DONnka Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Według właściciela sunia jest ułożona i posłuszna,umie chodzić na smyczy,musi znaleźć nowy domek,bo nie potrafi już się dogadać z drugą sunią.Psinka ma książeczkę zdrowia i szczepienia,mieszka w Jędrzejowie(świętokrzyskie),kontakt:660727059.Właściciel odda sunię za darmo. Quote
joteska Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 pilnie szukamy DT, hoteliku lub DS dla młodej suni ok 2 letniej znalezionej w okolicy Warszawy. suczka jest przyjazna do innych psów i zachowuje czystość w mieszkaniu, dotała robocze imię Shira tel do kontaktu Jola 606 780 788 Quote
gosiaczek1984 Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Sprawa pilna traci dt http://www.dogomania.pl/forum/threads/242792-Sprawa-%C5%BBYCIA-lub-%C5%9AMIERCI-mamy-czas-do-jutra!!!?p=20785807#post20785807 Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 dziewczyny znalazlam takie ogloszenie http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/boleslawiec/owczarek-niemiecki-uratowany-przed-okrutna-smiercia-pomozcie-497176567?utm_campaign=Post%2BTo%2BFacebook&utm_medium=Social%2BMedia&utm_source=Facebook pomozcie dziewczyny... Quote
phase Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 phase napisał(a):Olsztyn Skiper- piękny i dostojny DONek. Skiper w stosunku do ludzi jest łagodny i przyjazny. Niestety nie przepada za psim towarzystwem. Jest dominujący w stosunku do psów. Skiper musiał być psem kojcowo - podwórkowym. Jego sierść była zaniedbana i skołtuniona. Skiper po spacerze sam wchodzi do otwartego kojca i bez protestów w nim zostaje. Psiak nie powinien mieszkać w domu z małymi dziećmi, ponieważ w kontaktach z ludźmi jest dosc nie delikatny. Nie jest agresywny, ale bardzo duży i nie ostrożny. Ma ok 8 lat. W nowym domu. Quote
phase Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 phase napisał(a):OLSZTYN Wezyr ok 2 letni miks DONka jest towarzyski i przyjazny. Na spacerach jest grzeczny i spragniony kontaktu z człowiekiem. Dobrze dogaduje się z psami. Gdy kogoś pozna i polubi bardzo szybko się przywiązuje. Gdy robiłyśmy mu zdjęcia strasznie płakał za Panem Romanem, z którym wrócił właśnie ze spaceru. W nowym domu. Quote
natija Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 dzwonilyscie w sprawie tego psiaka ?? http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szcze...ource=Facebook Quote
elaja Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [FONT=lucida grande]Ma na imię Dropek , chociaż tak naprawdę powinien mieć chyba CYWIL bo zupełnie przypomina tego psiego bohatera z przed lat ( hehe , kto jeszcze pamięta Cywila ??? Pilnie szuka domu ! Pozytywny psiak. Bardzo lubi ludzi, także obcych, radosny troszkę szalony, uwielbia biegi i skoki, hałaśliwy ale tylko na zewnątrz, bardzo lubi dzieci. Nadaje się na stróża ogrodu, bo sprawia wrażenie groźnego, ale tak na prawdę wpuści nawet obcego. Do suk ok, z samcami różnie. Do kotów, jeśli uciekają to ma odruch łapania. Nie niszczy jak zostaje sam w domu, utrzymuje czystość , widać , że wcześniej był wychowany w mieszkaniu . Dropek ładnie chodzi na smyczy i lubi jazdę samochodem . To taki psi ideał , bezproblemowy , wpatrzony w człowieka z niemym pytaniem w oczach : Co mogę dla Ciebie zrobić ? Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przedadopcyjną i podpisanie umowy o adopcję . Kontakt 509-260-604[/FONT] Quote
elaja Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Marycha35 napisał(a):Piękny pies, a w jakim wieku? Chodzi o Dropka ? Ma około 4 lata . Quote
Marycha35 Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Ludkowie sorka za wcinę, czy mogę prosić o podpisy pod petycją na rzecz zlikwidowania mordowni koło Łodzi, to skandal co się tam dzieje, tyle psów cierpi, nadal!!!!: Możemy podpisywać się pod petycją o zamknięcie Wojtyszek! http://www.petycje.pl/7967 Quote
