Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

http://picasaweb.google.pl/ciotkaklotkamonia/RehabilitacjaAldo?feat=directlink
dodałam zdjęcia z ostatniej rehabilitacji :)

Dzięki za dobre słowo kochani! :)
Dziękujemy Wam za pomoc, która jest bardzo potrzebna! Bez Was Aldo nie mógłby mieć takiej rehabilitacji a bez rehabilitacji nie miałby łapki :( Więc to Wy jesteście wielcy.
A dziś Aldo dostał nową obrożę w nagrodę z dzielne ćwiczenia!
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ab399aa4268ad372.html

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, do pokrycia kosztów pierwszej serii zabiegów rehabilitacyjnych Aldo brakuje nam już tylko 5 PLN, w ciągu kilku dni udało się nazbierać 495 PLN.

Alicja, nie wpisałaś nicku z dogo na przelewie, a były wpłaty od chyba 3 różnych Alicji (widać Alicje mają Wielkie Serducha :loveu:), więc nie wiemy która wpłata Twoja :oops:, ale i tak dziękujemy :Rose:

Co do samej rehabilitacji - widać światełko w tunelu - ALDO próbuje stawiać łapkę :sweetCyb:
Pan doktor mówi, że pewnie będzie potrzeba więcej niż 10 zabiegów, ale dzięki temu, że otaczają nas ludzie, którym los Aldo nie jest obojętny, wierzę, że uda się przywrócić mu sprawność.

Monia i Paweł - DT Aldo to cudowni ludzie :loveu: Aż trudno wyrazić wdzięczność i podziw dla tego, co robią. Ja znam też historię Skutera (bokser przygarnięty 2 lata temu) i naprawdę, gdyby więcej takich Właścicieli było na świecie, SOS Bokserom nie byłoby potrzebne.

Kochani - dziękujemy za wszystkie wpłaty i za to, że jesteście z nami w tym trudnym czasie. Za trzymanie kciuków i dodawanie otuchy :loveu:

Posted

Kochani przepraszam, ze nie pisałam!
Aldo stawia i obciąża łapkę! Na baaardzo wolnych spacerach chodzi na czterech!!! jak biega to jeszcze na trzech ale pomalutku chodzi jak normalny czterołapny piesek!!! Rehabilitant powiedział, że jest to pacjent bardzo dobrze rokujący, że widać bardzo dużą poprawę! Myślę, że do amputacji nie dojdzie i możemy odetchnąć z ulgą :)
Ten pies jest naprawdę farciażem :)
Dziękujemy Wam za wsparcie i dobre słowo !!
Gerta - pozdrowienia od Skuterka :) Mija właśnie 2 rok jak jest z nami, to najkochańszy i najlepszy pies na świecie :)
Pozdrawiamy!

Posted

[FONT=Arial]Aldo ....:kciuki:

a dla Skuterka ... :Rose: kolejnych szczęśliwych lat

Greta ....bo ja Alicja z imienia i z nicku :lol:...jakby coś to jestem Alicja R. ;) z Rybnika [/FONT]

Posted

Że ja jestem wniebowzięta z TAKICH WIADOMOŚCI, to już chyba wiadomo
:ghost_2::ghost_2::ghost_2::angel::angel::angel:
Ale nadal trzymam kciuki za moją niunię :thumbs::thumbs:

Alicjo R. Wy kochane śląskie Dziewczyny :buzi:

Posted

ciotkamonia napisał(a):
Kochani! Aldo jedzie dzisiaj z nami na wakacje do Harrachova :) obiecujemy zdjęcia po powrocie!

WoW, udanego wypoczynku :)

Posted

Aldo to wielki szczęściarz :lol: tyle ludzi mu pomaga :calus:i jeszcze na wakacje jedzie :lol:
Szczęśliwej podróży i czekamy na zdjęcia :bye::bye::bye:

Posted

Kochani :) Jak widać wróciliśmy :) Aldo cudownie bawił sie ze Skuterkiem!!! Łaziliśmy po górach, co pomagało Aldo w ćwiczeniu łapy a Skuterkowi w odchudzaniu :):):) Jak Aldo chodzi na smyczy używa czterech łapek. Nie nauczył się jeszcze biegać na czterech... Postępy i tak są ponad oczekiwania! Widać juz mięsień w łapce nie ma już jedynie skóry i kości!! :) Przed wyjazdem zrobiliśmy badanie moczu. Wyniki sa w górnej granicy normy. Musimy zastanowić się co dalej... Od poniedziałku wracamy z Aldo na basen :)

Posted

Mój nynuś wrócił :multi::multi::multi:

I to w jakiej formie! na czterech łapkach już chodzi :loveu:Mój skarbuś :multi::multi::multi:

Monia, zdjęcia zajefajne :p Musze to napisać bo mnie kusi ...... jaka Ty zgrabniara jesteś :lol:

Trzymamy kciuki za lepsze wyniki moczu i czekamy na zdjęcia z basenu. Te ostatnie też był piękne! :loveu:

Alduś jeszcze troszkę, wytrzymaj, ale musisz jeszcze trochę powalczyć.

Trzymamy kciuki :thumbs:

Posted

hahaha :) dzięki!
Zostało postanowione, że Aldo nie będzie już pływał od dzisiaj rehabilitacja to bieżnia jak w klubie fitness :)
Pływanie przyniosło już pożądany efekt, teraz musimy nauczyć Aldusia biegać na czterech łapkach:) Może uda mi się zrobić zdjęcia żeby zamieścić na forum. Pozdrowienia od Aldusia :)