Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wszystko damy. Ona może przyjechać w piątek wieczorem . Chciałabym jeszcze spotkać sie z pania Sabina wcześniej, pogadać , podpisąc umowę domu tymczasowego.

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma problemu ze spotkaniem.Sabina napisała,że mogłaby nawet jutro się spotkać tylko nie zna jeszcze dokładnej godziny o której byłaby już całkiem dostępna.Amikat podam Ci na PW numer Sabiny to byście się dogadały,oki?

Posted

Avilia napisał(a):
Znajoma jest z Katowic z ulicy Ordona (niedaleko Spodka).
A zdradzisz numer bloku? Bo może to ten sam, w którym mieszkam ja ;). Mantra będzie moją sąsiadką :).

łobuziątko napisał(a):
Bardzo byłam zestresowana jej sytuacją ale teraz spokojnie mogę iść do szpitala.
Trzymaj się! DUŻO zdrowia życzymy. I siły!

Posted

łobuziątko napisał(a):
Bardzo byłam zestresowana jej sytuacją ale teraz spokojnie mogę iść do szpitala.DZIEKUJĘ!!

Łobuziątko gdybyś czegoś potrzebowała, chociażby rozmowy lub tego żeby ktoś z Tobą posiedział w szpitalu to dzwoń... musisz być dobrej myśli i nie wolno Ci się poddawać, w dzisiejszych czasach to choroba wyleczlna, choć leczenie jest paskudne i bardzo męczące. Wiem co przeżywasz i jak bardzo Ci ciężko, Mantrą się nie przejmuj, dziewczyny napewno się nią dobrze zaopiekują i krzywda jej się nie stanie, teraz musisz myśleć o SOBIE!!! Jestem z Gliwic, jeśli tylko bede mogła TOBIE w czymś pomóc to dzwoń 790 222 779 Trzymaj się dzielnie!!!

Posted

Dziękuję iwona213 numer spisałam...może się przydać :(wiem już jak to niestety jest bo przechodziłam to półtora roku temu,teraz mam przerzuty juz chciałam się poddac ale parę osób"kopneło mnie w tyłek" wlało oleju do głowy no i jakoś tak...wiem ze bedzie bardzo ciezko ale lekaż pociesza że nie bedzie tak długo jak przedtem ze moze tylko 3,4 dawki...no zobaczymy.Ja sie mało co liczę Mantra jest wazniejsza dlatego ciesze sie że spokojnie mogę iść na leczenie bo bedzie pod opieką.Dzięki wszystkim za pomoc dla niej i za życzenia dla mnie :*

Posted

[quote name='__Lara']Łobuziątko, jesteśmy z Tobą!!! czy potrzebujesz jakiegoś wsparcia, pomocy??? odwiedzin???
Miło mi że jest tylu ludzi którzy proponują pomoc,nie odrzucam ale macie naprawdę tyle na głowach że nie chciałabym być kolejnym "problemem" Już i tak jestem wdzięczna za szybką pomoc Mantusi :)
Mój syn i koleżanki już raz to ze mną przechodziły i znów są chętne mi pomóc w tym czasie więc psychiczne nastawienie będę mieć zapewnione :) a wiedza o tym ze nie tylko oni trzymają kciuki ale i tyle osób z tąd dodatkowo podnosi mnie na duchu:)
Kochani nie wiem kiedy sie tu pokaze(mam nadzieje że szybko) Dziękuję jeszcze raz za pomoc Mantrze ze znalazła swój kąt choć narazie tymczasowy, chce podziękować pani która się nią zajmie od jutra:)
Trzymajcie się pa :*

Posted

[quote name='łobuziątko']Miło mi że jest tylu ludzi którzy proponują pomoc,nie odrzucam ale macie naprawdę tyle na głowach że nie chciałabym być kolejnym "problemem" Już i tak jestem wdzięczna za szybką pomoc Mantusi :)
Mój syn i koleżanki już raz to ze mną przechodziły i znów są chętne mi pomóc w tym czasie więc psychiczne nastawienie będę mieć zapewnione :) a wiedza o tym ze nie tylko oni trzymają kciuki ale i tyle osób z tąd dodatkowo podnosi mnie na duchu:)
Kochani nie wiem kiedy sie tu pokaze(mam nadzieje że szybko) Dziękuję jeszcze raz za pomoc Mantrze ze znalazła swój kąt choć narazie tymczasowy, chce podziękować pani która się nią zajmie od jutra:)
Trzymajcie się pa :*

łobuziątko, to podaj chociaż swój nr telefonu, maila, żeby się dowiedzieć jak się czujesz :)

Posted

Niestety nie mam dobrych wieści. Od wczoraj wieczorem Mantra ma kryzys. Nie chodzi na tylne nogi, nie poznaje Majki. NIe mam rannych wieści z kliniki ale powiem szczerze sytuacja jest zła... bardzo zła...

Gdyby "tylko " nie chodziła na tylne nogi - kupiłabym jej wóżek i juz ale ona nie chodzi od wczoraj wcale... nie ma kontaktu.
Noc miała być przełomowa. Czekamy