Marinka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 fiorsteinbock napisał(a):To jest prezes chyba miedzynarodowej fundacji, bo slyszalam, ze on czesto w rozjazdach. Czasmi też dochodzę do takiego wniosku... 1% też nie mogę sprawdzić, nie mogę się doprosić Quote
_ogonek_ Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 szkoda gadać... poczekam aż zuzia pojawi się na wątku i da znać co i jak. zuziu, zbierac deklaracje? Quote
Marinka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Jutro będę wyciskać od prezesa zaległą fakturę u Funi w Zamościu. Zapłacił za X/XI natomiast pominął IX/X...liczył, że nikt nie zauważy?????? Quote
zuziaM Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 No ja jeszcze tez nie dostalam tych zaleglych 200 zl ( rachunek byl na 600, a dostalam tylko 400 ). Prezes obiecal po moim telefonie zaraz uregulowac, ale do tej pory nie doszlo nic ...... Quote
funia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 zuziaM napisał(a):No ja jeszcze tez nie dostalam tych zaleglych 200 zl ( rachunek byl na 600, a dostalam tylko 400 ). Prezes obiecal po moim telefonie zaraz uregulowac, ale do tej pory nie doszlo nic ...... Zuziu takich obietnic dostaje po kilka miesiecznie . smiem twierdzić ,ze to jest bezczelnośc . Mogłby powiedziec nie mam poczekaj ....a on ciągle zwodzi i oszukuje .Bo tak to trzeba nazwać niestety ... Jutro wysyłam kolejną fakture .Zadłuzenie wzrośnie . Nie płaci z włąsniej kieszeni a brak czasu to kiepskie wytłumaczenie .Zrobić przelew mozna nawet bedąc za granicą. Quote
_ogonek_ Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Ręce opadają... Zaczęłam ogłaszać Rozi. Jak skończę to tu wkleję linki. Quote
Marinka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 U nas Argo jest zagrożony, czy u Was ktoś słyszał o jakimś kojcu u weta w Katowicach? Quote
_ogonek_ Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 ogłoszenia Rozi alegratka.pl http://ale.gratka.pl/ogloszenie/9261751_rozi_wyrzucona_jak_zepsuta_zabawka.html adopcjepsow.org e-zwierzak przygarnijzwierzaka.pl cafeanimal animalia morusek wroclaw cwirek wroclaw gumtree adopcjapsa.pl petsy kupiepsa.pl petworld eoferty.com.pl ojej.pl gieldaogloszen.pl www.psy.pl ofertka nasipupile.pl polskastrefa.eu kupsprzedaj cret.pl pineska ogloszenia.wroc.pl nasz-wroclaw.pl Quote
mari23 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Marinkaa napisał(a):U nas Argo jest zagrożony, czy u Was ktoś słyszał o jakimś kojcu u weta w Katowicach? Rozi razem z Szilą:-( kiedyś miały domek znaleziony przez prezesa For Animals.... no i rozpłynął się ten fundacyjny domek, jak wspomniałyście o wizycie przedadopcyjnej.... może i ten kojec "wirtualny" jakiś.... trzeba to sprawdzić koniecznie, no i coś jeszcze.... ale to już czerda sprawdzi, ona ma "swoich" ludzi...:cool3: Quote
_ogonek_ Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 mari, ale Gosia wspominała mi też, że domek pojawił się przed terminem zapłaty... Czy znacie kogoś kto robi banerki? Poproszę Sylwię żeby zmieniła tytuł. No i pierwszy post :) Quote
mari23 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 _ogonek_ napisał(a):mari, ale Gosia wspominała mi też, że domek pojawił się przed terminem zapłaty... Czy znacie kogoś kto robi banerki? Poproszę Sylwię żeby zmieniła tytuł. No i pierwszy post :) banerków nie potrafię, ale mogę zrobić allegro adopcyjne, tylko proszę - wybierzcie zdjęcia i tekst - wyślijcie na maila: help.animals@wp.pl moja psia geriatria rozchorowała mi się nieco na jesień, sil i czasu mam już niewiele... Quote
Marinka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 _ogonek_ napisał(a):mari, ale Gosia wspominała mi też, że domek pojawił się przed terminem zapłaty... Czy znacie kogoś kto robi banerki? Poproszę Sylwię żeby zmieniła tytuł. No i pierwszy post :) anita_happy- ona robi świetne :) Quote
_ogonek_ Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 mari, allegro się już zrobi, to najmniejszy problem. Napiszę do anity_happy. Dzięki dziewczyny ;) Quote
