Jump to content
Dogomania

Sprzedana z domem Rozi! Jest w hoteliku, OGROMNY DŁUG!! $$$ POTRZEBNE

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja umowy nie dostałam jeszcze
proszę niech ktoś skontaktuje sie z tą kobietą i spróbuje coś uzgodnić
tylko----nie wiadomo kim ona jest w tej fundacjii i co warte jest jej słowo

Posted

czerda napisał(a):
ja umowy nie dostałam jeszcze
proszę niech ktoś skontaktuje sie z tą kobietą i spróbuje coś uzgodnić
tylko----nie wiadomo kim ona jest w tej fundacjii i co warte jest jej słowo

W wyszukiwarce znalazłam informację, że jest założycielem fundacji

Posted

nie ma kogoś takiego jak założyciel
jest prezes -Wojciech Zaremba
nie ma , nawet w KRS składu zarządu< bo nie ma zarządu>
nie ma sprawozdań finansowych , analizy ryzyka , analizy finansowej
nie będę się z tą panią kontaktować -zaraz opublikują list <ode mnie > że op dpowiadam za długi fundacjii

Posted

A czy ta fundacja w ogole zajmowala sie pomoca dla psow ? Chociazby finansowa ? Czy tylko Wy, jako wolontariuszki tej instytucji cos robilyscie ?
Bo jesli fundacja nie ma na swoim koncie zadnego wspomaganego, w jakikolwiek sposob , zwierzaka, to ja nie rozumiem ..... czym sie zajmowali ?????

Posted

czyli umowa Zuzi jest w schronie w Uciechowie?
i ma jechać gdzie?? do Czerdy?

racja że trzeba zbierać kasę, rozsyłać wątek.. zbierać deklaracje, już jakieś się pojawiły

Posted

Ale Fundacja nie podpisala mojej umowy, niestety..... To moze wiec byc problem, bo nie beda placic za cos, czego nie uzgadniali .
Oczywiscie ... tak tylko mysle biorac pod uwage fakty.

Posted

ale Szila i Kremówka figurują na stronie fundacji jako psy pod ich opieką...
(mam skopiowane, zapisane na wypadek, gdyby ten zapis usunięto)

wiem, że dzwoniła do pana prezesa wolontariuszka z zapytaniem o Szilę i Kremówkę - obiecał oddzwonić... czekamy...

Posted

oczywiście umowa jest przeze mnie jako wolontariusza podpisana post factum , gdyż decyzja była podjęta na forum i zrozumiałe jest że podpis był wpierw u zizi , więc wszystko ok ,

Posted

OK. Przeczytalam wszystko.

Wczoraj ktos sie usilowal do mnie dodzwonic, nie znam numeru .... ale kiedy jestem z psiakami, to nie zabieram telefonu, bo po prostu mi tylko przeszkadza.
Wiec prosze o dzwonienie do skutku.
Najlepiej, jak w godzinach .....11 - 15 tej ... a pozniej okolo 18 - 19-tej.
wtedy bywam w domu . Pozostaly czas spedzam na dworze z psami lub kolo nich ( sprzatanie ogrodu ... snieg odslonil sporo brudkow po psiakach ).

Wiec umowa zostala juz odeslana do mnie ?
Kiedy ja otrzymam, to poprosze o dane Fundacji i wysle rachunek za dotychczasowy czas pobytu suniek.

Jesli chodzi o wplaty bazarkowe, to umowmy sie ze na razie mozna wplacac na moje konto ( ale na prywatne, bo jako hotel nie moge niczego sprzedawac oprocz uslug hotelowych ) i bede je rozliczala tu na watku, ale nie za pobyt dziewczynek, ale za inne wydatki np. zakup tabletek na robale i teraz za Fiprex na pchly, bo dziewczynki sa zapchlone.
Nadwyzke bedziemy rozliczac za pobyt dziewczynek.
Podczas glaskania Szili wylazla jej z siersci pchla ...... Przejrzalam ja wiec nieco ... na ile mi pozwolila i niestety ma pchly.
Wiec Rozi z pewnoscia rowniez.
Szile spryskalam przedwczoraj, a Rozi sie nie dala .... Ucieka jak widzi buteleczke ..... Ale bede musiala to zrobic, bo i naczej wszystkie psiaki sie pozarazaja.
I oczywiscie musze wypryskac bude w srodku....... trzeba je wytepic.

Moje konto :
Malgorzata Saganiewicz
Siekierczyn 358
59-818 Siekierczyn
21 2030 0045 1130 0000 0683 6160

Posted

Pies jest w stanie masakrycznym a dziewczyna, która go zabrała nei am co z nim zrobic.
Właściwie to psy sa dwa, jeden szczenior ale to z tym starszym jest wiekszy problem.

Nic wiecej poza tymi okropnymi fotami i jego stanie nei wiem.
Oto on:

Jeśli ktoś coś moze uruchomić, polecic to prosze o kontrakt!

Posted

ja lecę rozsyłać po znajomych.

Potrzebne nam każde złotówki!!!
czerda jak się rozwija sytuacja?
Mamy jeszcze 5 dni żeby terminowo uregulować hotelik u zuziM.

Pomóżcie rozsyłać wątek.

Posted

takie słodkei małe staruszki

czy nie mozna ponegocjowac cene hoteliku jeszcze w drodze wyjatku ????

moze trzebaby porobic ogłoszenia błagajace o pomoc dla strych psów !!!!o dom na cito u miłoników pomagajacych psom !!!!starym

Posted

ktoś mejlem mnie zaprosił na ten wątek, ale nie było niku z dogo., więc nie wiem kto.
Kiedyś tu zajrzałam i poszłam sobie, bo jakoś nie mogę zrozumieć dlaczego psy musiały jechać do hoteliku? Czy groziła im śmierć w Uciechowie? Nie wierzę w to. Przeczytałam wątek od dechy do dechy i nie mogę pokapować. Kto mi wyjaśni , starej głuchej i ślepej kobiecie?

Posted

Poker napisał(a):
ktoś mejlem mnie zaprosił na ten wątek, ale nie było niku z dogo., więc nie wiem kto.
Kiedyś tu zajrzałam i poszłam sobie, bo jakoś nie mogę zrozumieć dlaczego psy musiały jechać do hoteliku? Czy groziła im śmierć w Uciechowie? Nie wierzę w to. Przeczytałam wątek od dechy do dechy i nie mogę pokapować. Kto mi wyjaśni , starej głuchej i ślepej kobiecie?

mnie zaprosil ogonek :)
przykra sytuacja z ta fundacja :(
Uciechów na pewno nie jest miejscem w ktorym dzialaby się krzywda psiakom pomijajac fakt , że to nie dom w ktorym pies ma pana itp itd
Też nie widze sensu w wyslaniu psow do hoteliku bron Boze nie mam na mysli ze w tym hoteliku im zle
ale Uciechow nie jest przeciez miejscem kazni