ..ale nie wiem czy 5 czy dyszka , malo , ale grosiu do grosika , a piateczke to sie zawsze wykombinuje chocby nic nie bylo , mam pomysl na bazarusiek , poprosze nasza dianke79 :loveu:ona robi cudne bazarusie , ja nie umiec :oops: zrobimy napewno dla Rufiaczka. pozdraiwiam z nadziejka:painting:

Ewa, dziękuję - 5 czy 10zł... najważniejsze, że to stała deklaracja!! :) Bazarek też mile widziany ;) Ja dzisiaj też zajrzę w najgłębsze zakamarki swojej i męża szafy - może coś wygrzebię ;)
Pięknie dziękuję :Rose:

Posted

Mysza2 napisał(a):
tak mi głupio, że tylko podnoszę:(, za dużo tych bied:(

Mysza2, niech Ci nie będzie głupio - jeżeli wpadniesz czasami, coś napiszesz, albo tylko podrzucisz to też pomożesz :)

Agnieszka_K napisał(a):
postaram się, żeby te 20 zł to była comiesięczna stała deklaracja:)

:loveu:

Posted

Ja go pamiętam jeszcze spod Reala z tej obskurnej komórki... Taki głodny i za wszelką cenę chcący iść za nami, kiedy prowadzałaś Rufusa do samochodu. A teraz proszę, pan na włościach:-) Jemu się trafiło jak śłepej kurze ziarno:-) Teraz pora na Rufusa!

Posted

:kociak::thumbs:cudny kocio cudny hrabiuniek:loveu:Niechaj sie i tak cudownie Rufiaczkowi powiedzie :loveu:[FONT=Arial Black]ciociu Aniu wyslalam troszenke rzeczy do ciotenki dianki 79 :loveu:ktora z radoscia wyczaruje bazarusiek dla Rufiaczka! w gore piesku cudowny![/FONT]

Posted

[quote name='ewa gonzales']:kociak::thumbs:cudny kocio cudny hrabiuniek:loveu:Niechaj sie i tak cudownie Rufiaczkowi powiedzie :loveu:[FONT=Arial Black]ciociu Aniu wyslalam troszenke rzeczy do ciotenki dianki 79 :loveu:ktora z radoscia wyczaruje bazarusiek dla Rufiaczka! w gore piesku cudowny![/FONT]

Bardzo Wam dziękuję dziewczyny :loveu:

Posted

Och Dieselek, właśnie grzeje doopkę koło mnie i klei się do mojego 14 letniego kocura :). Upatrzył go sobie na kompana i łazi za nim krok w krok. Jest kochany, choć czasem ma strasznie głupie pomysły. Ja i syn jesteśmy w nim zakochani!!!

Posted

pola53 napisał(a):
Och Dieselek, właśnie grzeje doopkę koło mnie i klei się do mojego 14 letniego kocura :). Upatrzył go sobie na kompana i łazi za nim krok w krok. Jest kochany, choć czasem ma strasznie głupie pomysły. Ja i syn jesteśmy w nim zakochani!!!

A nie chcesz jeszcze Rufusa w pakiecie ? :):):)

Posted

Mysza2 napisał(a):
A nie chcesz jeszcze Rufusa w pakiecie ? :):):)

Zastanawiałyśmy się nad tym, ale przy dwóch dużych psach (z czego jedno ma ADHD), pięciu swoich kotach i cała gromadą bezdomnych kotów, które dokarmia, mama nie da rady, niestety. Nawet nie chodzi o finanse... :(

Posted

[quote name='pola53']Och Dieselek, właśnie grzeje doopkę koło mnie i klei się do mojego 14 letniego kocura :). Upatrzył go sobie na kompana i łazi za nim krok w krok. Jest kochany, choć czasem ma strasznie głupie pomysły. Ja i syn jesteśmy w nim zakochani!!!

A tu zdjęcie zrobione przeze mnie w święta na potwierdzenie słów mamy ;) - Diesel z Filemonem :

a tu z Brutusem:

Posted

[FONT=Arial Black]Mamo Ani:ylsuper::bye::x-mas::kociak:witam pieknie :loveu::loveu:Juz wiemy , Ania ma dusze i serducho ogromne po mamci :loveu::loveu:[/FONT]