_ogonek_ Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Podniosę Rozi. Poproszę Sylwię żeby tytuł zmieniła, chociaż to trochę potrwa, bo nie ma internetu... Do anity zapomniałam napisać :( Zrobię to jutro Quote
Marinka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 http://www.poee.yoyo.pl/oplatek/?od=Marinka Quote
_ogonek_ Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Witajcie! zuziu, czy mogłabyś napisać co u Rozi? Jak ona się ma? Quote
Marinka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Ja mam jeszcze jednego psiaka związanego z FFA - Kayko. Koszty jego utrzymania to 100 złotych/mies. + karma...ale i tutaj są problemy :( Na Argo i Marcela zebrałyśmy deklaracje na dogo i fb i teraz chłopaki sa opłacani na bieżąco :) Quote
_ogonek_ Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 No ale skoro fundacja zgodziła się na taki układ no to nie wiem o co chodzi... Chore... Zadzwonie na dniach do zuziM. Pewne nie ma czas na dogo. Quote
mari23 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 _ogonek_ napisał(a):No ale skoro fundacja zgodziła się na taki układ no to nie wiem o co chodzi... Chore... Zadzwonie na dniach do zuziM. Pewne nie ma czas na dogo. fundacja dostała dużo kasy z 1%, ale widać nie na psy ją przeznaczyli..... chyba nie lubią psów.... znam kogoś, kto chętnie znów przyjrzy się finansom fundacji - w końcu ile kotów i za jaką kwotę można sterylizować ? (piszę to świadomie - wiem, że przeczyta to ktoś z fundacji - byłam kiedyś wolontariuszką FFA i nie życzę im źle, przykro mi tylko, że odmawiają pomocy ) Quote
Marinka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 ”~~”*°•._~”*°••°*”~_.•*”~~” *° A L F A B E T_ N A_ C A Ł Y_ R O K A...anioła stróża u boku B...buziaków słodkich miliony C...czasu wolnego dla siebie D...drogi usłanej różami E....ekskluzywnych wakacji F....fury pieniążków G...gwiaździstego nieba H...horoskopu korzystnego I.... i oprócz tego J...jasności umysłu K...kolorowych chwil L...lotów wysokich M...miłosnych uniesień N...nieprzemijającej urody O... oddechu od codzienności P...pogodnych dni R...romantycznych wieczorów S...szalonych nocy T...tylko spełnionych marzeń U...uroku osobistego W...wiary w sukces Z...ZAWSZE UŚMIECHNIĘTEJ BUZI ...W...KAŻDY...DZIEŃ... Quote
_ogonek_ Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Szczęśliwego Nowego Roku życzę wszystkim :loveu: Quote
_ogonek_ Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Dzwoniłam do zuziM. Rozi ma się dobrze. Do dziś miała opłacony pobyt, a dług wcześniejszy był 100 zł bo prezes niedopłacił. Zrobię jej ogłoszenia, ale już jutro. Quote
_ogonek_ Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Proszę o głos na Uciechów, Osiedle Białe 7 http://www.tesco.pl/schroniska/ranking-schronisk.php Quote
mari23 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 _ogonek_ napisał(a):Dzwoniłam do zuziM. Rozi ma się dobrze. Do dziś miała opłacony pobyt, a dług wcześniejszy był 100 zł bo prezes niedopłacił. Zrobię jej ogłoszenia, ale już jutro. Zuziu, Fundacja For Animals zachowuje się bardzo nieładnie, dlatego opiekę finansową nad Rozi przejmie nowo powstałe Stowarzyszenie Help Animals (to nie pierwszy piesek, którego bierzemy pod opiekę właśnie od FFA ) czerda deklaruje pomoc finansową, a i inne cioteczki prosimy o drobne deklaracje... do kiedy sunieczka ma opłacony pobyt? jako księgowa stowarzyszenia proszę o adres i numer konta na PW... czyli.... witaj u nas, Rozi! :) Quote
mari23 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 funia napisał(a):Zuziu takich obietnic dostaje po kilka miesiecznie . smiem twierdzić ,ze to jest bezczelnośc . Mogłby powiedziec nie mam poczekaj ....a on ciągle zwodzi i oszukuje .Bo tak to trzeba nazwać niestety ... Jutro wysyłam kolejną fakture .Zadłuzenie wzrośnie . Nie płaci z włąsniej kieszeni a brak czasu to kiepskie wytłumaczenie .Zrobić przelew mozna nawet bedąc za granicą. to jest to, co chciałam przytoczyć w poście poprzednim... Quote
Recommended Posts