phase Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='elaja'][FONT=lucida grande]Ma na imię Dropek , chociaż tak naprawdę powinien mieć chyba CYWIL bo zupełnie przypomina tego psiego bohatera z przed lat ( hehe , kto jeszcze pamięta Cywila ??? Pilnie szuka domu ! Pozytywny psiak. Bardzo lubi ludzi, także obcych, radosny troszkę szalony, uwielbia biegi i skoki, hałaśliwy ale tylko na zewnątrz, bardzo lubi dzieci. Nadaje się na stróża ogrodu, bo sprawia wrażenie groźnego, ale tak na prawdę wpuści nawet obcego. Do suk ok, z samcami różnie. Do kotów, jeśli uciekają to ma odruch łapania. Nie niszczy jak zostaje sam w domu, utrzymuje czystość , widać , że wcześniej był wychowany w mieszkaniu . Dropek ładnie chodzi na smyczy i lubi jazdę samochodem . To taki psi ideał , bezproblemowy , wpatrzony w człowieka z niemym pytaniem w oczach : Co mogę dla Ciebie zrobić ? Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przedadopcyjną i podpisanie umowy o adopcję . Kontakt 509-260-604[/FONT] Quote
anett Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='elaja']Chodzi o Dropka ? Ma około 4 lata .[/QUOTE] a gdzie przebywa? Quote
phase Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='anett']a gdzie przebywa?[/QUOTE] cyt. "Aktualnie przebywa w hoteliku pod Krakowem." Quote
anett Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='phase']cyt. "Aktualnie przebywa w hoteliku pod Krakowem."[/QUOTE] dzięki:lol: podeślę zainteresowanej osobie z Tarnowa Quote
Anula Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [B]UWAGA WARSZAWA I OKOLICE!!!!!!!"proszę jak możesz prześlij to wszystkim którzy mają owczarki do adopcji - jest facet, który poszukuje owczarka niemieckiego do adopcji. Facet jest z okolic Słupna pod Radzyminem -wszystko pięknie ale pojechałam na wizyte PA i zanim tam weszłam zrobiłam wywiad środowiskowy - facet podnajmuje pokoje Koreańczykom i jeszcze w zeszłym roku psy były tam zjadane, zaprzestali bo się mieszkańcy za to wzięli- wszyscy okoliczni sąsiedzi potwierdzili mi tą samą wersje -wiec uważajcie na adopcje w tych okolicach"[/B] Quote
Sakura26 Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [COLOR=#37404E][FONT=lucida grande]Otóż mam taki mały problem...[/FONT][/COLOR] [COLOR=#37404E][FONT=lucida grande]Dostałam w spadku owczarka Niemieckiego 12 letniego.W domu mam 2 swoje psy.Jestem w ciąży i nie możemy mieć 3 psów.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#37404E][FONT=lucida grande]Poszukuję domu tymczasowego lub stałego dla Dexa .[/FONT][/COLOR] [COLOR=#37404E][FONT=lucida grande] Dex nie jest najmłodszy.Ma już problemy z łapami.Panicznie boi się schodów ażurowych i nie chce po nich wchodzić - po normalnych zabudowanych nie ma większych problemów.Windą nie jeździł nigdy więc nie wiem jak mu się spodoba. Najlepiej jakby znalazł dom z ogródkiem,ale żeby nie musiał nocować na dworze. Dexio lubi wyczesywanie szczotką oraz głaskanie [/FONT][/COLOR][COLOR=#37404E][FONT=lucida grande]- jest pieszczochem.[/FONT][/COLOR][COLOR=#37404E][FONT=lucida grande]także chętnie bawi się patykami na dworze. Może ktoś coś wie i szuka towarzysza życia?:) [/FONT][/COLOR][IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1098467_10200302925638086_1674707665_n.jpg[/IMG] Quote
jimp Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 imho przy tego typu ogłoszeniach wypadałoby podać (chociaż przybliżoną) lokalizację :) Quote
kasmiros Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Można prosić o więcej zdjęć Max'a i Dakar'a?:) Quote
Ania_i_Kropka Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 [quote name='kasmiros']Można prosić o więcej zdjęć Max'a i Dakar'a?:) Dakar: Quote
azja777 Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Czy Dropek nadal szuka domu? Chętnie bym go przygarnęła :) Quote
Recommended Posts