ulvhedinn Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Dziś miałam bardzo wesoły dzień. Najpierw z samego rana obudziła mnie Gosia rozpaczliwie prosząc o zgarnięcie stadka 2-3 tygodniowych maluszków, które jakis palant podrzucił do schronu... zaspana dałam się podpuścić :oops: Jak sie juz obudziłam, to klnąc pod nosem zaczęłam sie zbierac do schroniska. Lecz oczywiście dzień, który zaczął się tak radośnie, rozwijał sie w najlepsze. Zadzwoniła moja ciocia zaczynając rozmowe od "usiądź". No to usiadłam. I okazało się że JUŻ mam dwa maluchy, które jej sąsiedzi przytargali ze Świebodzkiego (to takie targowisko)- nietrzeźwy facet groził, że "coś im zrobi"... Przytargali trzy, ale jednego zatrzymali (już na zawsze :evil_lol:). Kolejnym punktem programu była awaria auta :p Po wykonaniu odpowiedniej gimnastyki (wywlekanie akumulatora) i wywarczeniu litanii przekleństw, dopadłam do telefonu i uff... na szczęście Lilutosi zgodziłą się na maleństwa :oops: (przy okazji znalazł sie tymczas dla nieco większej, ale bardzo zmarnowanej sierotki od nas ze schronu). Po obdarzeniu Małgosi jednym, a Lilutosi 5 (!) szczeniątkami przekanałam się że ... zgubiłam klucze :angryy: i musze szukac cioci, któa ma zapasowe. Aaaa- dzień zwieńczyła awaria pralki, która obawiam się definitywnie padła trupem. Oraz Kra która pożarła ponad 3 kilo przełyków i płucek z zamkniętej lodówki. -------------------------------------------------------------------------------- A to główni delikwenci. Chłopaki, sztuk dwa. Chude niemiłosiernie, nieco brudne, ale futerka mają ładne... Trochę zapyziałe oczka. Rozrabiają na całego, są przy tym niezwykle rezolutne i kumate, takie ciekawskie pchełki :loveu: Zostały odrobaczone i odpchlone, za kilka dni szczepienie. Ewidentnie mają w sobie coś colakowatego/szeltikowego (wielkość rzekłabym pośrednia). Jeden jest długowłosy, a drugi smooth ;) Myślę że to będą naprawdę śliczne psy :p Quote
ulvhedinn Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Gładki: I włochaty: Biedne, zmęczone wrażeniami dzieci: Quote
GoskaGoska Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ale cuda :), zeby była jasność to nie ja do ulv dzwoniłam Quote
LILUtosi Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 He, he. Też myślałam wczoraj że TY. Zdziwiłam się bo chyba nie jesteś w Polsce. Zaraz zakładam wątek moim maluchom. Ten kudłaty ładniejszy ;-) Quote
monika083 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 to ja tez zapisuje ,numer do ogloszen poprosze ,i ile te maluchy maja? sa przeslodkie ,mysle ,ze szybko domki znajda Quote
LILUtosi Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 A tu są moje mordeczki: http://www.dogomania.pl/threads/177971-W-w-Porzucone-dwutygodniowe-maleA-stwa-5-szt-nieszczAE-A-cia?p=13917979#post13917979 Quote
Basia1244 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Bardzo sympatyczne szczeniorki. Powinny szybko znaleźć stałe domki. Quote
Igiełka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Piękne psiaki szybko znajdą domy.Obydwa śliczne chociaż każdy innej urody. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 wrzucilam na swiat zwierzat :) Quote
ulvhedinn Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 One mają na oko z 8 tygodni. Do wzięcia własciwie od zaraz ;) Będę nieopisanie wdzięczna za ogłoszenia- mój tel 609 325 217 po 19.00 najlepiej.... Gdyby ktoś chciał nas wesprzeć finansowo, to nie powiem, przyda się bardzo, dla maluszków mam co prawda jedzenie, ale przydałoby się im trochę ugotowac coś żeby tak nie tylko suchą jadły. no i poza malcami w tej chwili potrzebne są finanse dla Brutusa i poli, bo mi sie staruszki u cioci pochorowały... I pilnie- SZUKAM PRALKI, niedrogiej, na chodzie.... Quote
Spinca Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Zamieściłam na naszym forum prośbę o wsparcie, nie mogę tu tylko nigdzie znaleźć danych do przelewu, więc może proszę na PW. Czy mogę zamieścić te informacje na naszym forum? Quote
ulvhedinn Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 [quote name='Spinca']Zamieściłam na naszym forum prośbę o wsparcie, nie mogę tu tylko nigdzie znaleźć danych do przelewu, więc może proszę na PW. Czy mogę zamieścić te informacje na naszym forum? Magdalena Łazarska [FONT=Verdana]Ul. Piłsudskiego 28/30 m.7[/FONT] [FONT=Verdana]50-033 Wrocław[/FONT] [FONT=Verdana]PKO BP[/FONT] [FONT=Verdana]28 1020 5242 0000 2402 0158 3871[/FONT] Oczywiście. Jeśli jest dział adopcje, to też wrzuć, będę bardzo wdzięczna!!!!!!! Każda pomoc jest cenna!!!!! Quote
Evelin Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Śliczne maluchy...ma nadzieję,że uda się dom znaleźć... Quote
Randa Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Prześliczne, mam nadzieję, ze szybko poznajdują dobre domki Quote
ulvhedinn Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Agnieszka(Visenna) napisał(a):i jak, dzwonil ktos? Na razie cisza a dzieciki zadręczają Krę ;) Quote
Spinca Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 U nas w adopcjach już są. Dane do wsparcia również zamieściłam Quote
Shel Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 O kurcze, ale kruszynki :( Jedyne co mogłabym pomóc to wystawić grafikę na bazar, ale nie wiem czy poszłoby ;-) Quote
Kar0la Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Wrzuciłam szczeniaczki na ale.gratkę i gumtree. Quote
Randa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 No właśnie, co słychać? Pewnie ,,wesoło'' ze szczeniorami, dają popalić. Quote
ulvhedinn Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Wciąż trzeba sprzątać, sprzątać, sprzątać.... Poza tym są bardzo fajne, kumate, przy czym ten gładki jest inteligentniejszy i bardziej skupiony, a ten włochaty słodszy i bardziej świrnięty. Quote
Recommended Posts