czerda Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 mail do tej pani która o wszystkim decyduje pini1@foranimals.org.pl Quote
czerda Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 ja umowy nie dostałam jeszcze proszę niech ktoś skontaktuje sie z tą kobietą i spróbuje coś uzgodnić tylko----nie wiadomo kim ona jest w tej fundacjii i co warte jest jej słowo Quote
Marinka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 czerda napisał(a):ja umowy nie dostałam jeszcze proszę niech ktoś skontaktuje sie z tą kobietą i spróbuje coś uzgodnić tylko----nie wiadomo kim ona jest w tej fundacjii i co warte jest jej słowo W wyszukiwarce znalazłam informację, że jest założycielem fundacji Quote
kizimizi Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 DZIEWCZYNY ALE SIE POROBIŁO:( w takim razie trzeba ofować wątek i kasę zbierac. Quote
_ogonek_ Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 czerda , rotek ma chyba spore zaległości.... bezczelnie mówiąc popędziłam ją trochę :P czerda, w Tobie nadzieja. Quote
czerda Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 nie ma kogoś takiego jak założyciel jest prezes -Wojciech Zaremba nie ma , nawet w KRS składu zarządu< bo nie ma zarządu> nie ma sprawozdań finansowych , analizy ryzyka , analizy finansowej nie będę się z tą panią kontaktować -zaraz opublikują list <ode mnie > że op dpowiadam za długi fundacjii Quote
zuziaM Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 A czy ta fundacja w ogole zajmowala sie pomoca dla psow ? Chociazby finansowa ? Czy tylko Wy, jako wolontariuszki tej instytucji cos robilyscie ? Bo jesli fundacja nie ma na swoim koncie zadnego wspomaganego, w jakikolwiek sposob , zwierzaka, to ja nie rozumiem ..... czym sie zajmowali ????? Quote
Wiwi Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 ale się porobiło...jakaś tragedia...nie wiem co w takiej sytuacji...qrcze a w tej chwili nie mam nawet jak pomóc... Quote
xmartix Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 czyli umowa Zuzi jest w schronie w Uciechowie? i ma jechać gdzie?? do Czerdy? racja że trzeba zbierać kasę, rozsyłać wątek.. zbierać deklaracje, już jakieś się pojawiły Quote
czerda Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 w sprawie umowy napiszcie na pv do Monia0610 też próbuję sprawdzić czym zajmowała się fundacja a szczególnie jej władze! Quote
_ogonek_ Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Chwilunia, nie wiem czy rotek nie wysłała do ciebie czerda, tj na adres który jej podałaś. Z tego co wiem wszystko było wysyłane, gdyż poszły też bazarki. Quote
czerda Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 ok, jak wysłane to dojdzie uważam że zuzia powinna wysłać fakturę na adres fundacjii a kopię do monia0610 z terminem płątności Quote
zuziaM Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ale Fundacja nie podpisala mojej umowy, niestety..... To moze wiec byc problem, bo nie beda placic za cos, czego nie uzgadniali . Oczywiscie ... tak tylko mysle biorac pod uwage fakty. Quote
mari23 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 ale Szila i Kremówka figurują na stronie fundacji jako psy pod ich opieką... (mam skopiowane, zapisane na wypadek, gdyby ten zapis usunięto) wiem, że dzwoniła do pana prezesa wolontariuszka z zapytaniem o Szilę i Kremówkę - obiecał oddzwonić... czekamy... Quote
czerda Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 oczywiście umowa jest przeze mnie jako wolontariusza podpisana post factum , gdyż decyzja była podjęta na forum i zrozumiałe jest że podpis był wpierw u zizi , więc wszystko ok , Quote
_ogonek_ Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 dziewczyny ja już nic nie rozumiem, ale powiedzcie mi tylko na czyje konto mam wpłacić kasę za długopis z bazarku? Quote
czerda Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 moim zdaniem za bazarek powinniśmy wpłącac zuzi jak fundacja już zapłaci to wtedy się to odliczy Quote
