Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

on jest taki biedny! Leży pod kołderką, sapie sobie i patrzy tylko co się dzieje w kolo niego... Juz nawet nie łazi za mną jak kiedyś, nie ma siły... Ryczę dziś cały dzień, jutro będzie jeszcze gorzej, bo jutro biopsja... Boję się że się nie wybudzi, nawet boję się usnąć bo nie wiem jak będzie z Aldo w nocy... Chryste!!! Tak mało czasu... Ja sobie nie poradzę!!!

Posted

Monia Kochana :calus::calus::calus::calus::calus: Obie cierpimy bardzo. Co robić??????? Chyba wszystko co było możliwe zrobiliście Kochani!!!!!!!!!!! Alduś Ma tyle, tyle, tyle szczęścia że i tym razem uda się bo tak jak pisała Piromanka, on wie że go kochacie, że ma kogoś ma dla kogo żyć!!!! I tutaj na forum ma wielu kibiców, którzy martwią się trzymają kciuki za zdrówko faflaczka! On w schronie gdyby wtedy został już by go nie było! On ma wolę życia i wierzmy że jeszcze teraz mu się uda !!!!!!!
Musimy wierzyć bo zwariujemy :-(:-(:-(:shake::shake::shake: Monia pamiętaj jesteśmy cały czas w każdej chwili z Aldusiem i z Tobą!!!! Musi nam się udać!

Posted

Niestety. Aldo nie został wybudzony. Lekarze podjęli trudną decyzję, że Aldo już się nie obudzi. Dziś miała być biopsja, ale gołym okiem było widać wiele guzów na wątrobie, która był trzykrotnie powiększona....Bardzo mi przykro....
Dziękuję że byliście z Aldo.

Posted

Aldo......:((*)
Jak byłam po Ciebie, nie myślałam, że tak szybko się to wszystko skończy....:( to niesprawiedliwe.....
Monika, tak mi przykro :( dziękuję Wam, za tak cudowny dom jaki daliście Aldo!

Posted

Każde wejście na dogo zaczynałam od zakładki Ukochanego Mojego Aldusia.
Dziś go już nie ma. To był mój pierwszy, TAK Mocno Ukochany wirtualnie Faflak. I już go nie ma.............................................................. Kocham Cię Faflaczku

Monika cierpię razem z Tobą

Posted

Jutro Alduś będzie godnie pochowany na cmentarzu. Będzie spał w swojej kwaterze, będzie miał swoją tabliczkę z napisem imienia i datą pochówku.......

Germaine dziękuję

Posted

[FONT=Arial]Dziękuję Wam za ostatnie najpiekniejsze dane Aldusiowi chwile , miłość i ciepło .... płaczę dziś z Wami :(

Aldusiu ... Moj Harleyek , boxiu, jest już Tam gdzie podążyłeś dzisiaj ... kocham Was faflunki

[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

Posted

Dziś o godz. 10.00 zostanie pochowany bokser Aldo.

Chcę podziękować Monice i Pawłowi za cudowne 4 miesiące życia Aldusia, za miłość i szczęście jakie otrzymał od Was Kochani przez te miesiące. Być może były to najpiękniejsze i najszczęśliwsze miesiące w całym Jego życiu.

Germaine, za troskę, opiekę, jeżdżenie do lecznic oraz zorganizowanie i uczestnictwo w pochówku Adusia.

Soemie za wyciągnięcie Aldusia ze schronu i Fundacji SOS Bokserom za natychmiastową decyzję o wzięciu boksia pod swoje skrzydła i zorganizowanie mu natychmiastowej pomocy.

Wszystkim Darczyńcom, którzy pomogli Aldusiowi w walce o zdrowie i życie.

Kocham Cię Aldusiu!!!

Żegnaj Faflaczku _________________

Posted

Kapsel napisał(a):
Każde wejście na dogo zaczynałam od zakładki Ukochanego Mojego Aldusia.
Dziś go już nie ma. To był mój pierwszy, TAK Mocno Ukochany wirtualnie Faflak. I już go nie ma.............................................................. Kocham Cię Faflaczku

Monika cierpię razem z Tobą

Przykro mi Kapselku, współczuję Wszystkim którzy byli zaangażowani w opiekę nad Aldo.