Ingrid44 Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Kielbasianych snow dziewczynkom zycze. Dobranoc :) Quote
zuziaM Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Porobilam malenkim panienkom dzisiaj zdjecia, ale Fotosik cos szwankuje. Wkleje wieczorkiem. Quote
mari23 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 za to dogo nareszcie jakoś działa !!! od soboty nie mogłam tu wejść..... zbieram fundusze dla naszych dziewczyn, może choć troszkę pomogę... Quote
zuziaM Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Dziewczynki bardzo polubily sie ze wszystkimi kolezankami. Bardzo lubia sie tak walesac po ogrodzie. Ale kiedy zmarzna, wracaja do budki... madralki male .... . Quote
zuziaM Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 I znow mi sie nie chca zdjecia otwierac ....... reszte sprobuje wkleic pozniej albo dopiero jutro. . Quote
czerda Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Sliczne , i ten śnieg , pięknie tam jutro dam znać zuzia , jeśli chodzi o opłaty , tracę już cierpliwość Quote
zuziaM Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 No fakt ... sniegu nam od wczoraj dopadalo sporo ..... i wyglada pieknie , ale juz jestem przerazona chwila, kiedy zacznie topniec ........ bloto ... znow bloto .... . Quote
czerda Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 wspaniały widok przed snem , piękne i spokojne , bezpieczne Quote
_ogonek_ Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 zuziu, ale wam tam fajnie... jeeeeej.... Mogę się wpisać na listę oczekujących do hoteliku? :P zuziu, a z twoich obserwacji, do domku muszą iść jak już razem czy też może być osobno? Quote
czerda Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 na wszystkich wątkach psów pod opieką for animals pojawiły się rozliczenia i opłaty które dotyczą ich pobytu w hotelach -czekamy kiedy pojawią się tutaj , dla Szili i Kremówki Quote
kizimizi Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 dziewzcyny chciałąm sie zaoferować w allegro i gumtree dla sun gdy juz gotowe będą. Quote
czerda Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 zapłata nie dotyczy narazie <dziewczyn> pocieszające jest to , ze za każdy dzień zwłoki obowiązują ustawowe odsetki-po upływie 7 dni po otrzymaniu rozliczenia Quote
mari23 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 kizimizi napisał(a):dziewzcyny chciałąm sie zaoferować w allegro i gumtree dla sun gdy juz gotowe będą. myślę, że już gotowe... jak się patrzy na fotki Zuzi - inaczej myśleć nie można... Zuziu - Ty wiesz najlepiej - czy sunieczki można ogłaszać ? Quote
zuziaM Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 No jasne, ze mozna !!! Sunie obydwie sa juz tak przytulasne, ze jak najbardziej gotowe na bliskosc z czlowiekiem. A szczegolnie, co wydaje sie nieprawdopodobne .... Rozi ( Kremowka ) .... ta, ktora lezala z glowka wbita w kat przez kilka dni ..... I wydawalo sie, ze juz tak pozostanie ..... A tu niespodianka.... Ta sunia skacze na mnie , wita sie z taka radoscia w slepkach, ze az strach !!!! No i jesli chodzi o wiek suniek.......... Powiem tak .... na moje, zupelnego laika, oko ...... Szila ma jakies ok. 10 - 12 latek ( nie ma juz zebow z przodu zupelnie i na gorze prawie wcale, zostalo jej troche dolnych i kielki ). Chodzi sobie powolutku, lasi sie bez entuzjazmu, ale bardzo lubi glaskanie .... patrzy wtedy w oczy tak smutno .... Jest taka troche chuda ..... ale to taka chudosc zwiazana chyba z wiekiem. Jej sylwetgka tez juz wskazuje na sile wieku. Chodzi sobie sama, swoimi drozkami ...... Rozi natomiast ... jest znacznie mlodsza ... mysle, ze ma jakies 6 - 7 latek. Zabki biale i wszystkie i bardzo silne. Jestbardzo energiczna, biega, skacze ...... wesola psina. Moga jak najbardziej pojsc do adopcji osobno. Nie wydaje mi sie, zeby byly bardzo zzyte. Moze Szila czaesciej za Rozi sie rozglada , ale Rozi ..... nie pilnuje Szili zupelnie ... chodzi sobie sama, gdzie chce i woli za mna biegac, niz sie trzymac mamy (? ). Obie panienki sa zdrowe. Apetyty maja srednie. Na poczatku byly bardzo zarloczne, ale teraz zrobily sie wybredne i nie zjadaja wszystkiego, co dostaja. Quote
zuziaM Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 No i to malenkie sunieczki ..... takie jamniki dlugowlose ....... no moze laki maja o kilka centymetrow dluzsze .... Quote
_ogonek_ Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 zuziu, a ja mam wielką prośbę. Czy jesteś w stanie cyknąć niuniom fotki? Chciałabym je poogłaszać, bardzo bym prosiła. Będę wdzięczna :) Dzięki za wieści i opiekę. Z tego co czytam to jestem w szoku! Taka zmiana.... Niesamowite, jesteś wspaniała :loveu: Quote
zuziaM Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 No przeciez powyzej jest sporo najnowszych zdjec sprzed kilku dni ..... Quote
_ogonek_ Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 ach widzę. Sorki, dogo mi do końca nie wczytało. Widziałam tylko kilka. Oczywiście wykorzystam fotki ;) Quote
_ogonek_ Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/4418675_szila_rudowlosa_suczka_szuka.html http://ale.gratka.pl/ogloszenie/4418687_rozi_kremowka_szuka_dobrego_domku.html Quote
Recommended Posts