_ogonek_ Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 w takim bądź razie poproszę numer konta zuziM.A jak z kasą za przesyłkę? Bo chyba Monika będzie wysyłać. Quote
zuziaM Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 OK. Przeczytalam wszystko. Wczoraj ktos sie usilowal do mnie dodzwonic, nie znam numeru .... ale kiedy jestem z psiakami, to nie zabieram telefonu, bo po prostu mi tylko przeszkadza. Wiec prosze o dzwonienie do skutku. Najlepiej, jak w godzinach .....11 - 15 tej ... a pozniej okolo 18 - 19-tej. wtedy bywam w domu . Pozostaly czas spedzam na dworze z psami lub kolo nich ( sprzatanie ogrodu ... snieg odslonil sporo brudkow po psiakach ). Wiec umowa zostala juz odeslana do mnie ? Kiedy ja otrzymam, to poprosze o dane Fundacji i wysle rachunek za dotychczasowy czas pobytu suniek. Jesli chodzi o wplaty bazarkowe, to umowmy sie ze na razie mozna wplacac na moje konto ( ale na prywatne, bo jako hotel nie moge niczego sprzedawac oprocz uslug hotelowych ) i bede je rozliczala tu na watku, ale nie za pobyt dziewczynek, ale za inne wydatki np. zakup tabletek na robale i teraz za Fiprex na pchly, bo dziewczynki sa zapchlone. Nadwyzke bedziemy rozliczac za pobyt dziewczynek. Podczas glaskania Szili wylazla jej z siersci pchla ...... Przejrzalam ja wiec nieco ... na ile mi pozwolila i niestety ma pchly. Wiec Rozi z pewnoscia rowniez. Szile spryskalam przedwczoraj, a Rozi sie nie dala .... Ucieka jak widzi buteleczke ..... Ale bede musiala to zrobic, bo i naczej wszystkie psiaki sie pozarazaja. I oczywiscie musze wypryskac bude w srodku....... trzeba je wytepic. Moje konto : Malgorzata Saganiewicz Siekierczyn 358 59-818 Siekierczyn 21 2030 0045 1130 0000 0683 6160 Quote
kizimizi Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Pies jest w stanie masakrycznym a dziewczyna, która go zabrała nei am co z nim zrobic. Właściwie to psy sa dwa, jeden szczenior ale to z tym starszym jest wiekszy problem. Nic wiecej poza tymi okropnymi fotami i jego stanie nei wiem. Oto on: Jeśli ktoś coś moze uruchomić, polecic to prosze o kontrakt! Quote
_ogonek_ Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 ja lecę rozsyłać po znajomych. Potrzebne nam każde złotówki!!! czerda jak się rozwija sytuacja? Mamy jeszcze 5 dni żeby terminowo uregulować hotelik u zuziM. Pomóżcie rozsyłać wątek. Quote
czerda Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 załatwiam sprawę z zuzam na ile mogę , jutro już będzie formalność załatwiona jestem z nią w kontakcie Quote
ANETTTA Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 takie słodkei małe staruszki czy nie mozna ponegocjowac cene hoteliku jeszcze w drodze wyjatku ???? moze trzebaby porobic ogłoszenia błagajace o pomoc dla strych psów !!!!o dom na cito u miłoników pomagajacych psom !!!!starym Quote
Poker Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 ktoś mejlem mnie zaprosił na ten wątek, ale nie było niku z dogo., więc nie wiem kto. Kiedyś tu zajrzałam i poszłam sobie, bo jakoś nie mogę zrozumieć dlaczego psy musiały jechać do hoteliku? Czy groziła im śmierć w Uciechowie? Nie wierzę w to. Przeczytałam wątek od dechy do dechy i nie mogę pokapować. Kto mi wyjaśni , starej głuchej i ślepej kobiecie? Quote
justynavege Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Poker napisał(a):ktoś mejlem mnie zaprosił na ten wątek, ale nie było niku z dogo., więc nie wiem kto. Kiedyś tu zajrzałam i poszłam sobie, bo jakoś nie mogę zrozumieć dlaczego psy musiały jechać do hoteliku? Czy groziła im śmierć w Uciechowie? Nie wierzę w to. Przeczytałam wątek od dechy do dechy i nie mogę pokapować. Kto mi wyjaśni , starej głuchej i ślepej kobiecie? mnie zaprosil ogonek :) przykra sytuacja z ta fundacja :( Uciechów na pewno nie jest miejscem w ktorym dzialaby się krzywda psiakom pomijajac fakt , że to nie dom w ktorym pies ma pana itp itd Też nie widze sensu w wyslaniu psow do hoteliku bron Boze nie mam na mysli ze w tym hoteliku im zle ale Uciechow nie jest przeciez miejscem kazni Quote
Recommended Posts