Jump to content
Dogomania

Sprzedana z domem Rozi! Jest w hoteliku, OGROMNY DŁUG!! $$$ POTRZEBNE

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki bardzo polubily sie ze wszystkimi kolezankami. Bardzo lubia sie tak walesac po ogrodzie.
Ale kiedy zmarzna, wracaja do budki... madralki male ....

.

Posted

No fakt ... sniegu nam od wczoraj dopadalo sporo .....
i wyglada pieknie , ale juz jestem przerazona chwila, kiedy zacznie topniec ........ bloto ... znow bloto ....

.

Posted

zuziu, ale wam tam fajnie...
jeeeeej....

Mogę się wpisać na listę oczekujących do hoteliku? :P

zuziu, a z twoich obserwacji, do domku muszą iść jak już razem czy też może być osobno?

Posted

na wszystkich wątkach psów pod opieką for animals pojawiły się rozliczenia i opłaty które dotyczą ich pobytu w hotelach -czekamy kiedy pojawią się tutaj , dla Szili i Kremówki

Posted

zapłata nie dotyczy narazie <dziewczyn>
pocieszające jest to , ze za każdy dzień zwłoki obowiązują ustawowe odsetki-po upływie 7 dni po otrzymaniu rozliczenia

Posted

kizimizi napisał(a):
dziewzcyny chciałąm sie zaoferować w allegro i gumtree dla sun gdy juz gotowe będą.

myślę, że już gotowe... jak się patrzy na fotki Zuzi - inaczej myśleć nie można...
Zuziu - Ty wiesz najlepiej - czy sunieczki można ogłaszać ?

Posted

No jasne, ze mozna !!!
Sunie obydwie sa juz tak przytulasne, ze jak najbardziej gotowe na bliskosc z czlowiekiem.
A szczegolnie, co wydaje sie nieprawdopodobne .... Rozi ( Kremowka ) .... ta, ktora lezala z glowka wbita w kat przez kilka dni ..... I wydawalo sie, ze juz tak pozostanie .....
A tu niespodianka.... Ta sunia skacze na mnie , wita sie z taka radoscia w slepkach, ze az strach !!!!

No i jesli chodzi o wiek suniek..........
Powiem tak .... na moje, zupelnego laika, oko ......

Szila ma jakies ok. 10 - 12 latek ( nie ma juz zebow z przodu zupelnie i na gorze prawie wcale, zostalo jej troche dolnych i kielki ). Chodzi sobie powolutku, lasi sie bez entuzjazmu, ale bardzo lubi glaskanie .... patrzy wtedy w oczy tak smutno ....
Jest taka troche chuda ..... ale to taka chudosc zwiazana chyba z wiekiem. Jej sylwetgka tez juz wskazuje na sile wieku.
Chodzi sobie sama, swoimi drozkami ......

Rozi natomiast ... jest znacznie mlodsza ... mysle, ze ma jakies 6 - 7 latek. Zabki biale i wszystkie i bardzo silne.
Jestbardzo energiczna, biega, skacze ...... wesola psina.

Moga jak najbardziej pojsc do adopcji osobno. Nie wydaje mi sie, zeby byly bardzo zzyte.
Moze Szila czaesciej za Rozi sie rozglada , ale Rozi ..... nie pilnuje Szili zupelnie ... chodzi sobie sama, gdzie chce i woli za mna biegac, niz sie trzymac mamy (? ).

Obie panienki sa zdrowe. Apetyty maja srednie. Na poczatku byly bardzo zarloczne, ale teraz zrobily sie wybredne i nie zjadaja wszystkiego, co dostaja.

Posted

zuziu, a ja mam wielką prośbę.

Czy jesteś w stanie cyknąć niuniom fotki?

Chciałabym je poogłaszać, bardzo bym prosiła. Będę wdzięczna :)

Dzięki za wieści i opiekę. Z tego co czytam to jestem w szoku! Taka zmiana.... Niesamowite, jesteś wspaniała :loveu: