_ogonek_ Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 u mnie mają jeszcze ogłoszenia: Szila: adopcje.org alegratka psiegrane marzenia e-zwierzak cafeanimal Rozi/Kremówka adopcje.org alegratka psiegrane marzenia e-zwierzak cafeanimal Quote
Wiwi Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 jakie śliczne! ale się zmieniły obie...służy im hotelik :) Quote
_ogonek_ Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Szila puszcza oczko dogomaniakom i widać że dziękuje za to co ją spotkało :loveu: Dzisiaj lub jutro dorobię kilka. kizimizi, sunie mają też allegro na proflilu schroniska. Quote
xmartix Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 przerzućcie ogłoszenia do 1 postu zeby wiedzic gdzie mozna dorobic jeszcze Quote
kizimizi Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 dziewczyny a mozecie ten watek do kupy zebrac i w pierwszym poscie napisać co i jak. Napisac gdzie sa sunie teraz. I koniecznie co wlasciwie jest potrzebne, kasa ogloszenia? jA dodam swoje teksty z ogloszen i mozna je ebdzie pzrekopiowac do 1 postu. Akurat an opis sun i jako tekst do ogloszen. I koniecznie napisac gdzie sa fotko nowe albo niech ktos z pierwszej strony kto am post je pzrekopiuje. Bo tu jak ktos nowy przyjdzie to sie nie polapie w zyciu i odejdzie. Quote
Wiwi Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 dodałam jeszcze na gumtree, petsy, petworld, adopcjapsa, rozglos.net, cwirek Quote
MilenaDz Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Rozliczenie pieniedzy zebranych dla Szili i Kremówki na konto wroclawskiego oddzialu fundacji For Animals jest juz na stronie www.foranimals.wroclaw.pl Do dnia dzisiejszego na suczki Darczyńcy przekazali na konto fundacji w sumie kwotę: 173,25zl. Rachunek z Hotelu (okres 7.02 - 6.03) opiewał na kwotę: 600zł. Saldo zbiórki suczek było więc ujemne: - 426,75zł Decyzja zarzadu, ten rachunek w calej wysokosci zostal oplacony z konta bankowego fundacji. Quote
_ogonek_ Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 rotek nie ma teraz czasu, może ktoś inny powinien przejąć wątek? Milena, dzięki za wieści, najlepsze od wielu dni.... Jak już pisałam i tak zorganizuję jakieś zbiórki, ale żeby było ok to może na konto fundacji. Quote
czerda Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 >na konto fundacjii wczoraj mari wpłaciła jeszcze 100 zł ze zbiórki za gadżety <torby , długopisy.> Quote
kizimizi Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 _ogonek_ napisał(a):rotek nie ma teraz czasu, może ktoś inny powinien przejąć wątek? Dobry pomysł. Kto sie podejmie? Quote
rotek_ Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 teraz dopiero zobaczyłam apel gdyby było coś uaktualnić dajcie mi wszystkie namiary na pw...na wątki często nie udaje mi sie wejść...no właśnie o takiej porze wracam ze schroniska i padam zanim cokolwiek pozałatwiam jutro zrobię aktualizację 1. postu...nie ma sprawy dzięki wielkie za pomoc dla suniek....dopiero teraz odnalazły prawdziwe życie Quote
xmartix Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 jak zaktualizujesz to daj znać :) Fundacja płąci tylko za 1 m-c czy za cały pobyt? Quote
_ogonek_ Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 xmartix, z tego co pisała czerda na początku to maj być za cały pobyt płacone. Quote
zuziaM Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 We wtorek wplynely pieniadze za pierwszy okres pobytu suniek 07.02.2010 - 03.03.2010 Do Swiat ma mnie pan prezes poinformowac, co bedzie dalej z rachunkami i z suniami chyba .... Quote
czerda Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 nawet już domyślam się odpowiedzi pana prezesa , że nie mają funduszy , a wszystko przes podszywających się wolontariuszy takie odpowiedzi znam ale nic z tego -dziewczyny są pod opieką fundacjii , są na stronie fundacjii pod jej opieką i bedą do czasu aż przejdą pod opiekę kogoś innego , może już niedługo Quote
