Yorshirka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Mam pytanie jaką hodowlę JRT uważacie za dobrą ? czy ktoś może siedzi w JRT tak żeby mi pomóc ? Wrazie czego prosze o kontakt 9209078 Quote
PARSONRK Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Yorshirka napisał(a):Mam pytanie jaką hodowlę JRT uważacie za dobrą ? czy ktoś może siedzi w JRT tak żeby mi pomóc ? Wrazie czego prosze o kontakt 9209078 co rozumiesz pod pojęciem "dobra" ? Quote
Yorshirka Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 PARSONRK napisał(a):co rozumiesz pod pojęciem "dobra" ? Czyli polecana przedewszystkim , z dobrymi osiągnięciami , żeby hodowca był miły , no i psy zdrowe :lol: Quote
PARSONRK Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Yorshirka napisał(a):Czyli polecana przedewszystkim , z dobrymi osiągnięciami , żeby hodowca był miły , no i psy zdrowe :lol: Zawsze się znajdzie ktoś, kto poleci daną hodowlę :):) Musisz popatrzeć, poszukać sama - będzie to najbardziej obiektywne :) Quote
Recommended Posts