Jump to content
Dogomania

Sprzedana z domem Rozi! Jest w hoteliku, OGROMNY DŁUG!! $$$ POTRZEBNE

Recommended Posts

Posted

ulv obiecała mi pomóc w konsultacji zdjęć....zna kogoś kto jest dobry w tej dziedzinie.
mam nadzieję że jednak szila będzie żyła
zuziu napisz mi na pw czy jest jakiś dług...właśnie robię rozliczenie bazarków wpłynie jakis grosz na sunie

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostalam wiadomosc od ZuziM.
Szili juz nie ma z nami, odeszla. Wiem, ze TM byl wybawieniem ale...ciezko ze swiadomoscia, ze kolejna psia duszyczka pozostawila nas samych, tutaj :(

Jestes wolna i spokojna. Bedziemy pamietac o Tobie.
Zostala z nami Twoja corcia o niej tez pamietamy :(

Posted

rozmawiałam z zuzią...
Szila zaznała w ciągu tych ostatnich dni miłości jakiej nikt nie był w stanie jej dać...
troskliwą opiekę zapewniła jej Gosia, której jeszcze raz chcę bardzo podziękować...

Gosiu, trzymaj się...
Szilunia, (*), biegaj skarbie po Tęczowych Łąkach...

Posted

Wlasnie dzisiaj sie zastanawialam, czy widac jakas reakcje u Rozi .....
Ale nie ma .... One juz od dawna nie mieszkalu razem, bo Szilunia byla w domu.
Kiedy bylo cieplo, to wynosilam Szilcie na dwor i wtedy sie widzialy, ale juz jakis czas nie.
Rozi ma sie bardzo dobrze. Nie daje niestety sie poogladac i podotykac, bo chcialabym jej brzuszek zobaczyc, czy ona nie ma jakichs niespodzianek .....
Lepiej wczesniej sie wtedy za to wziac .....
Bede probowala jakos ja sprawdzic.
Jest juz bardzo ufna, przytulasna i lasi sie, ale tylko do momentu kiedy chce ja obiema rekoma wszedzie podotykac ... Zaraz wieje.

Posted

Ostatnia wizyta pana doktora u Sziluni kosztowala ... 70 zl.
Pan prezes nie odpowiada na moje sms y i nie mam jeszcze wplaty 600 zl za ostatni okres pobytu suniek - do 9 pazdziernika.
Za kilka dni wysle juz kolejny rachunek do Fundacji.
To tak , aby rozliczenie bylo wszystkim znane.

Posted

[*] Sziluniu biegaj po zielonych łąkach...

Dobrze, że ostatnie twoje chwile nie były spędzone w samotności, zapomnieniu i obojętności ...

ZuziuM dziękujemy za wielkie serce okazane tej psinie

• 3 weeks later...
Posted

Przykro nam, ze nikt nie zaglada juz do Rozuni .....
Oplata za niunie tez juz nie wplywaja ... Dostalam tylko czesciowa zaplate za poprzedni rachunek i nie moge sie skontaktowac z Fundacja .. Nie rozumiem....
Juz mam gotowy kolejny rachunek ... juz tylko za hotelik Rozi. I nie wiem, czy dotrze , skoro i telefony juz nie dzialaja ....
z bazarkow, ktore byly ponoc robione na dziewczynki jeszcze jakis czas temu, tez nic nie wplynelo ........

Szilunia juz nie potrzebuje nic (*) ... ale Rozi owszem.

Posted

Zuziu, miały być przekazane od nas pieniążki, ale nie wiem co się stało. Jak się tylko czegoś dowiem to dam ci znać. Postaram się jeszcze zorganizować jakieś deklaracje, bo chyba na fundację nie ma już co liczyć...

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Sytuacja robi sie nieciekawa.
Watek zapomniany i co stanie się z Rozi? Potrzebuje spokoju na starosc :(
Pomozcie Dogomaniacy, potrzebne chyba sa deklaracje... :(

Zuziu, wyślij fundacji wezwanie do zapłaty.... może poskutkuje - w Obornikach zapłacili po otrzymaniu wezwania...

a wątek nie zapomniany,przynajmniej przeze mnie, zaglądałam, ale tak płakałam, że nie byłam w stanie nic napisać...
14 września za TM odszedł mój staruszek Krecik - to, co przeżyłam patrząc na jego cierpienie nie da się opisać,
wiem, co czujesz, Zuziu...wiem...
Szilunia
  • dołączyła do Krecika
  • i razem są szczęśliwi, nie cierpią.... tylko my cierpimy...:-(:-(

• Posted

Dziekuje dziewczyny, ze jestescie.
    Jak pisalam, rachunek kolejny do fundacji wyslany.
    Z poprzedniego jest tylko wplata czesciowa - 400 zl ( rk jest na 600 zl ).

_ogonek_ wplacila 362 zl ( dojda pewnie dzis lub jutro ).
    Tak wiec Rozi ma zaplacony pobyt do 9.10 ( rk uregulowany przez fundacje czesciowo - 400 zl ... zostala zaleglosc jeszcze 200 zl ),
    a Twoja wplata, Ada, bedzie podzielona tak :
    300 zl za kolejny miesiac ( 10.10 do 9.11 )
    62 zl - za ostatnia wizyte pana doktora u Sziluni (*).

Rachunek na fundacje wystawilam co prawda na ten powyzszy okres ( 10.10 - 9.11 ), ale jak przyjdzie wplata, to ja rozpisze na kolejny okres.
    Mam nadzieje, ze opisalam to jasno .....

Posted

To co dziewczyny, zaczekamy jeszcze kilka dni na ewentualna zaplate przez Fundacje czy juz zaczynamy zbierac deklaracje?
    Kto podjalby sie ksiegowania i udostepnil konto? Zuziu, ty pewnie nie masz czasu i wolalbys aby bezposrednio wplacano cala kwote?

Miejmy nadzieje jednak, ze ci co sie zoobowiazali beda placic nadal. Tylo dlaczego Zuzia musi sie co miesiac upominac o swoje...??

Posted

Ja też miałam kłopoty z połączeniem telefonicznym z prezesem , coś złego działo się na łączach, bo byłam informowana, że nie ma takiego numeru.
    Ale problem ustąpił.
    Bynajmniej ten, bo jak widzę i tu fundacja ma zaległości...