polubek Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 najgorsze za nim a to co dobre to jeszcze przed nim Quote
jola_li Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Cudny jest Śpioszek, czy są nowe wieści? W lutym troszkę mu wpłacę na konto. Quote
paros Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Vasco']no niestety, najgorsze za nim, to i zainteresowanie mniejsze...[/QUOTE] jeszcze przed nim szukanie nowego domku :-( Quote
zoja. Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Vasco, taka kolej rzeczy.. ale i tak dobrze, ze ludzie reaguja w naglych wypadkach -bez tego było by po Śpiochu i wcześniej po paru innych psiakach. Parosku, wierzę, że Ty mu znajdziesz dom jak marzenie :) Quote
Vasco Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 kochane, wiem, wiem, że tak to bywa, ale szukanie nowego domu jest teraz zaraz po dbaniu o powrót do zdrowia małego. Musi znaleźć człowieka tylko dla siebie! Quote
_ogonek_ Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Co za biedny psiak... :( Podnosze, nic innego nie mogę :( Quote
polubek Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Jak miewa się Śpioch? cisza u niego, puchy jak diabli a ciotki i wujkowie gdzie? Quote
bajk21. Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Przepraszam, że nie pisałam, ale tyle się działo, że nie miałam kiedy zasiąść do komputera. Śpioch, szybko wraca do zdrowia, w poniedziałek mają zrobić RTG i zadecedować, czy będą wyjmowali gwózdz, czy go zostawią, wszystko będzie zależało od tego, czy kość się zalała, czy nie. Jak powiedzą co dalej, napiszę na wątku. Quote
Vasco Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 czekamy zatem na kolejne wiadomości. Oby dobre dla Śpiocha. Quote
paros Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 U Bajk21 tragedia :-( zachorował jeden z psiaków i oczywiście niesprawny samochód uniemożliwił zawiezienie psiaka do kliniki. Kiedy JolaB miała sprawny samochód to nawet w nocy jechała z chorym psiakiem do kliniki na Książęcą. Niestety nie miała czym pojechać i inne psiaki też chorują :-(:-( przeczytajcie :shake: wątek przytuliska JoliB:eek2::eek2::eek2::eek2: Quote
zoja. Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Uwaga, Uwaga :) Śpioszek jest już praktycznie zdrowy (pomijając obowiązkową rehabilitację i ogoloną dupkę ;)..). Jak to się mówi: na wylocie z kliniki. Jest kosmicznie cudownym, sympatycznym i w dodatku pięknym psiakiem. Zdaje się rozumieć jakie ch..ne szczęście go spotkało, że trafił na Was i Bajk. Mam nadzieję, że szybko znajdzie domek i uszczęśliwi sobą jakiegoś mądrego człowieka. Dam znać, jak dostanie "wypis" :) Quote
paros Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 To potrzebne są zdjęcia aby już go ogłaszać, może szybko znajdzie domek i pojedzie prosto do nowego domku. :lol: Quote
Abrakadabra Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Czy już wiadomo kiedy maluszek opuści klinikę? Quote
zoja. Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Śpioszek już w przytulisku, ale... koszmar. Zapraszam na wątek do przeczytania postu nr 451 "Jest taki mały domek" Quote
bajk21. Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Śpioszek już w domu, czuje się dobrze, choć czasami jeszcze zapomina, że ma tę czwartą nogę i unosi ją do góry. Ćwiczę z nim aby powróciła praca mięśni. Przepraszam, dużo nie będę pisała bo zle się czuję, wstawiam zdjęcia w podziękowaniu za jego nóżkę. Quote
anita_happy Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 PIĘKNIOCH... pozdrawiamy wieczorową pora Anita i sfora Quote
Monika z Katowic Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Wysłałam Śpioszkowi 30 zł na leczenie. Buziaki dla kochanej psinki :) Quote
zoja. Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 W końcu Pani Jola dostała KP za operacje Śpioszka... Quote
Ellig Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 bajk21. napisał(a):Śpioszek już w domu, czuje się dobrze, choć czasami jeszcze zapomina, że ma tę czwartą nogę i unosi ją do góry. Ćwiczę z nim aby powróciła praca mięśni. Przepraszam, dużo nie będę pisała bo zle się czuję, wstawiam zdjęcia w podziękowaniu za jego nóżkę. Pieknie Spioszek wyglada, cudowna psinka:) Quote
jola_li Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Śliczny Piesek!!! Oby jak najszybciej zapomniał o wszystkim złym, co go spotkało... Quote
sylwija Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Super psiak, kolejny uratowany przez p.Jole :) Oby szybko znalazł domek.. Quote
sylwija Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Martwi mnie za to samopoczucie Bajk - co lekarz na to? Quote
Recommended Posts