MilenaDz Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 _ogonek_ napisał(a): rotek nie ma teraz czasu, może ktoś inny powinien przejąć wątek? Milena, dzięki za wieści, najlepsze od wielu dni.... Jak już pisałam i tak zorganizuję jakieś zbiórki, ale żeby było ok to może na konto fundacji. W porządku, byle z dopiskiem "Szila i Kremówka" były wpłaty. czerda napisał(a):>na konto fundacjii wczoraj mari wpłaciła jeszcze 100 zł ze zbiórki za gadżety <torby , długopisy.> Przede wszystkim nie "jeszcze" - bo to sugeruje, że czegoś w rozliczeniu nie uwzględniłam. A wpłata 100zł od mari JEST przecież uwzględniona w tym rozliczeniu do dnia 22.03. xmartix napisał(a):Fundacja płaci tylko za 1m-c czy za cały pobyt? _ogonek_ napisał(a):xmartix, z tego co pisała czerda na początku to maj być za cały pobyt płacone To prezes a nie czerda moze sie wypowiadac w tych kwestiach. zuziaM napisał(a):We wtorek wplynely pieniadze za pierwszy okres pobytu suniek 07.02.2010 - 03.03.2010 Do Swiat ma mnie pan prezes poinformowac, co bedzie dalej z rachunkami i z suniami chyba .... Pobyt suczek jest opłacony do 6.03.2010, zgodnie z wysłanym rachunkiem - dopisane po komentarzu zuziaM (ale prawde mowiac nie zauwazylam wczesniej pomylki w datach :) ) czerda napisał(a):nawet już domyślam się odpowiedzi pana prezesa , że nie mają funduszy, Nie jest to tajemnica, ze taka jest obecnie sytuacja. Jednak mam nadzieje ze to sytuacja przejsciowa i uwazam ze prezes robi wszystko co w jego mocy zeby znalezc mozliwie najlepsze rozwiazanie dla wszystkich stron. czerda napisał(a):a wszystko przes podszywających się wolontariuszy takie odpowiedzi znam ale nic z tego -dziewczyny są pod opieką fundacjii , są na stronie fundacjii pod jej opieką i bedą do czasu aż przejdą pod opiekę kogoś innego , może już niedługo Zgodnie z moja wiedza, do fundacji nie dotarla zadna umowa na hotelowanie psow. Fundacja przekazala wplaty celowe ktore otrzymala od darczyncow dla tych suczek bo to nie ulegalo watpliwosci ze tak musi byc (a pozostalą, wiekszą czesc zadluzenia splacila fundacja, czego nie pokryly wplaty od darczyncow) i jesli jeszcze jakies wplaty fundacja dla tych suczek otrzyma to takze przekaze. Jednak czy cos ponad to - to nie moja decyzja a prezesa. kizimizi napisał(a):czyli finanse na cito potrzebne nie są? Jak wyglada rozliczenie suczek do 22.03 napisalam - ile uzbierano i ile fundacja dolozyla do ich hotelowania ponad to co uzbierane zostalo "celowo". Trudno powiedziec jaka bedzie decyzja prezesa w takiej sytuacji jesli zadnych kolejnych wplat celowych dla suczek nie bedzie na konto a umowy miedzy hotelem a fundacja nie ma. Czy kolejny rachunek takze zostanie pokryty przez fundacje - szczegolnie w obecnej trudnej sytuacji gdy rozne nieuprawnione do tego osoby zaciagnely liczne zobowiazania finansowe takze w innych lecznicach (m.in. na ponad 4300zl w jednej z nich, Siekierczyn nie jest jedyny) stawiajac obecnie fundacje w trudnej sytuacji finansowej i w niektorych przypadkach publicznie ja oczerniajace? Tego nie wiem i nie moja to decyzja. Takze kazdemu pozostawiam do wlasnego osadu czy to jest sprawa "cito" czy nie. Zreszta jak juz napisala zuziaM, jest Ona w kontakcie z prezesem fundacji i mysle ze TO sa te dwie osoby ktora musza to przede wszystkim miedzy soba wyjasnic. Quote
_ogonek_ Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Milena, dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Gdybyśmy wiedziały wcześniej że fundacja ma problemy to Zbierałybyśmy na dziewczyny tu dogomaniackie deklaracje jak już.... Ale i tak b. dziękuję za pomoc dla dziewczyn :) Quote
zuziaM Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 A ja przepraszam, bo pomylkowo wpisalam, ze oplacony jest pobyt do 03.03.2010 ..... ..... ma byc ... do 06.03.2010 Quote
Recommended Posts